Αν δεν το παίζεις και λίγο φίλε μου την σήμερον ημέραν δεν κάνεις τπτ....Αρχικά δημιουργήθηκε από vestromas
Συμφωνω με τον Ηλια σε ολα! Οι αλλοι μου φαινεστε λιγο υποκριτες με το ολο θεμα.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αν δεν το παίζεις και λίγο φίλε μου την σήμερον ημέραν δεν κάνεις τπτ....Αρχικά δημιουργήθηκε από vestromas
Συμφωνω με τον Ηλια σε ολα! Οι αλλοι μου φαινεστε λιγο υποκριτες με το ολο θεμα.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
And the road becomes my bride
I have stripped of all but pride
So in her I do confide
And she keeps me satisfied
Gives me all I need
Αρχικά δημιουργήθηκε από hercul
Αν δεν το παίζεις και λίγο φίλε μου την σήμερον ημέραν δεν κάνεις τπτ:a53: BAN ! :a53:
![]()
:rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από hercul
Eμένα προσωπικά μΕ φαίνεται άτοπο να με γράφει για κόκκινο ο ζητάς που περνάει όλη την ώρα με κόκκινο ή να με γράφει σε περίπτωση που κάνω κόντρες και μετά να κάνει αυτός!
Τώρα ο καθένας έχει τις απόψεις του και όλες είναι δεκτές!
ΥΓ. Δεν μΕ έχουν γράψει ποτέ και δεν έχω και κάτι μαζί τους απλά την άποψη μου λέω!![]()
Καλά, αν τύχει ο συγκεκριμένος να σε γράψει για κόντρες να πας για ένσταση με το βιντεάκι παρέα!!!
Αλλά να είναι ο ίδιος! Όχι κάποιος άλλος που μπορεί να σέβεται τους κανόνες όπως όφείλουμε να τους σεβόμαστε όλοι!!!
Παντού υπάρχουν κακοί επαγγελματίες..... χμμμμ..... κάποιος το ξανάπε αυτό!!!
(αν και δεν ξέρουμε καν αν ότι έκανε το κάνει συστηματικά, ή απλά έτυχε, γιατί σε όλους μας έχει τύχει ή θα τύχει να παρανομησουμε, ακόμα κι αν θεωρούμε τους εαυτούς μας τέλειους!!!)
![]()
....Έχω επιλεκτική ακοή. Συγνώμη δεν επιλέχτηκες.......
Αρχικά δημιουργήθηκε από Maira
Καλά, αν τύχει ο συγκεκριμένος να σε γράψει για κόντρες να πας για ένσταση με το βιντεάκι παρέα!!!
Αλλά να είναι ο ίδιος! Όχι κάποιος άλλος που μπορεί να σέβεται τους κανόνες όπως όφείλουμε να τους σεβόμαστε όλοι!!!
Παντού υπάρχουν κακοί επαγγελματίες..... χμμμμ..... κάποιος το ξανάπε αυτό!!!
(αν και δεν ξέρουμε καν αν ότι έκανε το κάνει συστηματικά, ή απλά έτυχε, γιατί σε όλους μας έχει τύχει ή θα τύχει να παρανομησουμε, ακόμα κι αν θεωρούμε τους εαυτούς μας τέλειους!!!)
![]()
ΟΥΔΕΙΣ ΤΕΛΕΙΟΣ!!!![]()
Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."
XR
XTR
XJR
There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.
Eγω απ' οτι ειδα ο ζηταστρουμφ τον ξετιναξε για πλακα και ΑΥΤΟ δεν αλλαζει, επομενως ως προς αυτο μεγαλη τσατσια το ανεβασμα στο yt.
Γιατι στηθηκε με τη στολη; Αυτο ειναι απαραδεκτο. Αφηστε δε που στην αρχικη γωνια φαινεται σα λευκο στρατιωτακι του Νταρθ Βειντερ![]()
![]()
Ναι, ανθρωποι ειναι και οι..εκπροσωποι του Νομου, αλλα καλο ειναι οταν κανουν τις καγκουριες τους να φορανε πολιτικα και να κινουνται με τα συμβατικα τους οχηματα. Το πλασσαρισμα της καταχρησης εξουσιας σε ολο της το μεγαλειο.
Δε συμπαθω τους στρουμφαδες. Αλλα αν εμπλεκεται σε καποιο ατυχημα η συμπλοκη μοτοσυκλετα νομιζω οτι οι ζηταδες ειναι ο,τι πιο κοντινο σε μας και πολυ περισσοτερο συγνωμονικοι και με κατανοηση. Σας εχει τυχει σε τρακαρισμα να ερθει στρουμφ χωρις καμια μοτοσυκλετιστικη παιδεια; Εχετε προσεξει τη σταση τους;
Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...
Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
----------------------> τίποτα!!
σαν το λαλάκα πάω με το λεωφορείο
Αρχικά δημιουργήθηκε από Road67
Eγω απ' οτι ειδα ο ζηταστρουμφ τον ξετιναξε για πλακα και ΑΥΤΟ δεν αλλαζει, επομενως ως προς αυτο μεγαλη τσατσια το ανεβασμα στο yt.
Γιατι στηθηκε με τη στολη; Αυτο ειναι απαραδεκτο. Αφηστε δε που στην αρχικη γωνια φαινεται σα λευκο στρατιωτακι του Νταρθ Βειντερ![]()
![]()
Ναι, ανθρωποι ειναι και οι..εκπροσωποι του Νομου, αλλα καλο ειναι οταν κανουν τις καγκουριες τους να φορανε πολιτικα και να κινουνται με τα συμβατικα τους οχηματα. Το πλασσαρισμα της καταχρησης εξουσιας σε ολο της το μεγαλειο.
Δε συμπαθω τους στρουμφαδες. Αλλα αν εμπλεκεται σε καποιο ατυχημα η συμπλοκη μοτοσυκλετα νομιζω οτι οι ζηταδες ειναι ο,τι πιο κοντινο σε μας και πολυ περισσοτερο συγνωμονικοι και με κατανοηση. Σας εχει τυχει σε τρακαρισμα να ερθει στρουμφ χωρις καμια μοτοσυκλετιστικη παιδεια; Εχετε προσεξει τη σταση τους;
Μια χαρά τα λές!!!![]()
![]()
....Έχω επιλεκτική ακοή. Συγνώμη δεν επιλέχτηκες.......
Αρχικά δημιουργήθηκε από vestromas
![]()
![]()
![]()
Εγώ φταίω ρε που άλλαξα γνώμη! Καλααααααα...![]()
Τέρμα οι χαρές τα κεφάλια μέσα!
Αρχικά δημιουργήθηκε από iosif
σορρυ αλλα η ξεφτιλα δεν ειναι ο ζ αλλα οι καμποσοι ανεγκεφαλοι που συμμετεχουν σε κοντρες σε δημοσιους δρομους ειτε είναι ζ-αδες με στολη είτε πολίτες ηλιθιοι άνευ στολής, εν ετει 2008.
πόσο ακόμα? πόσο?
+1000
αυτο ειναι το θεαμα τελικα της μοτοσυγκεντρωσης?? να μαζευεται ο καθε μ@λ@κ@ς με το μπουρδελο του,ακρανωτος, χωρις φανελακι,χωρις πινακιδα και να κανει μπαντιλικια και κοντρες? αυτοι ειναι οι "μηχανοβιοι"? και το βιντεακι που ανεβασε ο jasondakar που ειναι τεζα κατω τους αρεσει? ΝΑ ΤΟ ΧΕΣΩ ΤΟΤΕ!
Σαφως ειναι λαθος, γιατι μετα θα ερθει να μου κοψει κουστουμακι εμενα.......................Αρχικά δημιουργήθηκε από Ταξιδευτής
Συμφωνω με το Στελιο. Ειναι μια σαχλαμαριτσα για 20 μετρα σε ενα δρομο που εχει κλεισει απο κοσμο.
Προφανως ειναι μαλακια γιατι μπορει να.... και να.... και να.... οποτε μετα θα.... και δεν..... κλπ, ΑΛΛΑ ειμαστε ανθρωποι.
Εκει που ΔΕΝ συμφωνω ειναι με τη μαλακια των αλλων να ειναι ξεκρανωτοι, ξεβρακωτοι κ με τη μιτσουκο στο δαχτυλο και να ειναι πανω στα μηχανακια. Ο μπατσος ειναι με τη καλοκαιρινη στολη του, κρανος κλπ. Θα επρεπε να ειναι κ οι αλλοι με ενα κρανος στοιχειωδως.
Επισης να πω την αμαρτια μου: οταν βλεπω μπατσους να κοντραρονται ετσι η να σηκωνουν τα ρημαδια τα 750 απο κανενα φαναρι τους χαιρομαι. Πειτε με τρελο, ανωμαλο η οτιδηποτε αλλα μου αρεσει το θεαμα -ισως γιατι μου θυμιζει οτι και αυτοι ανθρωποι ειναι.
Σαφως ειναι λαθος, γιατι μετα θα ερθει να μου κοψει κουστουμακι εμενα αλλα οπως και να χει....
Οσο για τις Πανελληνιες....![]()
ας μην μιλησω καλυτερα!!!
![]()
![]()
![]()
Ακριβώς αυτό...
Τον συγκεκριμένο ΖΗΤΑ.. δεν τον ξέρω προσωπικά!!
Επίσης τα αμάξια προχωράνε κανονικά στον δρόμο, απλά σιγά σιγά και πολύ δεξιά στον δρόμο.
Έχει κλείσει απο τον ΚΟΣΜΟ και όχι απο κάποιους διοργανωτές ή ακόμα και ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ.
Μόλις ξεκινάει ο μπάτσος, δίπλα απο το αμάξι με την κοπελιά που περνάει το είδατε.
Ή βάλτε δείτε λίγα ακόμη βίντεο απο την (και καλά) πανελλήνια (κόντρα) να δείτε πως περνάνε δίπλα απο τα αυτοκίνητα.
Δεν μπορεί ένα όργανο της τάξης και πόσο μάλιστα με το ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟ όχημα και με την στολή να κάνει τέτοια πράγματα.
Και μην μου αρχίσετε τώρα τα κλασικά, ότι αυτά γίνονται και τα λοιπά.......... τα ξέρουμε.
Προορισμός του Ανθρώπου είναι ο ύπνος και το FOCOSO!!!
Ο καμένος την φωτιά δεν την φοβάται!!!
Υπομονή...
Τι βλακας αυτος με το ΧΤ...
Μας ντροπιαζει ολους τους κατοχους...
![]()
![]()
![]()
![]()
Δεν είπε κανείς ότι πρέπει να κυνηγούν τον κάθε ένα απο αυτούς.Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
Μπράβο ρε Λιάκο.
ΧΤbilly όπως αντιλαβούσυμφωνίξ απόλυτα με τον Ηλία. Θα αποδεχτώ αυτό που λες ότι αν συνέβαινε κάτι μάλλον δεν θα έπαιρνε την ευθύνη του όμως δεν το βλέπω όπως φαίνεται στο βίντεο ως κάτι τόσο τρομερό. Ας κάνουμε διάκριση στις περιπτώσεις. Δεν ήταν κάτι φοβερό!
Από την άλλη σκέψου και το άλλο. Οι καγκουροσυγκεντρώσεις είναι ένα γεγονός το οποίο γίνεται κάθε χρόνο. Σε διάφορα μέρη. Για σκέψου τι θα συνέβαινε αν έμπαιναν οι ζιτάδες στη διαδικασία να κυνηγούν τον κάθε έναν από αυτούς που είναι εκεί;;; Μην σου πω τι θα συνέβαινε αν σε μία καταδίωξη γινόταν κάποιο ατύχημα...
Υπομονή...
Δεν θέλω να μιλήσω για αυτόν τον ΘΕΣΜΟτης πανελήνιας. Απλά για το σκηνικό με τον Ζητά.
Δεν με ενδιαφέρει
Αν το κάνει συχνά ή όχι.
Αν δεν γράφει για κράνος.
Αν δεν γράφει για επικίνδυνη οδήγηση
Αν είναι τόσο καλός που θα μπορούσε να είναι φίλος μου.
Το συγκεκριμένο γεγονός δεν μου άρεσε καθόλου.
Μπορεί να είμαι ρομαντικός, αλλά κάποια πράγματα όπως και να το δεις είναι λάθος και δεν πρέπει να γίνονται.
Υ.Γ:
Να του πω μπράβο:
Επειδή φορούσε κράνος......
Υπομονή...
