Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 23 από 23

Θέμα: :(

Παλαιό μέλος Το avatar του/της k7600
    α ρε Νικ , πως εμπλεξες ετσι ρε φιλε ? δεν τι εχει και ενημερωσε μας .

Συμβαινουν αυτα,ατυχια...Αλλα δε γ@μιεται ορθιοι να'μαστε να τα φτιαχνουμε και να τα χαιρομαστε

δεν το συζηταμε αυτο , και μην ξεχνας << οσο πε πληγωνεις τοσο με πορωνεις >>

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sakisdani750
    nikos τι λεει κανενα νεο για τη μηχανη σου?

παλι τα ιδια η βρηκες λυση και το εκανες?
    εγινα suzukakios

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από NikosKK
    Τοτε μια χαρα ηταν,τις τελευταιες μερες αρχισε να μου το κανει..Η ειρωνια ειναι οτι ο ενας μαστορας που πηγε ειπε : "H καμπανα ειναι η σασμαν!!Φερ'το τη Δευτερα να το λυσω και αν δεν ειναι καμπανα θα κατεβασουμε μοτερ"....Εκει μια κουβεντα μου ηρθε στο μυαλο..."ΠΟΥ ΠΑΣ ΡΕ ΚΑΡΑΜΗΤΡΟ"???
    Ο τυπος προφανως ηθελε να μου φαει τα φραγκα στεγνα φυσικα..

Πηγα λιγο αργοτερα λοιπον σε ενα δευτερο μαστορα,εξουσιοδοτημενο Suzuki στο Χαλανδρι σε ενα παραλληλο της Πλακεντιας,ηταν ενας αρκετα μεγαλος σε ηλικια κυριος,αρκετα εμπιστος(φανηκε)..Το εκανε μια μικρη βολτα,το ακουσε και ειπε οτι το μονο που ακουει ειναι να χτυπανε λιγο οι βαλβιδες και οτι γενικα το μηχανακι ειναι ΟΚ...

Αρχισα εγω λοιπον και επεξεργαζομουν το ολο θεμα..Κ εφτασα σε κατι που επρεπε να εχω σκεφτει απο την αρχη...Πηρα τηλεφωνο τον τυπο απο του οποιου το μαγαζι πηρα τη μηχανη,και του ειπα οτι παω απο εκει να του πω κατι.Φτανω λοιπον και τον ρωταω..Ρε φιλε οταν το μηχανακι το πηρα,του αλλαξες λαδια,σωστα?Απανταει ο τυπος "Ναι"..Τον ρωταω και γω λοιπον..Και τι λαδια του εβαλες?Φιλτρο αλλαξες?ΚΑΙ ΤΙ ΑΠΑΝΤΑΕΙ Ο "ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ" ΤΗΣ Π**ΤΣΑΣ...Eνα FULL συνθετικο μου λεει το οποιο εφερε την επωνυμια "ΜΑTRIX"..ε εκει τα ειδα ολα βασικα..Του λεω καλα ρε φιλε,τι ειναι κανα c50 και του φορτωνεις οτι να'ναι χωρις καν να ρωτησεις,η να ενημερωσεις τον πλεον ιδιοκτητη?εκει αρχισε και τα μασαγε και για να αποφυγω τον καβγα σηκωθηκα και εφυγα..

Η ερωτηση μου λοιπον ειναι η εξης:
    Aπο αυτο το λαδι της Π***σας υπαρχει περιπτωση λογο υψηλων θερμοκρασιων και μη επαρκους λυπανσης να προκαλειται αυτο το "τριξιμο" και "σφυριγμα" που βγαζει το μοτερ μου?Εγω φυσικα αυριο θα τα αλλαξω,και το φιλτρο εννοειται..Αλλα υπαρχει περιπτωση να εχει προκαλεσει ζημια?Και αν ναι τι?

Θα εκτιμουσα παρα πολυ εστω και την παραμικρη βοηθεια,αν μπηκε κανεις στον κοπο να διαβασει ολο αυτο το κατεβατο..Ειμαι σε κατασταση εκακτου αναγκης

den les pali kala re file...... mou to xe pei o giannis oti epathes kati teteio, pali kala pou estw kai etsi den mpeneis se mia toso psyxofthora diadikasia
    panagiwta k mixalis....

Tελικα μετα απο τοσο ψαξιμο και κοπο το προβλημα βρεθηκε κ ηταν μηδαμινο εως γελιο.....ηταν το............

Κουμπακι του stand......ειχε χαλαρωσει το ελατηριο και απο τους κραδασμους κτλ δεν εκανε καλη επαφη οποτε το μηχανακι εκανε τα δικα του...

ελεος :rotflmao: :rotflmao:

Κ το "κοπανημα" τελικα ειναι η καδενα που μαλλον θελει αλλαγη...Γιατι τοσα GSXR και γενικα τοσα πολλα SS βγαζουν προβλημα εκει γμτ?

ωραιος , φτηνα την γλιτωσες ...

Τέλος καλό, όλα καλά φιλαράκι!!
    Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."

XR
    XTR
    XJR

There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF