W=[1 + ((bd)/6.5)) - s + ((m-2c)/2) + ((v+p)/7t)] (100 + l/100)
ένα απο τα μυστήρια του σύμπαντος, λύνεται με το παραπάνω μαθηματικό τύπο
είναι γεγονός
επιτέλους
σκίστε τα πτυχία σας και τα διδακτορικά σας
έχουμε και λέμε :
"W" είναι το πάχος του τσένταρ σε χιλιοστά, "b" το πάχος του ψωμιού και "d" η σύστασή του (λευκό, ολικής αλέσεως...), "s" είναι η ποσότητα της μαργαρίνης ή του βουτύρου και "m" ο όγκος της μαγιονέζας.
Οι άλλες παράμετροι που λαμβάνονται υπόψη είναι οι ποσότητες από το μαρούλι ("I"), τις πίκλες ("p") και την τομάτα ("v").
σε περίπτωση που ακόμα δεν καταλάβατε .... βρέθηκε η φόρμουλα για το τέλειο σάντουιτς απο βρετανούς επιστήμονες
λινκ : http://news.pathfinder.gr/misc/484349.html