Καλησπερα σε ολους.Διαβαζω συχνα πυκνα το φορουμ και εχω μαθει αρκετα πραγματα για το v-strom.Ηρθε η ωρα να γραψω και εγω το προβλημα της μηχανης μου.Να λοιπον τι εγινε:
Χθες βαζοντας μπρος τη μηχανη vstrom 650 abs αρχιζε να πεφτει το ρελαντι κατω απο τις χιλιες στροφες.Δεν εδωσα ιδιαιτερη σημασια του εδωσα λιγο γκαζι,συνηλθε και εφυγα.Φτανοντας στο σπιτι και αφηνοντας το στο ρελαντι μεχρι να βγαλω το κρανος παλι τα ιδια.Του ριχνω παλι δυο τρεις ξερογκαζιες,βγαζει τρελο καυσαεριο και μυριζε βενζινη.Το σβηνω αμεσως και μετα απο 5 λεπτα προσπαθω να το ξαναβαλω ,μιζαρε αλλα τιποτα.Παιρνω αμεσωςτο μηχανικο μου και μου λεει οτι το εχει ξαναδει σε 5-6 μηχανες και κατα 99% ειναι προβλημα με το ηλεκτρονικο γκαζι.Μου ειπε να δοκιμασω να το βαλω μπρος ανοιγωντας το γκαζι μαζι με τη μιζα και μετα απο 2-3 προσπαθειες πηρε ξανα. Ευτυχως ειναι στην εγγυηση και τη Δευτερα θα φτιαχτει.Πιστευω να μην ειναι κατι σοβαρο που θα επηρεασει την λειτουργεια της μηχανης στη συνεχεια.Η μηχανη ειναι αντιπροσωπειας, εχει 15.000 χλμ και ολα τα service εχουν γινει σε εξουσιοδοτημενο συνεργιο.Θα σας πω τα νεοτερα τη Δευτερα.
Το v strom 650 abs δεν εχει ρυθμιση ρελαντι οπως τα πιο παλια μοντελα.Κανω αυτη τη διευκρινιση για να μη ρωτησει κανεις αν το πειραξα η οτι αλλο.Η λειτουργια του γκαζιου ελεγχεται ηλεκτρονικα.
Καλως σας βρηκα λοιπον και μακρυα απο προβληματα και συνεργεια.
Καλο σαβατοκυριακο σε ολους .