ρε σεις, επίτηδες το κάνετε???Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
!ΕΔΩ ΛΕΜΕ!
Εκεί λέμε...
ρε σεις, επίτηδες το κάνετε???Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
!ΕΔΩ ΛΕΜΕ!
Εκεί λέμε...
γης μαδιαμ...
τελικα μαγκες οκ ... δεν δουλευω και θα ερθω ....
αρα τα λεμε περιπτερο
.....................
"Διαφωνώ με όσα λες αλλά θα υπερασπίσω με την ζωή μου το δικαίωμά σου να τα λες και με την ζωή σου το δικαίωμα μου να μην σε ακούω"
"Δημοκρατια ειναι 4 λυκοι και 1 προβατο να ψηφιζουν για φαγητο"
ρε συ ορίζοντα ειλικρινά...
δώσε μου λίγο από αυτό που παίρνεις...
:wacko: :wacko: :wacko: :a44:
Ρε Νικο, μηπως να παμε κ εμεις που τη χασαμε; Μπορει να τους προλαβουμε αμα γυρισουμε λιγο τον χρονο πισω.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
ποια χασαμε ρε ..... εκεινη ητανα η αναγνωριστικη .....Αρχικά δημιουργήθηκε από vestromas
Ρε Νικο, μηπως να παμε κ εμεις που τη χασαμε; Μπορει να τους προλαβουμε αμα γυρισουμε λιγο τον χρονο πισω.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
τωρα που ειδαμε τα δυσκολα σημεια ....... τωρα θα παμε οι υπολοιποιι .....
δεν ειν κακο πλακα θα εχει ....
:rotflmao:![]()
![]()
![]()
ρε δεν παιζεσαι..![]()
"Διαφωνώ με όσα λες αλλά θα υπερασπίσω με την ζωή μου το δικαίωμά σου να τα λες και με την ζωή σου το δικαίωμα μου να μην σε ακούω"
"Δημοκρατια ειναι 4 λυκοι και 1 προβατο να ψηφιζουν για φαγητο"
Αρχικά δημιουργήθηκε από vestromas
![]()
ψιτ ....γιωργος εδω .....νικος ειναι ο κολητος ενοσ φιλου του ξαδελφου μου ...
και αυτος γιωργοσ .....![]()
Γιωργαρα, στον Βαβαρο απευθυνομουν. Αλλα μια που δεν το χασες οπως νομιζαμε, αλλα εχασες την εκδρομη, ελα αυριο με την παρεα σου στην παραλια κρυας βρυσης, στη βορεια Ευβοια. Η προταση ισχυη σε οσους διαβαζουνε. Κατα το μεσημερακι θα παω μια και μονιμος ξενυχτης. Επιστροφη, οτι ωρα θελει ο καθενας.
Το μερος ειναι και για ελευθερο καμπινγκ, για οσους μπορουν και γουσταρουν.
Παρτε σκιες νερα σαντουιτς φρουτα και την τρελα σας μαζι.
Για οσους δεν ξερουν, πανε χαλκιδα ακολουθουν ταμπελα Βορια Ευβοια η ρωτανε και καπου μετα το Μαντουδι νομιζω παιζει ταμπελιτσα, παραλια κρυας βρυσης δεξια σε κανα δυο χιλιομετρακια περνωντας απο κατι περιβολια, σκατε σε μια απεραντη παραλια με αμουδια, βλεπετε το vstrom , τουμπανο μαυτο φατσα καρτα και λιωνουμε στο γελιο και στο μπανιο:rotflmao:![]()
![]()
Up λέμε!
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Tι Up?Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Up λέμε!
![]()
Που Up?
Πότε Up?
Το ταξίδι του Ηλία Βροχίδη μπορείτε να το διαβάζετε και στην ιστοσελίδα του Madnomad.gr, στο Facebook Madnomad
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Up λέμε!
![]()
![]()
![]()
Δε γνωρίζω, εγώ μια υπενθύμιση κάνω να μη μας πιάσει το καλοκαίρι πάλι...Αρχικά δημιουργήθηκε από powerphot
Tι Up?
Που Up?
Πότε Up?
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
![]()
![]()
:a39:
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
+1Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Up λέμε!
![]()
![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...