Αρχικά δημιουργήθηκε από veagle
Δεν θέλω να μιλήσω για αυτόν τον ΘΕΣΜΟτης πανελήνιας. Απλά για το σκηνικό με τον Ζητά.
Δεν με ενδιαφέρει
Αν το κάνει συχνά ή όχι.
Αν δεν γράφει για κράνος.
Αν δεν γράφει για επικίνδυνη οδήγηση
Αν είναι τόσο καλός που θα μπορούσε να είναι φίλος μου.
Το συγκεκριμένο γεγονός δεν μου άρεσε καθόλου.
Μπορεί να είμαι ρομαντικός, αλλά κάποια πράγματα όπως και να το δεις είναι λάθος και δεν πρέπει να γίνονται.
Υ.Γ:
Να του πω μπράβο:
Επειδή φορούσε κράνος......
εφόσον φίλε είσαι ρομαντικός... τότε θα το κατανοήσεις το γεγονός. δεν λέω να συμφωνήσεις απόλυτα αλλά ως ρομαντικός μοτοσικλετιστής κατανόήσέ το και έχε το να το θυμάσαι και να το λες ως μία χαζομαρούλα που ευτυχώς δεν έβλαψε κανέναν.![]()
Τέρμα οι χαρές τα κεφάλια μέσα!
μα καλα εμ τοσοη αναμπουμπουλα δεν φοβατε να μην του βουτηξει κανεις το οπλο;![]()
Ποιο σκηνικό ρε Veagle? Ελεος... κανουμε την τριχα τριχια....Αρχικά δημιουργήθηκε από veagle
Απλά για το σκηνικό με τον Ζητά.....
Για μια "κοντρα" της συμφοράς 50 μέτρων δλδ?
Και μάλιστα κρινοντας απο ενα βιντεο 23'' χωρίς να ξέρουμε τι έχει προηγηθεί?
Εγω παίδες το χάρηκα το βιντεάκι, είχε τιη φάση του.... Προτιμώ να βλέπω ζητάδες που μια στο τόσο θα "βγουν" απο τη στολή και θα "παιξουν" λιγο μαζί μας, παρά αυστηρα ρομποτάκια...
"Δε μου άρεσε", "δεν ειναι σωστό", "δεν πρέπει εφόσον φοράει στολή", "ποτέ τέτοια σε δημόσιο δρόμο" και άλλα τέτοια όμορφα διαβασα σ' αυτο το θρεντ γραμμένο σ' ενα φόρουμ μιας χώρας με τη μεγαλυτερη ίσως παραβατικότητα σ' οτι αφορα την οδήγηση...
Μου φαίνεται οτι απλά ψάχνουμε αφορμή να κρίνουμε πάντα τους άλλους... το δικό μας καθρεπτη θα έπρεπε να κοιτάμε που και που
Αλλα ξέχασα... Το moto.gr ειναι μια κοινότητα απόλυτα συνειδητοποιημένων μοτοσυκλεττιστών, οι οποίοι κυκλοφορούν ΠΑΝΤΑ πλήρεις εξοπλισμου, ΔΕΝ οδηγούν πάνω απο τα όρια ταχύτητας, ΔΕΝ πατάνε τις διαβάσεις, ΔΕΝ παρκάρουν σε πεζοδρόμιο, ΔΕΝ κάνουν διήθηση, ΔΕΝ έχουν αλλάξει εξατμίσεις, ΔΕΝ κάνουν ποτέ σουζες/εντο, ΔΕΝ οδηγούν ποτέ γρήγορα σε στροφιλικια, ΔΕΝ κανουν ποτέ αναστροφή, ΔΕΝ έχουν περάσει ποτέ τους με κόκκινο, ΔΕΝ πατάνε τη διπλή διαχωριστική, ΔΕΝ πίνουν ποτέ πάνω απο ενα ποτηράκι μπύρα (και αν...)
καποιος θα βρεθεί να γράψει "προσωπικά εγώ παω παντα με το όριο" κλπ κλπ
Ρε δε γ@μιόμαστε λεω εγω...
ΚΑΙΓΕΤΑΙ Ο ΥΜΗΤΤΟΣ ΚΙ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ 50 ΜΕΤΡΑ ΚΟΝΤΡΑΣ![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais