Καλησπέρα παιδια , ξέρει κανείς εαν μπορώ να βρώ Ελλάδα αυτό εδώ???
http://img364.imageshack.us/img364/4027/fterakids4.jpg
( οχι απο την Suzuki γιατι το πουλάει 220 ?πουλακαι είναι και άσχημο)
ευχαριστώ !!!!!
ευχαριστώ !!!!!
Bandit 650 s ABS K7
εχω μοντελο 2005 χωρις abs 10.000 χλμ, γενικως ειμαι ευχαριστημενος...μονη παρατηρηση τα φρενα...το πισω σφυριζει παρολο που του περασα καινουρια τακακια...επισης δεν εχει ικανοποιητικο φρεναρισμα πισω....αποτελεσμα σε κρισιμες στιγμες να μου εχει φυγει 2 φορες το μπροστινο....εχει αντιμετωπισει κανεις ιδιο προβλημα???
Η αλήθεια είναι ότι για τα κιλά της το πίσω φρένο είναι λίγο αδύναμο... βέβαια δεν μου έχει τύχει να φύγει το μπροστινό καθότι έχω ABS. Όπως και να έχει βέβαια με το μπροστινό φρενάρει η μηχανή απλά πρέπει να έχεις συνέχεια το νου σου να μη σου φύγει το μπροστινό.
Αρχικά δημιουργήθηκε από gavcr
ευχαριστώ !!!!!
Puig στον Μπαξεβάνη περίπου 130 ευρώ![]()
το ξερω οτι φρεναρει με το μπροστινο η μηχανη οδηγαω 25 χρονια μηχανες...το ανορθοδοξο με το bandit ειναι οτι μου δινει μια αισθηση οτι οδηγω την ασφαλεστερη μηχανη που ειχα ποτε και ετσι ειναι αν την συγκρινεις με οσα εχουν περασει απο τα χερια μου ( XR250,XLR500,GPZ550,XT550,BOLDOR) και ομως ρε γαμωτο 2 φορες αναγκαστηκα να φρεναρω τοσο αγρια που μου εφυγε το μπροστινο...δεν ξερω κατι δεν παει καλα ισως φταιει οτι εχει πολυ δυνατο μπροστινο σε σχεση με τα αλλα που ειχα και σε δυσκολες στιγμες το παταω περισσοτερο απο οσο πρεπει
Πρέπει να είναι πολύ δυνατό το μπροστινό ειδικά σε σχεσή με το πίσω.... μια φορά που έκοψα τον αισθητήρα του ABS με το λουκέτο του δισκόφρενου και οδηγούσα για μερικές μέρες χωρίς.... πατούσα σαν τη γάτα γιατί πάρα πολύ εύκολα γλυστρούσε το μπροστινό σε απότομο φρενάρισμα...
Μήπως ξέρει κανείς κανένα εξουσιοδοτημένο συνεργείο Suzuki που να δουλεύει και τα Σάββατα;
Φυσικά και να είναι καλό!!!
Για Σάββατο έχω ακούσει στο Κουκάκι...
στην βουλιαγμενης moto louis
Φίλε μου, η Μιvv suono είναι μια πολύ όμορφη εξάτμιση αλλά δεν ταιριάζει στο κλασσικό στυλ του BANDIT (άποψη μου).Αρχικά δημιουργήθηκε από xtx660
H Suono
Προτίμησε αυτήν με τα 310€. Θα γλυτώσεις τα χρήματα και δείχνει σαφώς καλύτερη
Ο κολλητός μου που έψαχνε για 3 μήνες να βρει μηχανή ήταν ανάμεσα σε Fazer 600 και Bandit 650. Τελικά αποφάσισε. Και μπήκε κι αυτός στο group της παρέας μου με Bandit S του 2005 11.500 χλμ tank cover, διπλό σταντ και cappa βαλιτσάκι 48. Τιμή 4.800 ευρωδιάολα.
Μόνο που βρε παιδιά από τις 2.000 rpm μέχρι τις 6.500 rpm κάνει ένα ενοχλητικό τριγμό στο φαίρινγκ. Από τι προκαλείται αυτό και πως διορθώνεται;
![]()
:a36:Θεσσαλικό κλιμάκιο
:a36:
:a07:Τη λένε Μαίρη
Ζητείται νεαρός για delivery σε πιτσαρία με GSXR hayabusa K8
Θα μπορούσες να δοκιμάσεις ελαστικές ροδελίτσες μεταξύ fairing και πλαισίου.Αρχικά δημιουργήθηκε από Elle
Μόνο που βρε παιδιά από τις 2.000 rpm μέχρι τις 6.500 rpm κάνει ένα ενοχλητικό τριγμό στο φαίρινγκ. Από τι προκαλείται αυτό και πως διορθώνεται;
O lamoun στη βροχή με λάδια είναι μέγας βρόντακας!
Λάμπρος
Κάνουν ρε Μπάμπη καθόλου οι ελαστικές ροδέλες δουλειά;ή πιστεύεις ότι απλά μπορεί και να είναι καλύτερα; Τι το προκαλεί συνήθως αυτό τον τριγμό;
:a36:Θεσσαλικό κλιμάκιο
:a36:
:a07:Τη λένε Μαίρη
Ζητείται νεαρός για delivery σε πιτσαρία με GSXR hayabusa K8