τις μικρες βολτες μεσα στη πολη και οχι μονο με εξηπηρετει ενα ινοβα,σημερα λοιπον ετρεχα με 50 χλμ και εχω μπροστα μου εναν κ@λ@γερο με ενα 4χ4,εντελως ξαφνικα του καπνισε να στριψει δεξια,ουτε φλας ουτε τιποτα,στματει επιτοπου στον δρομο και τον βλεπω τελευταια στιγμη,πεφτω πανω στα φρενα,μου μπλοκαρει ο μπροστινος το μηχανακι σερνεται γυρω στα 5 μετρα,εγω πεφτω κατω με σωζει το κρανος απ χτυπυμα στο κεφαλι,γδερνω τους αγκονους μου κααι χτυπαω στο δεξι νεφρο που ακομα ποναω,ερχεται ο κ@λ@γερος και τι μου λεει?εσεις δεν παθαινετε λεει τιποτα,και σηνεχιζει ,,,εγω λεει σταματησα κανονικα,,,,,,τι να πω ρεπαιδια?να τον εδερνα?αν δεν επεφτα στα φρενα θα επεφτα πανω στην πορτα της καροτσας θα αχρηστευα τελειως το μπροστινο σηστημα του ινοβα θα εσπαγα τα μουτρα μου και θα επρεπε να του φτιαξω και το αμαξι,,ΥΓ αν ειμουν με το στρωμα ισως να με εσωνε το αβς.ΥΓ γδαρμενο το φαναρι του ινοβα απ τα νευρα μου εσπασα τη μανετα του φρενου γδαρθηκαι το καπακι της αντλιας του φρενου το δεξι αντιβαρο και πρεπει να εχουν σπασει οι βασεις του φαναριου,,το μηχανακι το εσωσε το πισω πατακι που ηταν ανοιχτο,ΥΓ το σημβαν εγινε σε επαρχιακο δρομο,,ο παπους ειναι πολυ αξιμεροτος ο σηγκεκριμενος εχει και 2 γιους κατηγορια βαρεων βαρων και αντε βρες την ακρη,,μιλαμε για κρητη βεβαια