παιδια τον νου σας η ιντερσαλονικα παει για κλισιμο...
παιδια τον νου σας η ιντερσαλονικα παει για κλισιμο...
σας εχω ολους απο 240 σε 290 το εξαμηνο για 625 κυβικα με ασφαλεια κλοπης και ολα τα εξτρα
απο interamerican
![]()
Γιατι σου εκαναν τοσο μεγαλη αυξηση?
Δεν τους ρωτησες?
δυστηχως ουτε τον αλλο θα πληρωσει στην κατασταση που βρισκετε τωρα...Αρχικά δημιουργήθηκε από AVATOS
εχω ακουσει διαφορα γι'αυτην.
αυτην εχω.
80€ το 6μηνο με νομικη καλυψη σε 750cc.
90% η ασφαλεια θα πληρωση τον αλλο αν φταιω εγω κι οχι εμενα.
την εχω πατησει με super επωνυμες που ακριβοπληρωνα για το καρο.
οχο για τις αλλες ασφαλιστικες δεν υπαρχει περιπτωσει να μην πληρωσουν τις δικαστικες αποφασεις,απλα κανουν τις δυσκολες μεχρι ναφτασεις εκει.
η ιντερσαλονικα σιγουρα ΔΕΝ θα πληρωσει....
οποιος φοβαται πεφτει και κοιμαται
Αρχικά δημιουργήθηκε από Archon
Γιατι σου εκαναν τοσο μεγαλη αυξηση?
Δεν τους ρωτησες?
θα τους ρωτησω δεν την εχω πληρωσει ακομα γιατι η παλια ληγει σε ενα μηνα
![]()
ετσι κανει η ιντεραμερικαν! και εμενα απο 240 μου το εκαναν 300 και μου ειπαν οτι ετσι ειναι στην αρχη μετα σταθεροποιητε και ίσως να πεσει και λιγο, βλακειες δλδ δεν βγαζεις ακρη!Αρχικά δημιουργήθηκε από xaris_sm
θα τους ρωτησω δεν την εχω πληρωσει ακομα γιατι η παλια ληγει σε ενα μηνα
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Sapadak
Intersalonika
120 xronos (599cc)
Μιλησα σημερα με τον ασφαλιστη μου μιας και πλησιαζει η ληξη του συμβολαιου με την ιντερσαλονικα!
Λοιπον
Συνεχεια κανω ετησιο συμβολαιο για να μην το εχω καθε 3 και λιγο στο μυαλο μου.
Μου ειπε οτι για ανεξηγητους λογους δεν αφηνει να κανει ετησιο συμβολαιο αλλα μεχρι 7 μηνες!!
Σε αλλες εταιριες μπορουσε να κανει ετησιο
Ρωτησα γιατι κατι τετοιο?
Του ειπα οτι ακουγονται και διαφορα ασχημα πραγματα για την εν λογω εταιρια!
Συμφωνησε οτι κατι περιεργο παιζει, και μετα απο συμβουλη του αλλαξα εταιρια.
Στα καθεκαστα λοιπον
599cc
Ετησιο και πρασινη καρτα
Παραμεθωριο![]()
123 ο χρονος
Ποσειδων η εταιρια
ρε παιδιά... 290-300;;; ... με Interamerikan;... Μήπως να το ψάξετε λίγο;
Στο ΧΤΧ660 , δίνω 260 , μαζί με οδική βοήθεια! Η διαφορά των 30-40 ευρώ είναι πολύ μεγάλη! Μήπως πρέπει να αλλάξετε ασφαλιστή-πράκτορα;
Υπόψη οτι το μηχανάκι είναι καινούριο και δεν έχει ακόμα διαβάθμιση χαμηλή!
Gandalf
Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.
ναι αλλα παιζει ρολο και για το ποσο που εχεις ασφαλισει το μηχανακι σου, εγω πληρωνω 290 στην Interamerican γιατι το κτμ το πηρα 8600
εσυ για ποσο το ασφαλισες το μηχανακι σου?
![]()
όλο το ποσό... 4300... εκεί όντως έχει διαφορά. Αλλά και πάλι κάθε χρόνο θα έπρεπε να έχεις μια μείωση , αντίστοιχη με εκείνη που θα υποστεί το μηχανάκι σου, για κάθε χρόνο που περνάει στην εμπορική του αξία. Οχι αύξηση!
Gandalf
Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.
σωστα τα λες...αλλα αν εγω δεν κανω κινηση να μειωσω την ασφαλιστικη αξια δεν θα το κανει η Intermerican γιατι θα χανει λεφτα...πρεπει να μεριμνησω...οσον αφορα την αυξηση απο 265 σε 290 εχει να κανει με τις γενικοτερες αυξησεις που παιζουν στην αγορα αλλα και στις ασφαλειεςΑρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
όλο το ποσό... 4300... εκεί όντως έχει διαφορά. Αλλά και πάλι κάθε χρόνο θα έπρεπε να έχεις μια μείωση , αντίστοιχη με εκείνη που θα υποστεί το μηχανάκι σου, για κάθε χρόνο που περνάει στην εμπορική του αξία. Οχι αύξηση!
Gandalf
![]()
σλογκαν εταιριας ΕΟΣΑρχικά δημιουργήθηκε από noe13
λεγεται ΕΟΣ και εχω κανει τα βασικα
μαζι σας EΩΣ να παθετε ζημια, μετα ειστε μονοι σας..:rotflmao:
-It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
- Hit it.
-------------------------------------------------------------------------------
όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
------------------------------------------------------------------------------
νέα προσθήκη
Definition of a bad boy
Αρχικά δημιουργήθηκε από xaris_sm
σωστα τα λες...αλλα αν εγω δεν κανω κινηση να μειωσω την ασφαλιστικη αξια δεν θα το κανει η Intermerican γιατι θα χανει λεφτα...πρεπει να μεριμνησω...οσον αφορα την αυξηση απο 265 σε 290 εχει να κανει με τις γενικοτερες αυξησεις που παιζουν στην αγορα αλλα και στις ασφαλειες
![]()
Επιπλεον η Interamerican δεν εχει το συστημα bonus/malus και η παραμικρη ζημια που φταις ανεβαζει το ασφαλιστρο...Αλλα εχει και ετησια αυτοματη αναπροσαρμογη της αξιας απο οτι θυμαμαι με ενα στανταρ ποσοστο....