![]()
![]()
![]()
οχι ρε γμτ.....πραγματικα δεν εχω λογια....πως ξεπερνας κατι τετοιο ??? Τι εξηγηση να βρεις και πως να παρηγορη8εις...
Κουραγιο και υπομονη ... ισως καποτε να απαλυνει ο πονος ...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
οχι ρε γμτ.....πραγματικα δεν εχω λογια....πως ξεπερνας κατι τετοιο ??? Τι εξηγηση να βρεις και πως να παρηγορη8εις...
Κουραγιο και υπομονη ... ισως καποτε να απαλυνει ο πονος ...![]()
![]()
Let's ride, ride how we ride ...
I never did mind about the little things...
....................
Τι να πεις για ένα αγγελούδι......
Τρελοκοτσιδού..!!!!
Αυτά είναι τα λυπηρά της ζωής....και το χειρότερο ότι έφυγε χωρίς κανένα λόγο![]()
................![]()
Νίκος
Open Horizons
Μπαμπα μην πεφτεις !!!!
Φιλε
μπορω να σκοτωσω ανθρωπο με γυμνα χερια, να πεσω στην λασπη και στην βρωμια, να κανω οτι πιο απαισιο φανταζεσαι....αλλα οταν εχει να κανει με παιδακια....κατι παθαινω...
Δεν μπορω να βλεπω παιδακι να κλαιει, να πειναει , να φευγει....
Στεναχωριεμαι απιστευτα...και γινομαι βλασφημος!!!
Γιατι....δεν υπαρχει απαντηση...απλα...
Ισως ο θεος θελει τους καλους κοντά του.......
Ισως ο θεος θελει τους αγνους κοντά του....
Γιατι ....το γιατι που δεν θα απαντηθει ποτέ!!!
Κουραγιο...και οταν την σκεφτεστε να χαμογελατε!!!
Απο καποιον που εχει χασει πολλους....και καλους
................................Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
Όλα δείχνουν τόσο ασήμαντα ............
![]()
![]()
....
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Ειναι η καθημερινη μου σκεψη αυτη κι ας προσπαθω να πεισω τον εαυτο μου να μη γινομαι κακος.Αρχικά δημιουργήθηκε από trigger
Εκεί έξω υπάρχουν καθάρματα που δεν αξίζουν ούτε να αναπνέουν
Κι ομως η δικη σας Ιωαννα-Μαρια και το αλλο αγγελουδι που καηκε στο μπουρδελοξενοδοχειο στην Πλατεια Βαθης.
Τοσοι καλοι ανθρωποι και τοσα αγγελουδια να χανονται και να επιβιωνουν κατι παχυδερμα και κατι κεραταδες.
Λυπαμαι παρα πολυ. Ειλικρινα![]()
Ενας ηλιος ασιγαστος για ολα τα μωρακια και τους καλους ανθρωπους που εχουν χαθει
![]()
Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...
Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
----------------------> τίποτα!!
σαν το λαλάκα πάω με το λεωφορείο
i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone