Σαββατο μεσημερακι ξεκιναω απ το παγκρατι το νωριτερο 1, το αργοτερο 2.30 για την παραλια κρυας βρυσης στην Βορεια Ευβοια. Οποιος γουσταρη μπανακι χαβαλε κουτσομπολιο και Λιακοπουλεικα θεματα να ερθει να γελασουμε και ωραια να περασουμε.![]()
![]()
![]()
Σαββατο μεσημερακι ξεκιναω απ το παγκρατι το νωριτερο 1, το αργοτερο 2.30 για την παραλια κρυας βρυσης στην Βορεια Ευβοια. Οποιος γουσταρη μπανακι χαβαλε κουτσομπολιο και Λιακοπουλεικα θεματα να ερθει να γελασουμε και ωραια να περασουμε.![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
κοίτα μη ξεχάσεις τη τρόμπα στο σπίτι!![]()
οσο παει και χειροτερευεις.......ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑΛΑΚΑΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ.........ΘΑ ΤΟΥΣ ΞΥΠΝΗΣΩ ΟΛΟΥΣ ΒΡΑΔΥΑΤΙΚΑ.......
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
αχχχ...να μου έλεγες τα ίδια κ στο κρεβάτι...αχχχ....Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
οσο παει και χειροτερευεις.......ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑΛΑΚΑΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ.........ΘΑ ΤΟΥΣ ΞΥΠΝΗΣΩ ΟΛΟΥΣ ΒΡΑΔΥΑΤΙΚΑ.......
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Είστε τρελλοί ρε.. ρε άντε πάρτε το βαπόρι και κατεβείτε κερνάμε ρακί..
![]()
μα να σου πω ρε κοπέλι....μου λείψει το νησί.έχω ναρθω απ'το Σεπτέμβρη του 2004.Αρχικά δημιουργήθηκε από epp1640
Είστε τρελλοί ρε.. ρε άντε πάρτε το βαπόρι και κατεβείτε κερνάμε ρακί..
![]()
το περασμένο πάσχα στο τσακ ήμουν να φόρτωνα το παπί κ να κατέβαινα εγώ κ ένα καλό φιλαράκι
για ένα 4ήμερο.τέσπα παίζει να κατέβω προς 15άυγουστο.
σε ποιά πόλη είσαι?
Έχω γεννηθεί Χανιά αλλά μένω Ηράκλειο εδώ και αρκετά χρόνια.. αν δεν έχετε βρει ξενοδοχεία και τέτοια για τις 15, και γενικά ότι άλλο θες, εδώ είμαστε εμείς..Πάω τώρα γιατί πνίγομαι μέσα στο σπίτι.. πάω καμια βόλτα γιατί θα κόψω φλέβα άλλο εδώ μέσα..
![]()
να σου πω, αν κατεβεις, μην ξεχασεις το δωρο μου:rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
μα να σου πω ρε κοπέλι....μου λείψει το νησί.έχω ναρθω απ'το Σεπτέμβρη του 2004.
![]()
![]()
:rotflmao:
-It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
- Hit it.
-------------------------------------------------------------------------------
όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
------------------------------------------------------------------------------
νέα προσθήκη
Definition of a bad boy
Ηντα καμετε μωρε κουζουλοι; Σπαμαρετε στην προσκληση για μπανιο;
Αυτο σηκωνει αιμα.:a015: :a015: :a015: :rotflmao:![]()
![]()
καθήστε να το πάρω απόφαση να κατέβω στη Λεβεντογέννα κ βλέπουμε!![]()
κ τι θα κάμεις δλδ?Αρχικά δημιουργήθηκε από vestromas
Ηντα καμετε μωρε κουζουλοι; Σπαμαρετε στην προσκληση για μπανιο;
Αυτο σηκωνει αιμα.:a015: :a015: :a015: :rotflmao:![]()
![]()
![]()
![]()
Σύντεκνε..ίντα πε τουτοσες ο Vstromas.. κουζουλός είναι μου φαίνεται.. θα του το μπαλοτάρω θέλει το στρώμα.. :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
κ τι θα κάμεις δλδ?![]()
![]()
ααα...εν κατέω πράμα...Αρχικά δημιουργήθηκε από epp1640
Σύντεκνε..ίντα πε τουτοσες ο Vstromas.. κουζουλός είναι μου φαίνεται.. θα του το μπαλοτάρω θέλει το στρώμα.. :rotflmao: :rotflmao:![]()
το πολύ-πολύ να πάρει το τρομπόνι του κ να μου παίξει καμιά αερομπαλωθιά! :rotflmao:
:rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
ααα...εν κατέω πράμα...![]()
το πολύ-πολύ να πάρει το τρομπόνι του κ να μου παίξει καμιά αερομπαλωθιά! :rotflmao:
Πολύ αργεί να γυρίσει αυτός, λες να χε τσούχτρες? Μην τρύπισε το στρώμα του?? :rotflmao: