Σελίδα 46 από 53 ΠρώτοΠρώτο ... 364142434445464748495051 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 676 έως 690 από 792

Θέμα: Το Πειρατικό (ξανα)σαλπαρει

Παλαιό μέλος Το avatar του/της vassilis88
    τουλαχιστον να κερδισει η ισπανια, τωρα που αποκλειστηκε η ιταλια.

καλα 4-1 δν πηγαν με τη ρωσια? τι σας κανει να πιστευετε οτι οι ρωσοι θα περασουν?

γερμανια - ισπανια ο τελικος, ελπιζω να κερδισουν οι ισπανοι.

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64
    Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
    μακάρι!!!!
    να πάθει και ένα κατιτίς ο Βάγγος που είναι γερμανόφιλος.
    Τυ να πάθω ρε συ,να μού κοπεί το γάλα; Άσε που θα τούς πατήσουμε.
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alximistis
    Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
    Τυ να πάθω ρε συ,να μού κοπεί το γάλα; Άσε που θα τούς πατήσουμε.

Έτσι έλεγαν και το 40!
    Και το 66. Για να έρθει μετά το θεϊκό σύνθημα... two world wars and one world cup duda duda...
    Τέρμα οι χαρές τα κεφάλια μέσα!

Έτσι έλεγαν και το 40!
    Και το 66. Για να έρθει μετά το θεϊκό σύνθημα... two world wars and one world cup duda duda...
    Θες να σού θυμήσω τι είχε πει ο Λίνεκερ;χεχεχε....
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.

Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
    Μετα τα σημερινα θα παιξω Ρωσσια Πρωταθλητρια......ετσι μου καθεται.....Ισπανια η γνωστη.....Ολλανδια η γνωστοτερη......Πορτογαλλια λουζερ....Γερμανια δεν με επεισε....Χιντιινγκ ειναι αυτος....

γραμμενο στις 15-6-2008 μετα το ματς με την Ελλαδα....βεβαια με το ετσι μου καθεται εννοουσα με την μπαλλα η τα στοιχεια που μου ειχαν δειξει σε 2 αγωνες.....ελπιζω να με ακουσε καποιος....τοτε εδινε 20....

Στελλακι αγορι μου εγω δεν κρυβομαι ποτε....εχω γραψει για την χειροτερη Ιταλια της τελευταιας 20ετιας (και βαλε) με τον πιο ασχετο και κοιμηση προπονητη και απο τον χερ Οττο...

και ευτηχως που αποκληστηκαμε με τον πιο ανωδυνο τροπο,και με πολλες δικαιολογιες λογω ελιψεων (ετσι γραφεται ε?) παικτων....Pirlo ...και στα πεναλντυ....παρα να πεσουμε σε αυτην την Ρωσσια...βλεπω να τρωνε τετοια ΨΩΛΙΑ οι Φουριας Ροχα(λα)ς που δεν θα καταλαβουν τι τους κανανε και τι εγινε....

ΣΤΕΛΛΑΚΙΙΙΙΙΙΙ Η ΥΠΕΡΟΜΑΔΑ ΣΟΥ Η ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΠΑΕΙ ΦΟΥΛ ΓΙΑ ΚΟΥΠΑ ΕΙΔΑ ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ.....

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Ποριανε...προσεχε τους βραζιαλιανοαμερικανοΤουρκους μην κερδισουν την πωλονικοκλπΓερμανια σου....

[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
    [B]γραμμενο στις 15-6-2008 μετα το ματς με την Ελλαδα....βεβαια με το ετσι μου καθεται εννοουσα με την μπαλλα η τα στοιχεια που μου ειχαν δειξει σε 2 αγωνες.....ελπιζω να με ακουσε καποιος....τοτε εδινε 20....

Στελλακι αγορι μου εγω δεν κρυβομαι ποτε....εχω γραψει για την χειροτερη Ιταλια της τελευταιας 20ετιας (και βαλε) με τον πιο ασχετο και κοιμηση προπονητη και απο τον χερ Οττο...

και ευτηχως που αποκληστηκαμε με τον πιο ανωδυνο τροπο,και με πολλες δικαιολογιες λογω ελιψεων (ετσι γραφεται ε?) παικτων....Pirlo ...και στα πεναλντυ....παρα να πεσουμε σε αυτην την Ρωσσια...βλεπω να τρωνε τετοια ΨΩΛΙΑ οι Φουριας Ροχα(λα)ς που δεν θα καταλαβουν τι τους κανανε και τι εγινε....

Ο γνωστός Πάνος!!! Ποτέ δεν παραδέχεται!!!!!!
    Λοιπόν.
    1). Η χειρότερη Ιταλία των τελευταίων ετών;;; Δεν θα το σχολιάσω. Δες ματς του παρελθόντος και ξαναμιλάμε.
    2). Άσχετος και κοιμήσης ο Ντοναντόνι; Καλά θα μιλήσουμε για μπάλα ή θα κλάνουμε;;; Ο άνθρωπος έκανε πολύ καλό κοουτσάρισμα στο ματς με την Ισπανία. Και μην μου πεις για τον τρόπο παιχνιδιού σας, άστο σχεδόν πάντα έτσι παίζατε.
    3). Άσε τα προγνωστικά γιατί θα παίξεις έξω.
    Και για να μιλήσουμε λίγο σοβαρότερα. Έγραψα νωρίτερα για το ότι οι παραδοσιακές ομάδες του ποδοσφαίρου μαζί με κάποια "φαινομενικά" φαβορί την πάτησαν πανηγυρικά. Κι αυτό έγινε στο περίπου και το 2004. Έχουμε μία πτώση των γνωστών δυνατών ομάδων και παράλληλα μία άνοδο των μικρομεσαίων και χαμηλών. Οπότε μην κάνετε προβλέψεις και μην βγάζετε καμία ομάδα απέξω. Μην ξεχνάς Πανούλη άλλωστε και τη γερμανία. Μπλιαχ μεν άκρως αποτελεσματικοί δε.

[

Ο γνωστός Πάνος!!! Ποτέ δεν παραδέχεται!!!!!!
    Λοιπόν.
    1). Η χειρότερη Ιταλία των τελευταίων ετών;;; Δεν θα το σχολιάσω. Δες ματς του παρελθόντος και ξαναμιλάμε.
    2). Άσχετος και κοιμήσης ο Ντοναντόνι; Καλά θα μιλήσουμε για μπάλα ή θα κλάνουμε;;; Ο άνθρωπος έκανε πολύ καλό κοουτσάρισμα στο ματς με την Ισπανία. Και μην μου πεις για τον τρόπο παιχνιδιού σας, άστο σχεδόν πάντα έτσι παίζατε.
    3). Άσε τα προγνωστικά γιατί θα παίξεις έξω.
    Και για να μιλήσουμε λίγο σοβαρότερα. Έγραψα νωρίτερα για το ότι οι παραδοσιακές ομάδες του ποδοσφαίρου μαζί με κάποια "φαινομενικά" φαβορί την πάτησαν πανηγυρικά. Κι αυτό έγινε στο περίπου και το 2004. Έχουμε μία πτώση των γνωστών δυνατών ομάδων και παράλληλα μία άνοδο των μικρομεσαίων και χαμηλών. Οπότε μην κάνετε προβλέψεις και μην βγάζετε καμία ομάδα απέξω. Μην ξεχνάς Πανούλη άλλωστε και τη γερμανία. Μπλιαχ μεν άκρως αποτελεσματικοί δε.
    Να παραδεχτω τι???καταρχην αν διαβασεις τα προηγουμενα ποστ μου ελεγα οτι αυτη ειναι η χειροτερη Ιταλια των τελευταιων 20 χρονων χωρις παιχτες με προσωπικοτητα και κυριως χωρις προπονητη....

