Σελίδα 230 από 236 ΠρώτοΠρώτο ... 130180220225226227228229230231232233234235 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 3.436 έως 3.450 από 3537

Θέμα: ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ....ΑΡΧΙΖΕΙ....ΜΑ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ (Part II)

Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    Μα τον Γκαλίτσιο δεν τον ήθελε ούτε η ΑΕΚ , ούτε ο ΠΑΟ... προφανώς για δικούς τους λόγους, χωρίς να μειώνω την αξία του παίκτη. Με αυτό θέλω να πω, πως εκεί ο ΟΣΦΠ έπαιζε χωρίς αντίπαλο... και ήταν και αγορά , "προ-Πολυμετοχικού ΠΑΟ".

Απο την στιγμή που ο ΠΑΟ έχει γίνει πολυμετοχικός, ο ΟΣΦΠ έχει χάσει 3 φορές παίκτες (και η ΑΕΚ μία) με Κλέυτον , Σπυρόπουλο και τώρα Χριστοδουλόπουλο. Να το πω άλλη μια φορά... ανεξάρτητα την αξία των παικτών, το θέμα είναι πως ο ΠΑΟ εκείνο που θέλει θα το πάρει όσο και να κοστίσει... και ας έχει απέναντι του τον ΟΣΦΠ που σε άλλες εποχές , απλά θα τα έσκαγε ο Κόκκαλης και θα τον έπαιρνε...

Υ.Γ. α... και για να συμπληρώσω... παλεύει λέει ο Κόκκινος για τον Αβραάμ Παπαδόπουλο με τον ΆΡΗ να τον πάρει... ποιός σου λέει εσένα οτι ο ΠΑΟ δεν θα πάει να δώσει τα 3-4 που ζητάει ο ΑΡΗΣ και να τον πάρει και πάλι απο τα χέρια του ΟΣΦΠ; Καταλαβαίνεις τώρα τι εικόνα δημιουργείται;

Gandalf
    δεν νομίζω
    το Γκολίτσιο ο βαζελος τον είχε ήδη κλείσει...νόμιζε....

Κλέυτον είχαμε αποσυρθεί απο νωρίς...και σπυρόπουλο με τόσα που έδωσε καλα έκανε και τον πήρε...με τόσα λεφτά βρίσκεις δεκάδες παίχτες κ καλύτερους

το αν παίζουν στην εθνική νέων δεν μου λέει κατι...

αν δώσει 4 εκ για έλληνα αμυντικό ο παο ας τον πάρει...χαρισμα του

και φυσικά προτιμώ φτασμένους παίχτες τύπου γκαλέτι...λεντέσμα...στολτίδη...
    http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Για το θέμα νέων παικτών απο Ελλάδα, θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω καθώς μόνο κέρδος είναι για κάθε ομάδα...

Δες πόσα χρήματα δίνουν τον Παπασταθόπουλο, Νίνη,... ακόμα και τον Γκέντσογλου που έκανε πρόταση η Βέρντερ Βρέμης για να τον πάρει! Με ελάχιστα χρήματα έχεις παίκτες που δεν έχουν φτάσει, αναπτύσσονται και στο τέλος τους πουλάνε πολλά χρήματα. Το ίδιο δεν κάνατε με τον Καστίγιο;

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
    δεν νομίζω
    το Γκολίτσιο ο βαζελος τον είχε ήδη κλείσει...νόμιζε....

Κλέυτον είχαμε αποσυρθεί απο νωρίς...και σπυρόπουλο με τόσα που έδωσε καλα έκανε και τον πήρε...με τόσα λεφτά βρίσκεις δεκάδες παίχτες κ καλύτερους

το αν παίζουν στην εθνική νέων δεν μου λέει κατι...

αν δώσει 4 εκ για έλληνα αμυντικό ο παο ας τον πάρει...χαρισμα του

και φυσικά προτιμώ φτασμένους παίχτες τύπου γκαλέτι...... λεντέσμα......στολτίδη...

ΛΕΝΤΕΣΜΑ??????
    αυτος που εδω και μηνες δεν εκανε ουτε για βασικος?????

ενταξει!!!!!
    παρτε εσεις τους ετοιμους Λεντεσμα, Ραουλ Μπραβο, Μπελουτσι, Νουνιες δινοντας 20εκατ και βαλε, που δεν κανουν ουτε για ενδεκαδα....................
    και αφηστε σε μας την υπερκοστολογημενη αφροκρεμα του ελληνικου πρωταθληματος ξοδευοντας ΜΟΛΙΣ το 1/8........................... της αυξησης μετοχικου κεφαλαιου!!!

Ρε ζημια που εκανε ο Κοκκαλης........εκλασε μια μαντρα μυδια στην πολυμετοχικοτητα!!!

κατσε να παρουμε και τον υπερκοστολογιμενο Τζιμπουρ με 3εκατομμυριακια τωρα, και εσεις στειλτε το τσακαλι το Νινιαδη να σας φερει τους νεους Λεντεσμα, Νουνιες και Μπελουτσι!!!!!!

γιατι Γκαλετι και Λεοναρντο δεν προκειτε να βρειτε.....μιας και αυτους τους 2 τους μαθατε απ το σκαουτινγκ του ΠΑΟ!!!!

Τον Γκαλετι τον ηθελε προπερσι ο ΠΑΟ αλλα η Ατλετικο δεν τον εδωσε γιατι επαθε ριξη χυαστων ο Μαξι Ροντριγεζ, και τον Λεοναρντο τον εντοπισε ο ΠΑΟ εχοντας τον ως εναλλακτικη λυση σε περιπτωση που εχανε το Σπυροπουλο!

Μου αρέσουν μέχρι τώρα οι κινήσεις της ΑΕΚ...

Κονέ μένει τελικά...., Παυλής, Χετεμάι, Κουτρομάνος, Γκέντσογλου, Παπασταθόπουλος (μέχρι στιγμής),... Ο Δώνης δίνει ευκαιρίες στους πιτσιρικάδες , επιτέλους...Πραγματικά θέλω να δώ τι θα κάνει η ΑΕΚ του χρόνου.

Ο μέσος όρος ηλικίας πάντως κατεβαίνει και επίσης έχει και τους έμπειρους για να βάλει τους μικρούς μέσα στο κλίμα. Δέλλας, Μαιστόροβιτς, Ριβάλντο, Αρουαμπαρένα, Λυμπερόπουλος είναι παίκτες με παραστάσεις και εμπειρίες που θα βοηθήσουν τους μικρούς να μπούν στο κλίμα... έχει και τους ενδιάμεσους ηλικιακά και με καλή απόδοση , όπως Εντίνιο , Μπλάνκο , Σκόκο (να τον δούμε και αυτόν), Ενσαλίβα, Γεωργέα...

Θέλω να δώ όπως είπα τι χημεία θα κάνουμε , αλλά μέχρι στιγμής οι κινήσεις μου αρέσουν.

Αν δεν επέμεναν και τόσο στο θέμα Μπασινά, θα ήταν ακόμα καλύτερα.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Αρχικά δημιουργήθηκε από giobazolias
    Τον Γκαλετι τον ηθελε προπερσι ο ΠΑΟ αλλα η Ατλετικο δεν τον εδωσε γιατι επαθε ριξη χυαστων ο Μαξι Ροντριγεζ, και τον Λεοναρντο τον εντοπισε ο ΠΑΟ εχοντας τον ως εναλλακτικη λυση σε περιπτωση που εχανε το Σπυροπουλο!

στον βγενόπουλο το είπες

υ.γ ε ρε να μην έχω λεφτά να αγοράσω και εγώ μια στάνη... α ρε τσοπάνι βγενόπουλε
    http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w

πρωην μελος Το avatar του/της idi

Η ΑΕΚ έχει Παπασταθόπουλο, Γκέντσογλου, Παυλή, Κουτρομάνο.
    +Πλιατσικα , Μπαρμπουδη (δανεικος)

idi... έχει και άλλους , αλλά όπως είπες ειναι δανεικοί (π.χ. Ντιούφ)... τον Πλιάτσικα δεν τον έδωσαν;

Gandalf

idi... έχει και άλλους , αλλά όπως είπες ειναι δανεικοί (π.χ. Ντιούφ)... τον Πλιάτσικα δεν τον έδωσαν;

Gandalf

ο Πλιατσικας ακομα ειναι στο ροστερ της ΑΕΚ δε ξερω τι θα γινει μετα

η ΑΕΚ εχει καμια δεκαρια δανεικους στην Αναγεννηση Καρδιτσας και αλλους τοσους στη Νεα Ιωνια, τον Ζορμπα στο Αργος και κατι αλλους στη Β και Γ εθνικη

φετος θα δωθει ο Αραμπατζης στο Θρασυβουλα και ο Ττοφας και Ντιουφ στην Αναγεννηση (μαλλον και ο Γιαχαγια ) και θα επιστρεψει ο Κουτρουμανος+Αμαραντιδης απο καρδιτσα και Γκετζογλου απο Νεα Ιωνια σιγουρα μπορει και αλλοι 2-3 στη πρωτη ομαδα

Μου αρέσουν μέχρι τώρα οι κινήσεις της ΑΕΚ...

Κονέ μένει τελικά...., Παυλής, Χετεμάι, Κουτρομάνος, Γκέντσογλου, Παπασταθόπουλος (μέχρι στιγμής),... Ο Δώνης δίνει ευκαιρίες στους πιτσιρικάδες , επιτέλους...Πραγματικά θέλω να δώ τι θα κάνει η ΑΕΚ του χρόνου.

Ο μέσος όρος ηλικίας πάντως κατεβαίνει και επίσης έχει και τους έμπειρους για να βάλει τους μικρούς μέσα στο κλίμα. Δέλλας, Μαιστόροβιτς, Ριβάλντο, Αρουαμπαρένα, Λυμπερόπουλος είναι παίκτες με παραστάσεις και εμπειρίες που θα βοηθήσουν τους μικρούς να μπούν στο κλίμα... έχει και τους ενδιάμεσους ηλικιακά και με καλή απόδοση , όπως Εντίνιο , Μπλάνκο , Σκόκο (να τον δούμε και αυτόν), Ενσαλίβα, Γεωργέα...

Θέλω να δώ όπως είπα τι χημεία θα κάνουμε , αλλά μέχρι στιγμής οι κινήσεις μου αρέσουν.

Αν δεν επέμεναν και τόσο στο θέμα Μπασινά, θα ήταν ακόμα καλύτερα.

Gandalf
    ρε γκανταλφ θυμασαι κατι που σου ελεγα;;,
    παλι φετος μιλας γαι παιχτες οπως ο παυλης, χετεμαι , κουτρουμανο και τετοια.
    προσπαθειτε απεγνωσμενα να παρετε μπασινα
    δηλαδη ετσι θα πορευτειτε του χρονου;
    μετα λετε γιατι εχετε 14 χρονια να παρετε πρωταθλημα.

οχι οτι εμεις παμε πισω...υποτιθεται οτι φετος εχουμε γαμώ τα μπατζετς, και ασχολουμαστε με παγερανο και μαλακιες

πρωταθλημα πηραμε φετος

Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
    πρωταθλημα πηραμε φετος
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Ρε Γιώργη... με κάτι τέτοιους παίκτες, λαχταρίσαμε τον ΟΣΦΠ το 2004-5 (ισοβαθμία... γμτ.. τον Ιωνικό μου μέσα), και σας αφήσαμε πλάτη ...

Θυμάσαι;... κάτι παιδιά σαν τον Καμπαντάη, τον Μπούρμπο, τον Κρασά, κτλ. ή μήπως το ξέχασες;

Πιτσιρικάδες με ικανότητες θέλουμε να τρέχουν και τους έμπειρους να μοιράζουν μπαλιές και να οργανώνουν παιχνίδι. Αυτό θέλει η ΑΕΚ... βέβαια θέλει και χημεία.. και το τονίζω οτι περιμένω τον Δώνη να δώ τι θα κάνει.

Για το θέμα του Μπασινά.. .μαζί σου όπως και πάρα πολλοί ΑΕΚτζήδες πλέον. Τόσα και τόσα χαφ , υπάρχουν , εκεί κολήσαμε;

Gandalf

Ρε Γιώργη... με κάτι τέτοιους παίκτες, λαχταρίσαμε τον ΟΣΦΠ το 2004-5 , και σας αφήσαμε πλάτη ...

Θυμάσαι;... κάτι παιδιά σαν τον Καμπαντάη, τον Μπούρμπο, τον Κρασά, κτλ. ή μήπως το ξέχασες;

Πιτσιρικάδες με ικανότητες θέλουμε να τρέχουν και τους έμπειρους να μοιράζουν μπαλιές και να οργανώνουν παιχνίδι. Αυτό θέλει η ΑΕΚ... βέβαια θέλει και χημεία.. και το τονίζω οτι περιμένω τον Δώνη να δώ τι θα κάνει.

Για το θέμα του Μπασινά.. .μαζί σου όπως και πάρα πολλοί ΑΕΚτζήδες πλέον. Τόσα και τόσα χαφ , υπάρχουν , εκεί κολήσαμε;

Gandalf
    ρε αγορινα αλλο σου λεω....το οτι το εκανες μια χρονια οπως λες...δε λεει κατι...δηλαδη εισαι ικανοποιημενος;;;εκει θα μεινεις;; το ιδιο θα ελεγα και αν ηταν η ομαδα μου.
    θελεις ετοιμους ΚΑΛΟΥΣ παιχτες να κανεις το κατι παραπανω που δεν εχεις κανει τοσα χρονια ρε συ.αυτο σου λεω....
    αλλιως παλι τιποτα του χρονου και θα ψαχνετε παλι να βρειτε τι φταιει.

TO TIΠΟΤΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΘΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΜΥ FRIEND..... ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΠΗΡΑΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΕΛΑΜΕ ΚΑΙ ΚΡΑΤΗΣΑΜΕ ΟΣΟΥΣ ΘΕΛΑΜΕ ΚΑΙ ΑΞΙΖΑΝ....

ΚΑΤΣΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΣΤΟ ΧΟΡΤΑΡΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ... PΧ ΠΗΡΕΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΠΗΡΑ SCOCCO ΜΕ ΤΑ ΜΙΣΑ ΛΕΦΤΑ.... ΕΣΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΝΟΝΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΧΗ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΤΟ ΛΕΩ ΜΑΛΑΚΙΑ ΟΛΚΗΣ... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Τους "φτασμένους" δεν τους "φτάνει" το πορτοφόλι της ΑΕΚ.

Γιατί φτασμένοι για μένα θα ήταν να έφερνε παίκτες απο 5 εώς και 15 μύρια ευρώ , ποδοσφαιρικής αξίας, κάτι που δεν μπορεί να το κάνει και κυνηγάει ευκαιρίες, στυλ Μπλάνκο , Σκόκο ή παλαιότερα αν θυμάσαι τον Γκαμάρα που ήταν μια άμυνα μόνος του (εξού και πήγε μετά στην Ίντερ και έκανε απίστευτα πράγματα! )

Αυτοί είναι φτασμένοι για μένα.... απο την στιγμή που δεν μπορείς όμως να πιάσεις εκεί , τότε παίρνεις μικρούς με ικανότητες , τους χτίζεις μαζί με έμπειρους και παίρνεις μετά οτι μπορείς απο τίτλους... αλλά κυρίως... ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΜΠΑΛΑ!

Για τον δικό σας ΠΑΟ... να σου πω την ειλικρινή μου αληθεια , με τα χρήματα που ακουγόντουσαν , έλεγα μήπως ακούσω κανά όνομα στυλ Ετό (φεύγει απο Μπάρτσα άκουσα) που είναι 30+ και σίγουρα θέλει καλό συμβόλαιο για να κλείσει καριέρα (10+ μύρια για 2-3 χρόνια)! Με τέτοιο όνομα στην Ελλάδα , ξέρεις τι θα γινόταν απο διαρκείας σας;

Αλλά εκεί πρέπει να ρίξεις χρήμα πλέον και οχι λόγια... είναι Ευρωπαϊκό χρηματιστήριο το ποδόσφαιρο.. .δεν είναι μπακάλικο της γειτονιάς ή της Λατινικής Αμερικής. Δεν λέω καλοί και οι παίκτες που ανέφερα σαν μικροί και ταλαντούχοι , αλλά όταν λες πως θα δώσεις χρήμα... τότε δείξτο κιόλας εκεί που είναι δύσκολα... οχι στην Ελληνική και περιορισμένη απο ανταγωνισμό αγορά (ΟΣΦΠ , αίντε και λίγο η ΑΕΚ).

Έξω έχει θηρία.. πάρτους ενα παίκτη απο εκεί και μετά όντως να δηλώνεις οτι έχεις χρήμα. Αλλιώς άραξε στα κυβικά σου, μάζεψε πιτσιρικάδες όπως κάνει ρεαλιστικά η ΑΕΚ και έχε 1-2 έμπειρους να σου κάνουν το παιχνίδι.

Gandalf

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 3814
    Τελευταίο μήνυμα: 14/02/2008, 15:54
  2. ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΕΞΕΔΡΑ ΠΛΗΜΜΥΡΙΖΕΙ
    από blueblack στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 809
    Τελευταίο μήνυμα: 15/05/2007, 14:48
  3. Ποιός θα πάρει το πρωτάθλημα του χωριού;
    από Gandalf dr685sm στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 10/11/2005, 18:38
  4. Απαντήσεις: 20