Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 15

Θέμα: Tοποθέτηση Kαβαλέτων Cbf 600s

Tοποθέτηση Kαβαλέτων Cbf 600s

ΓΤΠ

ότι μας χαλάει..... Το avatar του/της TEOkaip7

καλά ταξίδια

φιλε μου μια χαρα η πατεντα σου εχω παρει το καινουριο το 1000 πριν δυο μερες και θα ηθελα να τα τοποθετησω και γω,το απο που τα πηρες δεν μας ειπες για να μας βοηθησεις και μας
    atc 350

Αρχικά δημιουργήθηκε από taxidriver109
    φιλε μου μια χαρα η πατεντα σου εχω παρει το καινουριο το 1000 πριν δυο μερες και θα ηθελα να τα τοποθετησω και γω,το απο που τα πηρες δεν μας ειπες για να μας βοηθησεις και μας

Νέο 1000άρι δεν υπάρχει.Το ίδιο είναι από το 2006 εκτός αν εννοείς οτι το πήρες καινούριο .Τα ίδια μπαίνουν και στο χιλιάρι πάντως μόνο να μην έχεις αλλάξει τιμόνι.Η Ηλιοφίλ φέρνει τα LSL Λ.Αμαρουσίου 46 Ηράκλειο Τηλ.:210 28 49 200 και Μιχαλακοπούλου 77 Τηλ.:210 77 70 079.Εγώ απλά τα παράγγειλα σε μαγαζί και μου τα φέρανε...επίτηδες δεν το λέω για να μην θεωρηθεί διαφήμιση.
    Τα ίδια ταιριάζουν και στο 600άρι 08 καθώς και σε όλα τα Χόρνετ και γενικά σε όσες μοτό έχουν τιμόνι 22mm και οχι κλιπ ονς.

δικιο εχεις ηθελα να πω οτι το πηρα καινουργιο ευχαριστω για την απαντηση αλλα εγω ειμαι σαλονικα οποτε θα ψαξω σε κανα μαγαζι εδω
    atc 350

Αρχικά δημιουργήθηκε από taxidriver109
    δικαιο εχεις ηθελα να πω οτι το πηρα καινουργιο ευχαριστω για την απαντηση αλλα εγω ειμαι σαλονικα οποτε θα ψαξω σε κανα μαγαζι εδω

Πάρε ένα τηλέφωνο την Ηλιοφιλ να σου πουνε που θα τα πάρεις στην Θεσσαλονίκη.

Παλαιό μέλος
    Μεσα εδω ειχα δει προεκταση τιμονιου που θυληκοναι στην κουρμπα και δεν φενοταν το κενο.
    Εψαξα ξανα λιγο αλλα δεν το βρηκα.
    Οποιος εχει ορεξη ας το κανει

http://www.motoraid.eu/shop/index.ph...bfb7682b5e7c61

ποτε τα εβαλες τα καβαλετα και δεν τα ειδα?

Not even a statistic Το avatar του/της javaneze
    Ωραια πατεντα ....
    Αν σε πετυχω σε καμια βολτα/καφε, θελω να καβαλησω το δικο σου πρωτα για να σχηματισω αποψη πριν προχωρησω ...

Προβλημα να βρισκει το τιμονι στους καθρεπτες οταν το κλειδωνεις δεν δημιουργηθηκε ετσι;

Ευχαριστω για το αναλυτικο τοπικ
    ΝικόΛΑς ~ Play and enjoy, you might die tomorrow

~ CBF 600s ABS and past... ~ slang ~

~constantly talking, isn't necessarily communicating~

Ωραίος ο Νίκος !

Εγώ δεν αντιμετωπίζω πρόβλημα με το ύψος του τιμονιού, με 1,78 ύψος το μηχανάκι μου κάθεται "κουτί" αλλά αφού βολεύει εσένα σου εύχομαι καλύτερα και πιο ξεκούραστα χιλιόμετρα να έχεις !

Βλέποντας τις φωτό σκέφτηκα ότι επειδή οι προσθήκες των καβαλέτων μετέφεραν το τιμόνι λίγο πιο μπροστά ίσως να επιρρέαζαν τη στάση του σώματός σου αλλά απ'ότι φαίνεται το ύψος που του δώσανε επιτρέπει στο σώμα σου να έχει πιο όρθια στάση πάνω στη μηχανή, μια χαρά !

Αρχικά δημιουργήθηκε από javaneze
    Ωραια πατεντα ....
    Αν σε πετυχω σε καμια βολτα/καφε, θελω να καβαλησω το δικο σου πρωτα για να σχηματισω αποψη πριν προχωρησω ...

Προβλημα να βρισκει το τιμονι στους καθρεπτες οταν το κλειδωνεις δεν δημιουργηθηκε ετσι;

Ευχαριστω για το αναλυτικο τοπικ

Οχι το τιμόνι δεν βρίσκει πουθενά.Ουτε στο κλείδωμα επίσης.Ακόμα δεν ακουμπάει πλέον στο τανκ μπάγκ της Μπάγκστερ ακόμα και αν αυτό είναι παραγεμισμένο

Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
    Ωραίος ο Νίκος !

Εγώ δεν αντιμετωπίζω πρόβλημα με το ύψος του τιμονιού, με 1,78 ύψος το μηχανάκι μου κάθεται "κουτί" αλλά αφού βολεύει εσένα σου εύχομαι καλύτερα και πιο ξεκούραστα χιλιόμετρα να έχεις !

Βλέποντας τις φωτό σκέφτηκα ότι επειδή οι προσθήκες των καβαλέτων μετέφεραν το τιμόνι λίγο πιο μπροστά ίσως να επιρρέαζαν τη στάση του σώματός σου αλλά απ'ότι φαίνεται το ύψος που του δώσανε επιτρέπει στο σώμα σου να έχει πιο όρθια στάση πάνω στη μηχανή, μια χαρά !

Οπως είπα και πιο πάνω τα έβαλα για να σηκωθεί λίγο ο κορμός σε καλύτερη γωνία και να αποφορτιστούν οι καρποί από το βάρος του σώματος ακόμα καλύτερα.

καλημερα
    δειτε και αυτο

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	lenkererh_l[1].jpg 
Προβολές:	223 
Μέγεθος:	19,2 KB 
ID:	134526
    CBF600s

Αρχικά δημιουργήθηκε από ewsd
    καλημερα
    δειτε και αυτο

Καλόοοοοοοο...αλλά νομίζω δεν βγαίνει πιά...αν κάνω λάθος πες μου

Λοιπόν παιδιά μετά τις βολτίτσες που έκανα αυτό το ρεπό έχω να πω ότι είναι σαν να αγόρασα νέα μηχανή.Με την συμπεριφορά του CBF δεν έχω κανένα πρόβλημα ούτε στα πολλά ούτε και στα λίγα.Ούτε και στον πολύ αέρα το μηχανάκι είναι ακλόνητο.Μετά τα 170 είδα ότι έχει μια τάση να "ελαφρώνει" κάπως μπροστά αλλά μάλλον είναι από την νέα ροή του αέρα ανάμεσα από το τιμόνι...
    ΔΕΝ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΟΥΤΕ ΠΟΝΕΣΑΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΟΙ ΚΑΡΠΟΙ.
    Επίσης τώρα δεν βλέπω πλέον τους ώμους μου στους καθρέφτες και δεν ακουμπάει το τανκ μπαγκ στους διακόπτες στις επιτόπιες στροφές.

Παρόμοια θέματα

1. V-Storm 650 vs Cbf 600s
    από tzo80 στο forum Suzuki V-Strom series
    Απαντήσεις: 20
    Τελευταίο μήνυμα: 18/09/2014, 21:58
  2. CBF 600 Service Manual
    από quirky9 στο forum Honda CBF's
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 29/10/2007, 13:56
  3. Τα πρώτα 3500 χλμ με το CBF-600...
    από Zan_Prizol στο forum Honda CBF's
    Απαντήσεις: 14