1) για βρες μου εσυ χειροτερη ομαδα και ροστερ.....γιατι παρακολουθω την Ιταλια ανελλιπεστατα απο το 82 (βεβαια μεχρι το 88 δεν καταλαβαινα και πολλα απο μπαλλα)....
    2)δεν μιλισα για Donadoni παικτη...αλλα προπονητη....παραλιγο να μην περασουμε καν στο euro και στο μονο παιχνιδι που η ομαδα επαιξε ηταν με τους Γαλλους μονο και μονο για εκδικητικους λογους...το κραξιμο στον Donadoni το εχουν αρχισει απο το πρωτο φιλικο και οι ιταλικες εφημεριδες....κατι θα ξερουν οι ιταλοι αθλητικογραφοι παραπανω....
    3)ασε με εμενα να πεσω εξω.....αλλα εστω αυτο που ειδα το ειπα.....και οχι αερολογιες σημερα και αλλες αυριο....

και το 2004 εγινε το ιδιο...ολοι οι μεγαλοι την πατησαν....και ειπα οτι η γερμανια δεν μου γεμιζει το ματι....μην βλεπεις που κερδισαν τους λουζερ πορτογαλους με τον αλλο κοιμηση Scolari στον παγκο....με ενα γκολ φαουλ βεβαια....και με τον πνιχτη Leman για τερμα....

ακομα δεν μου ειπες ομως που ειναι η ΥΠΕΡΟΜΑΔΑ ΟΛΛΑΝΔΙΑ???:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

1) για βρες μου εσυ χειροτερη ομαδα και ροστερ.....γιατι παρακολουθω την Ιταλια ανελλιπεστατα απο το 82 (βεβαια μεχρι το 88 δεν καταλαβαινα και πολλα απο μπαλλα)....
    2)δεν μιλισα για Donadoni παικτη...αλλα προπονητη....παραλιγο να μην περασουμε καν στο euro και στο μονο παιχνιδι που η ομαδα επαιξε ηταν με τους Γαλλους μονο και μονο για εκδικητικους λογους...το κραξιμο στον Donadoni το εχουν αρχισει απο το πρωτο φιλικο και οι ιταλικες εφημεριδες....κατι θα ξερουν οι ιταλοι αθλητικογραφοι παραπανω....
    3)ασε με εμενα να πεσω εξω.....αλλα εστω αυτο που ειδα το ειπα.....και οχι αερολογιες σημερα και αλλες αυριο....

και το 2004 εγινε το ιδιο...ολοι οι μεγαλοι την πατησαν....και ειπα οτι η γερμανια δεν μου γεμιζει το ματι....μην βλεπεις που κερδισαν τους λουζερ πορτογαλους με τον αλλο κοιμηση Scolari στον παγκο....με ενα γκολ φαουλ βεβαια....και με τον πνιχτη Leman για τερμα....

ακομα δεν μου ειπες ομως που ειναι η ΥΠΕΡΟΜΑΔΑ ΟΛΛΑΝΔΙΑ???:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Θάλασσα τα έκανες πάλι! Λοιπόν να τα πάρουμε ένα ένα. Γιατί το 82 πέρασες από τους ομίλους άνετα; Επειδή λες ότι παραλίγο να μην περάσεις καν στους ομίλους. Ή μήπως το 86 είχες ομαδάρα; Ή το 90;;;;; Επειδή την παρακολουθείς ανελλιπέστατα όπως λες να σου θυμίσω την εποχή όπου έφερες 0-0 ή 1-1 δεν θυμάμαι με την Αγγλία μέσα στην Ιταλία και έχασε ο Ράιτ με την λήξη του παιχνιδιού με κενό τέρμα το γκολ; Με την μπάλα που κυλούσε πάνω στη γραμμή ή τα ξέχασες αυτά; Κι ανα το έτρωγες έλεγες αντίο; Πότε ρα κακομοίρη πέρασες άνετα; Και πότε έπαιξες κάτι διαφορετικό και δεν το θυμάμαι; Στους προκριματικούς ή στον πρώτο γύρο; Κι επειδή την παρακολουθείς ανελλιπέστατα την Ιταλία και λες ότι ξέρεις και θυμάσαι μου λες σε παρακαλώ πότε πήρες τελευταία φορά ευρωπαϊκό και πόσα euro έχεις;;;;;;;;;; Εκτός αν θεωρείς την ομάδα με Νίκολα Μπέρντι ή "Τοτό" Σκιλάτσι καλύτερη!!!!!!!! Για να μην τρελλαθούμε δηλαδή κιόλας.
    Συμφωνώ για τον κοιμήση τον Σκολάρι! Απόλυτα! Και στο είπα πως και το 2004 το ίδιο έγινε. Γι αυτό είπα μην βιαζόμαστε να βγάλουμε συμπεράσματα. Ακριβώς γι αυτό. Και τη Γερμανία την ανέφερα επειδή ουσιαστικά είναι η μόνη "παραδοσιακή" δύναμη που έχει παραμείνει.
    όσο για την υπερομάδα την Ολλανδία να σου απαντήσω. Είναι ακριβώς στο ίδιο μέρος που είστε κι εσείς. Σπίτια σας δηλαδή!!!!!!!! Και γι αυτό αποδεικνύεται περίτρανα πως σημασία δεν έχει τι κάνεις σε τρεις αγώνες αλλά στο σύνολο των αγώνων. Με την εικόνα που έδειχναν οι ομάδες μέχρι εκείνο το σημείο δηλαδή μέχρι τον αποκλεισμό τους σαφώς ήταν καλύτερη η Ολλανδία. ΑΠό την στιγμή όμως που δεν συνέχισε και την πάτησε πανηγυρικά πήγε σπίτι της όπως κι εσείς. Απλά πράγματα.

Θάλασσα τα έκανες πάλι! Λοιπόν να τα πάρουμε ένα ένα. Γιατί το 82 πέρασες από τους ομίλους άνετα; Επειδή λες ότι παραλίγο να μην περάσεις καν στους ομίλους. Ή μήπως το 86 είχες ομαδάρα; Ή το 90;;;;; Επειδή την παρακολουθείς ανελλιπέστατα όπως λες να σου θυμίσω την εποχή όπου έφερες 0-0 ή 1-1 δεν θυμάμαι με την Αγγλία μέσα στην Ιταλία και έχασε ο Ράιτ με την λήξη του παιχνιδιού με κενό τέρμα το γκολ; Με την μπάλα που κυλούσε πάνω στη γραμμή ή τα ξέχασες αυτά; Κι ανα το έτρωγες έλεγες αντίο; Πότε ρα κακομοίρη πέρασες άνετα; Και πότε έπαιξες κάτι διαφορετικό και δεν το θυμάμαι; Στους προκριματικούς ή στον πρώτο γύρο; Κι επειδή την παρακολουθείς ανελλιπέστατα την Ιταλία και λες ότι ξέρεις και θυμάσαι μου λες σε παρακαλώ πότε πήρες τελευταία φορά ευρωπαϊκό και πόσα euro έχεις;;;;;;;;;; Εκτός αν θεωρείς την ομάδα με Νίκολα Μπέρντι ή "Τοτό" Σκιλάτσι καλύτερη!!!!!!!! Για να μην τρελλαθούμε δηλαδή κιόλας.
    Συμφωνώ για τον κοιμήση τον Σκολάρι! Απόλυτα! Και στο είπα πως και το 2004 το ίδιο έγινε. Γι αυτό είπα μην βιαζόμαστε να βγάλουμε συμπεράσματα. Ακριβώς γι αυτό. Και τη Γερμανία την ανέφερα επειδή ουσιαστικά είναι η μόνη "παραδοσιακή" δύναμη που έχει παραμείνει.
    όσο για την υπερομάδα την Ολλανδία να σου απαντήσω. Είναι ακριβώς στο ίδιο μέρος που είστε κι εσείς. Σπίτια σας δηλαδή!!!!!!!! Και γι αυτό αποδεικνύεται περίτρανα πως σημασία δεν έχει τι κάνεις σε τρεις αγώνες αλλά στο σύνολο των αγώνων. Με την εικόνα που έδειχναν οι ομάδες μέχρι εκείνο το σημείο δηλαδή μέχρι τον αποκλεισμό τους σαφώς ήταν καλύτερη η Ολλανδία. ΑΠό την στιγμή όμως που δεν συνέχισε και την πάτησε πανηγυρικά πήγε σπίτι της όπως κι εσείς. Απλά πράγματα.

Μικρε και ανοητε.....μειλαμε το αν εχεις ομαδα και ροστερ η αν παιζεις σε καθε παιχνιδι και σε καθε διοργανωση διαστημικη μπαλλα????

το 82 σηκωσα παγκοσμιο κυπελλο.....αρα εισαι ακυρος...μην γραψω και την ομαδα.....για να καταλαβεις ο πιο αγνωστος παιχτης ηταν ο Paolo Rossi....
    το 90 εχασα στον ημιτελικο απο την Αργεντινη στα πεναλντι....και ειχα στην ομαδα....Baresi,Maldini,Vialli,Donadoni,Ancelotti....θες κιαλλους ????γιατι εχουμε....με την Αγγλια επαιξα στον μικρο τελικο οπου κερδισα με 2-1 και ο Wright ΔΕΝ ηταν καν στο ροστερ....

εχω ενα (1) ευρωπαικο το 1968.....αλλα και
    ΤΕΣΣΕΡΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΠΕΛΛΑ....

και για να καταλαβω....???εγω ειπα εξαρχης οτι η Ιταλια δεν θα προχωρησει και οτι ειναι γτπ σε αυτο το euro....και τελικα και η Ολλανδια η ΥΠΕΡΟΜΑΔΑ ΣΟΥ γυρισε σπιτακι της??? εγω δεν χαλαστηκα γιατι ηξερα οτι δεν θα παμε παραπανω...εκτος που αν κοιμοταν κανας θεος και φταναμε τελικο με Γερμανια....που εκει πιστευω θα το ειχαμε παρει....με οποιαδηποτε αλλη ομαδα οχι....

και για να καταλαβεις τι λεω για ροστερ και ομαδα....ασχετα με το αποτελεσμα.....

88...Baresi,Ancelotti,Mancini,Vialli,Giannini,Maldini....
    90...τα εγραψα πριν....
    94...ROBERTO BAGGIO....εχει και αλλους αλλα ειναι ιεροσυλια....α ναι....στον τελικο εχασα στα πεναλντυ....
    96...Maldini,Del Piero,Zola,Donadoni.....περασε δευτερο γυρο η Τσεχια του Nedved....που εχασε τον τελικο απο το ''χρυσο'' γκολ του Μπιρχοφ....ωραιος κανονας
    98...Maldini,Del Piero,Roberto Baggio(τραυματιας και οχι στα καλα του),Cannavaro,Nesta,Vieri...αποκληστικα απο την Γαλλια του Ζινταν στα πεναλντυ...και εξυσε το δοκαρι ενα σουτ του Baggio στην παραταση συμφωνα με τα λεγομενα σου....και τι εγινε???
    00...Maldini,Del Piero,Cannavaro,Nesta,Totti,Inzaghi,Toldo....εχασα στον τελικο απο την Γαλλια....με χρυσο γκολ του Τρεζεγκε.....σε ολο το τουρνουα σερνομουνα....στον τελικο επαιξα διαστημικη μπαλλα αλλα τελικα το εχασα....
    02...οι απο επανω με Buffon....ελπιζω να θυμασαι την σκαναδαλωδη διαιτησια εκεινου του Μουντιαλ για πολλες ομαδες...μας απεκλησε η Κορεα....αφου μειναμε με 10 παιχτες και με μουφα πεναλντυ ενος μεξικανου διαιτητη...το τι αντιποδοσφαιρο και ξυλο επεσε σε εκεινο τον αγωνα απο τους Κορεατες δεν λεγεται....και πριν πεις την κοτσανα σου....η Κορεα απεκλησε και την Ισπανια στον επομενο γυρο παλι με σκανδαλωδη διαιτησια και 2 ακυρωμενα γκολ της....
    04...Totti,Nesta,Cannavaro,Buffon,Pirlo...μαλακιστικαμε και μας επιασαν και κοτσο οι Σκανδιναβοι...κατι σας την eurovision δηλαδη εγινε...
    06...ενταξει ξερεις...ΠΠΚ
    08...Buffon...Pirlo...????και μετα το χαος.....τον Del Piero με φοβερες εμφανησεις περισυ στο πρωταθλημα ο κοιμησης τον ειχε στον παγκο

καταλαβες τωρα γιατι μειλαμε για την χειροτερη Ιταλια των τελευταιων 20 χρονων.....3 δηλαδη ΜΟΝΟ 2 παικτες με προσωπικοτητα και μετα απλοι παικτες της σειρας.....ενω οι αλλες παλιοτερες ομαδες εκτος απο 4-5 παιχταραδες ειχαν και αλλους κοντα στα υψηλα στανταρ τους....

ουφ...πολλα εγραψα και βαρεθηκα κιολας.....εγω ξαναλεω και πιστευω Ρωσσια...εσυ παρε ως γνωστον ολες τις υπολοιπες για να μου την λες....

υ.γ. το 86 με απεκλησε η Γαλλια του Platini....και ειχα σχεδον την ομαδα το 82 κατα 4 χρονια μεγαλυτερη.....και με τα μεγαλα αστερια της πανω απο 30 χρονων....

Μου τη δίνει... Το avatar του/της Sferopetadhn
    Θες να σού θυμήσω τι είχε πει ο Λίνεκερ;χεχεχε....
    Αυτός δεν είναι ο βλάκας αδερφοαγγλάκος που είπε πριν ξεκινήσει το euro2004 "η τελευταία φορά που έχουν κερδίσει κάποιον οι Έλληνες, ήταν οι Πέρσες"; :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Δεν τον χαλάει που δεν έχει σηκώσει ποτέ του τίποτα τον πουστρίγκο! Ούτε καν πλησίασε...

Αγγλία... γ@μωκομπλεξική χώρα... τώρα που δεν πέρασαν φαντάζομαι ούτε που ασχολούνται με το euro. Πιθανότατα να βλέπουν παγκόσμιο πρωτάθλημα κρίκετ και λίγο τέννις αλλά για ποδόσφαιρο ούτε λόγος! Όταν σηκώναμε κούπα τα μ@λ@κιστήρια ασχολούνταν με το χορταράκι που ήταν στραβό και σούταρε ο Μπέκαμ τη μπάλα στις πορτογαλικές μπεκάτσες... Θα μου πουν και duda τα γίδια που αν δεν ήταν οι αμερικάνοι θα μιλούσαν γερμανικά... μία κούπα κι αυτή με σικέ γκολ... γ@μιόληδες...

Όσον αφορά τη Γερμανία... ναι μεν σκιά του παρελθόντος, αλλά πάντα επικίνδυνη. Ειδικά αν παίξουν όπως στην αρχή του αγώνα με την Πορτογαλία οι Τούρκοι δεν έχουν τύχη! Μεγάλη ομάδα! Τουλάχιστον να μας κάνουν τη χάρη να κερδίσουν τους "γείτονες" και μετά στον τελικό όλα γίνονται.
    ''ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΣ....ΘΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ???'' busa (c)

"Το μόνο κοντρόλ που ξέρεις είναι της τηλεόρασης" busa (c2)

Μικρε και ανοητε.....μειλαμε το αν εχεις ομαδα και ροστερ η αν παιζεις σε καθε παιχνιδι και σε καθε διοργανωση διαστημικη μπαλλα????

εχω ενα (1) ευρωπαικο το 1968.....αλλα και
    ΤΕΣΣΕΡΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΠΕΛΛΑ....

Δεν τα αφήνω όλα όσα έγραψες γιατί ήταν τεράστιο.
    Λοιπόν για να καταλάβεις ανυποψίαστε και άσχετε από μπάλα. Τι εννοώ εγώ όταν μιλάω για ποδόσφαιρο και τι βλέπεις εσύ άσχετε.
    Το ρόστερ δεν κάνει ντε και καλά την ομάδα. Γκέγκε; Τι διαστημική μπάλα και κουραφέξαλα; Να στο κάνω απλοϊκά γιατί με τα περίεργα μπλέκεσαι.
    Πότε θυμάσαι εκτός του 82 να παίζεις διαστημική μπάλα ή τεσπα μπαλάρα;;; Πότε;;;;; Απλά πράγματα. Άσχετα από αποτελέσματα και κύπελλα. Πότε έπαιξες εντυπωσιακή και ωραία μπάλα για να λες πως αυτή είναι η χειρότερη Ιταλία;;;;

Και απάντησες αυτή είναι η πλάκα από μόνος σου. Μόνο ένα ΕΝΑ ευρωπαϊκό. ΟΚ τώρα;;;

Δεν τα αφήνω όλα όσα έγραψες γιατί ήταν τεράστιο.
    Λοιπόν για να καταλάβεις ανυποψίαστε και άσχετε από μπάλα. Τι εννοώ εγώ όταν μιλάω για ποδόσφαιρο και τι βλέπεις εσύ άσχετε.
    Το ρόστερ δεν κάνει ντε και καλά την ομάδα. Γκέγκε; Τι διαστημική μπάλα και κουραφέξαλα; Να στο κάνω απλοϊκά γιατί με τα περίεργα μπλέκεσαι.
    Πότε θυμάσαι εκτός του 82 να παίζεις διαστημική μπάλα ή τεσπα μπαλάρα;;; Πότε;;;;; Απλά πράγματα. Άσχετα από αποτελέσματα και κύπελλα. Πότε έπαιξες εντυπωσιακή και ωραία μπάλα για να λες πως αυτή είναι η χειρότερη Ιταλία;;;;

Και απάντησες αυτή είναι η πλάκα από μόνος σου. Μόνο ένα ΕΝΑ ευρωπαϊκό. ΟΚ τώρα;;;
    τι δεν κανει το ροστερ????:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    αγορι μου τελικα εισαι πιο μυρωδιας απο οσο νομιζα.....αν δεν εχεις στην ομαδα σου 14 καλους παικτες και 4-5 αστερια ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ να τραβηξουν την ομαδα στα δυσκολα....παπαλα....και αν εχεις και προπονητη ''υπνο'' ακομα χειροτερα...και ασε εμενα να μην παιζω μπαλλαρα και να σηκωνω κουπες,και βλεπε εσυ οτι νομιζεις και θελεις.....εντελως πληροφοριακα....απο το 86 (ισως και το 88 με Ολλανδια) και μετα καμμια ομαδα που πηρε κυπελλο δεν επαιξε μπαλλαρα.....απλα ειχαν καλη συνοχη σαν ομαδα....και επαιξαν λιγο καλυτερα απο τους υπολοιπους.....συνδιασμος μπαλλαρας με κουπα εχουν μονο καποιες ομαδες μετρημενες στα δαχτυλα....και για να καταλαβεις καλυτερα αυτο που λεω....το 2004 ολοι μα ολοι οι ευρωπαιοι ειπανε οτι την καλυτερη μπαλλα συνολικα επαιξε η Ελλαδα που σηκωσε και το euro....

και που ειναι η πλακα στο οτι απαντησα οτι εχω ενα ευρωπαικο???τι???ητανε ερωτηση παγιδα για να με ξεμπροστιασης??? σιγα τα ωα.....

και ναι ρε....εχω ενα ευρωπαικο......αλλα στην φανελα ολες οι μεγαλες ομαδες εχουν τα αστερακια απο τα ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΠΕΛΛΑ.....και εκει ξερεις ποσα εχω.....

υ.γ. γινε τωρα Γερμανια για να μπορεις να μου την πεις,για τον τελικο με τηννννννν ??????
    υ.γ.2 τωρα μου ηρθε....τελικα αποφασησε....το 82 ειμουνα η ντροπη του ποδοσφαιρου με το catenaccio η επαιξα μπαλλαρα....γιατι εγραψες και τα δυο....
    υ.γ.3 εγω αποχωρω γιατι και ακρη δεν βγαζουμε.....και δεν μαθαινεις και τιποτα....και πιες και ενα dorna....

εκτος που αν κοιμοταν κανας θεος και φταναμε τελικο με Γερμανια....που εκει πιστευω θα το ειχαμε παρει....
    Κι εγώ έτσι πιστεύω Πάνο μου.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	thumb.20070725-022027-1.jpg 
Προβολές:	48 
Μέγεθος:	35,5 KB 
ID:	134472
    moto perpetuo

hasta luego.

Κι εγώ έτσι πιστεύω Πάνο μου
    καλα...καλα....εσυ γελα αλλα προσεχε μην το φας εσυ το λουκανικο και σε κανουν και αλλοι πελατη εκτος απο την squadra azzura.....αντε τυχερουλη.....και ισως παρετε αλλο ενα ευρωπαικο....

υ.γ. τα βιντεακια του ξεκκολιασματος που σας εχουμε ριξει τα εχω βαλει 3-4 σελιδες πριν....κανε μια ρεπετισιον γιατι το Cape Town πλησιαζει....

[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
    [B]

... (όσα είπες)

Καλά μαλάκα... είσαι απίστευτος!!! Φάσκεις και αντιφάσκεις!!!! Μόνος αλλάζεις τα όσα λες/ Και ιδού η απόδειξη!!! Διάβασε τι λες!!!!!

"τι δεν κανει το ροστερ????
    αγορι μου τελικα εισαι πιο μυρωδιας απο οσο νομιζα.....αν δεν εχεις στην ομαδα σου 14 καλους παικτες και 4-5 αστερια ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ να τραβηξουν την ομαδα στα δυσκολα....παπαλα....και αν εχεις και προπονητη ''υπνο'' ακομα χειροτερα..."

Και μετά πάλι ΕΣΥ γράφεις!!!

"εντελως πληροφοριακα....απο το 86 (ισως και το 88 με Ολλανδια) και μετα καμμια ομαδα που πηρε κυπελλο δεν επαιξε μπαλλαρα.....απλα ειχαν καλη συνοχη σαν ομαδα....και επαιξαν λιγο καλυτερα απο τους υπολοιπους.....συνδιασμος μπαλλαρας με κουπα εχουν μονο καποιες ομαδες μετρημενες στα δαχτυλα...."

Αποφάσισε ρε άμπαλε!!!!! Τι απ' όλα;;;;;;;

Για ν απετάξεις μετά το θεϊκό!!!!

"το 2004 ολοι μα ολοι οι ευρωπαιοι ειπανε οτι την καλυτερη μπαλλα συνολικα επαιξε η Ελλαδα που σηκωσε και το euro...."

Και επειδή δεν καταλαβαίνεις τι λες γράφεις πιο μετά:

"και που ειναι η πλακα στο οτι απαντησα οτι εχω ενα ευρωπαικο???τι???ητανε ερωτηση παγιδα για να με ξεμπροστιασης??? σιγα τα ωα....."

Ρε καταλαβαίνεις όταν γράφεις;;;;;;;;
    Έχεις ένα ευρωπαϊκό ΜΟΝΟ την ίδια στιγμή που λες ότι φέτος στο 2008 είναι η χειρότερη ομάδα που πέρασε ποτέ από την Ιταλία;;;;; Τότε ακολουθώντας τη δική σου εξαιρετική λογική γιατί έχετε μόνο ένα; Εφόσον και το ρόστερ μετράει όπως λες;;;;;;;;;;;;; Για να καταλάβουμε και μεις οι πτωχοί είχες ή δεν είχε ςρόστερ αγόρι μου τις άλλες φορές; Και είχες ή δεν είχες καλό προπονητή;;;;; Τι λες να καταλάβουμε οι άνθρωποι!!!
    Για το 82 μάλλον δεν διαβάζεις τα όσα γράφω αλλά δεν πειράζει. Σ έχω συνηθίσει.
    Ούτε στα προκριματικά ούτε στοςυ ομίλους έπαιξες μπάλα. Μεταμορφώθηκες όμως όπως κάνει πάντα η Ιταλία κι έπαιξες πολύ καλή μπάλα. και να σου πω και δύο παιχνίδια που θυμάμαι. Ένα με τη Βραζιλία το 4-2 και ένα με τον τελικό με τη Γερμανία.
    ¨αντε ξαναγράψε τώρα τις αναλύσεις σου να κάνουμε πάλι κανά δίωρο-τρίωρο να αντιληφθούμε τι θες να πεις.

Παρόμοια θέματα

1. ΤΟ ΠΕΙΡΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΚΑΠΤΕΝ ΤΖΙΜΙ
    από TATAR στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 10/06/2008, 19:03
  2. Nα το έβαζαν ξανά!!..
    από Respect στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο μήνυμα: 23/03/2007, 19:12
  3. Το πειρατικό....
    από KAS77 στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