αργα κ σταθερα..........
Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
Πιο πιθανό είναι να δεις κάτι από τη Suzuki.
DRZ 250![]()
![]()
![]()
![]()
Συγνώμη αλλά δεν κρατήθηκα![]()
![]()
Τον κάθε λαό τον κυβερνάει αυτός που του αξίζει.
Χαλια μαυρα απο σχεδιαση...
Το Υamaha ειναι πολυ πιο ομορφο.
![]()
δεν ειναι και απαραδεκτο, απλα δεν εχει χαρακτηρα..
-It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
- Hit it.
-------------------------------------------------------------------------------
όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
------------------------------------------------------------------------------
νέα προσθήκη
Definition of a bad boy
Απο μοτερ ειναι ακριβος ιδιο με το παλιο , το ψαλιδι και το κουστουμι αλαξαν και αυτο ηταν...
Πιο ομωρφο ηταν πριν... ενα σα το παλιο να βγαζαν με καλυτερο κινητηρα και πιο ορθια θεση θα το περνα αυριο !
Κριμα που το αφησαν στη μοιρα του...
Βασιλης
DRZ4??sm k5 full extra!
Φιλτατε ειχα-εχω το KLX250 5 χρονια υπο τη κατοχη μου , για οταν βγηκε ηταν δυναμη , ομως η μαμα Κawa μετα απο το '93 που βγηκε φετος του αλαξε απλα ενα ψαλιδι και τα πλαστικα...Αρχικά δημιουργήθηκε από ARISPEED1
Αμα ηταν πορτοκαλί το μηχανάκι θα τοχατε βγάλει θεό !
Αμαρτια ..! Ειναι σα το ΧΤ που για ποοοοοσα χρονια απλα του αλαζαν χρωματα και αυτοκολητα ( '95-'03 ) , αντικειμενικα για τα σημερινα δεδομενα δεν "παει" ...
Να εβγαζαν ενα νεο μοτερακι , ψεκαστο , κατι , να τους παραδεχομουνα αλλα ειναι σα νεκρανασταση... κριμα γιατι πραγματικα το σουλουπι του KLX μου αρεσει πολυ πιο πολυ απο του DRZ που εχω τωρα , ας το βγαζαν απλα 300 με μιζα , πιο ελαφρυ και θα ταν το τελειο για μενα !
Βασιλης
DRZ4??sm k5 full extra!
Το KLX μπορεί να σταμάτησε να εισάγεται κάποια στιγμή στην Ελλάδα αλλά στην Αμερική όχι. Απλά τώρα του έκαναν μια ψευτοανανέωση και το πλασάρουν σαν νέο μοντέλο. Κατά τη γνώμη μου είναι εξαιρετικό μηχανάκι για την σχεδιαστική του ηλικία. Πολύ γερό, αξιόπιστο μοτέρ, σταθερό, διαχρονικό αλλά αυτό το κουστούμι το καινούργιο δεν βλέπεται... ειδικά σε κόκκινο.
Σε καμμία περίπτωση βέβαια το KLX δεν μπορεί να συγκριθεί με το πραγματικά νέο WR 250. Πολλά μπράβο στη YAMAHA που τόλμησε να βγάλει στην παραγωγή ένα τόσο τολμηρό και ολοκληρωμένο project. Μακάρι να υπάρξει συνέχεια και από άλλες εταιρίες.
Πάντως το μοτεράκι του, αν και σχετικά ψόφιο, είναι τέρας αξιοπιστίας. Το δικό μου μετρά κάπου στις 250.000χλμ καθημερινής μετακίνησης εντός πόλης, τέσσερα χρόνια εντουράδες, μικρά ταξιδάκια και πολλές διακοπές σε κακοτράχαλα μέρη νησιών φορτωμένο όσο πάει και δικάβαλο.
Τώρα το ξεκουράζω, έχει γίνει το καθημερινό μου "παπί", δουλειά-σπίτι και πίσω, πάντα με απολαυστικά γλιστρίματα στις καλογυαλισμένη άσφαλτο.
Τα έχει βγάλει τα λεφτά του και με το παραπάνω.
Σημ. έχω ρυθμίσει βαλβίδες (καπελότα) δύο φορές όλες και όλες.
ΗΡΘΕ![]()
22 αλογάκια, ψεκαστό, 138 κιλά.
Να είναι στα 4.000?.![]()
Συμπαθητικο , πρωτιμουσα το παλιοτερο κουστουμι.... Τελικα ιδιο μοτερ με το "παλιο" αλλα ψεκαστο , για να δουμε , για να δουμε..!
Βασιλης
DRZ4??sm k5 full extra!
Λίγα λες...
Το klr έχει 5.000 γιουρια .... και ειναι 400 χρονών μηχανάκι...
Somewhere in my soul
there’s always Rock ‘n’ Roll.
Yeahhh..
22 στρόφαλο....και 138 κιλά....
και 4.000 ευρώ να κάνει.... :a5: