Σελίδα 4 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 62

Θέμα: μονο για χριστιανούς?

ΜΕΛΛΩΝ ΤΖΕΝΤΑΪ... Το avatar του/της tifoso4ever
    Κοιτα να δεις που συμφωνουμε τελικα Αφρομαν. Δεν μιλαω φυσικα για τυφλη πιστη (αυτο ειναι η δοξασια), ουτε για θρησκειες και παπαδες. Φυσικα πελατες ψαχνουν ολοι αυτοι. Μιλαω για το κυνηγι της γνωσης και την εξελικτικη πορεια του νου μεσω της φιλοσοφιας, ο καθενας οπως το αντιλαμβανεται. Απλα δεν απορριπτεις ετσι απλα το αγνωστο σαν μη υπαρκτο. Αυτο ειναι η δοξασια του υλισμου. Η αλλη δοξασια ειναι το οτι τα αφρικα ειναι τα καλυτερα μηχανακια του κοσμου...
    Καλη ιδεα να φτιαξουμε μια δικη μας θρησκεια, μπορει να εχουμε πολλη πελατεια και να τα 'κονομησουμε χοντρα! Και τοτε θα φτιαξουμε και τα καλυτερα μηχανακια του κοσμου, οπως τα ονειρευεται ο καθενας μας για παρτυ του! DREAM ON!!!

Αφροτζιξ Το avatar του/της afrotwin
    Αρχικά δημιουργήθηκε από tifoso4ever
    Κοιτα να δεις που συμφωνουμε τελικα Αφρομαν.

oriste?

Δεν μιλαω φυσικα για τυφλη πιστη (αυτο ειναι η δοξασια), ουτε για θρησκειες και παπαδες. Φυσικα πελατες ψαχνουν ολοι αυτοι. Μιλαω για το κυνηγι της γνωσης και την εξελικτικη πορεια του νου μεσω της φιλοσοφιας, ο καθενας οπως το αντιλαμβανεται. Απλα δεν απορριπτεις ετσι απλα το αγνωστο σαν μη υπαρκτο. Αυτο ειναι η δοξασια του υλισμου.

ti les agapite file? diladi na pistevo se kati pou den iparxi gia xarin goustou? ke ti ine afto pou kseroume os an8ropotita oti den iparxi ?
    edo kontevoume na kanoume ton 8eo ili ke esi erxese ke mou les afta pou lete elafria tin kardia stis kafeteries?

se kamia periptosi den fteme emis pou proxorame an meriki stamatisan na enimerononte ke na morfononte ke to eriksan sto alaloum ke 8eloun na ekferoun gnomi gia na min es8anonte

ke gia na se doume kalitera eksigise mas ti ine to kouark
    ke ti kseris meta apo afto?
    gia na min milame mazi sou tsampa ke ise kana ftinos papagalistis..

Η αλλη δοξασια ειναι το οτι τα αφρικα ειναι τα καλυτερα μηχανακια του κοσμου...

afti i foveri p@p@ri@ apo pou mas proekipse?
    xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa

profanos ir8es edo na vgalis kapia apo8imena giati sou 8iksame ena kl@p@rx1d1 tou 1987 pou poulas perisotero apo oti to agorases tote frikte esxrokerdisti..
    xaxaxaxaxaxaxa

Καλη ιδεα να φτιαξουμε μια δικη μας θρησκεια, μπορει να εχουμε πολλη πελατεια και να τα 'κονομησουμε χοντρα!

apo oti se kovo den kseri na ftiaksi mia makaronada ke mou 8es na ftiaksis ke 8riskies orea eksipnada ipes

Και τοτε θα φτιαξουμε και τα καλυτερα μηχανακια του κοσμου, οπως τα ονειρευεται ο καθενας μας για παρτυ του! DREAM ON!!!
    tora pao na fao merika kitara egkefalika mpas ke katalavo tin filosofia sou
    ke ise ke to 1967 genimenos?
    gia afto mas koroidevoun i ginekes meriki den orimazoun pote asxetos an ine kalo na paramenis neos....

kala miala sintrofe
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Αφροτζιξ.kata tin nona druna

Ευχαριστω, εχω πολυ καλα μυαλα, και ναι, θελω να παραμεινω νεος για παντα, οσο κι αν γερασει το σωμα μου. Γι αυτο και καβαλαω μοτοσυκλετα απο τα 16 μου, και συνεχιζω απτοητος χειμωνα καλοκαιρι. Αλλοι εχουν γερασει απ' τα 25 τους. Δεν νομιζω οτι ειναι ο καταλληλος χωρος να αναλυσουμε θεωριες περι κουαρκ και χωροχρονου. Λυπαμαι αν νομιζεις οτι βγαζω απωθημενα επανω σου επειδη μου τη ''λες '' για το ΧΤ. Να ξεχωριζεις την πλακα απο τα υπολοιπα, αλλα ΟΚ, δε γνωριζομαστε προσωπικα και ισως δεν εχω δικαιωμα να σε ''πειραζω''. Το ιδιο ισχυει και για σενα ομως (οπως και για τους υπολοιπους φορουμιτες) απεναντι μου
    Λυπαμαι επισης που αντιμαχεσαι με σφοδροτητα οποιον πει κατι λιγο διαφορετικο απο τη δικη σου θεωρια και γνωμη.
    Ας μην εμβαθυνουμε αλλο, αλλωστε ο χωρος αυτος ειναι για ανταλλαγη πληροφοριων και ψυχαγωγια.

Να κάνω κάποιες διευκρινίσεις. (Χωρίς να έχω ενοχληθεί παρεξηγηθεί ή θιχτεί για τα πιστεύω μου, παρά μόνο για την αντιμετώπιση που είχα.
    ΔΕΝ θέλω να πίσω κανένα για το δίκαιο του πιστεύω μου.
    ΔΕΝ έχω κανένα πρόβλημα να ακούω αντίθετες απόψεις.
    ΔΕΝ θεωρώ ότι ο άλλος είναι πάντα και τελείως λάθος.
    Όποτε γράφω για θρησκεία, είναι για να διορθώσω κάποιες κατηγορίες ή λάθη που ΔΕΝ υπάρχουν στην ορθοδοξία, ή δεν στέκουν γενικά. (Αν είναι να κριτικάρουμε ή να κατηγορήσουμε κάποια θεωρία, καλό είναι να ξέρουμε την θεωρία. Και όχι να κατηγορούμε έτσι γενικά.)
    Δεν έχω κανένα πρόβλημα να διαβάζω για αυτά που θεωρούν στραβά κάποιοι.( άλλωστε το έχω αποδείξει ότι και εγώ διαφωνώ με αρκετά. Δεν είμαι τόοοσο κολλημένος.) Αλλά έχω, όπως κάθε άνθρωπος, δικαίωμα να υπερασπιστώ της απόψεις μου. Και μην ξεχνάτε ότι οι δικές σας απόψεις μου φαίνονται τόσο παράλογες εσφαλμένες και ανεφάρμοστες , (ώρες ώρες) όσο και οι δικές μου σε σας.
    Δεν σας είπα ποτέ κολλημένους και ποτέ δεν γέλασα διαβάζοντάς τες. Πιστεύω ότι όσο και σίγουρος να είμαι για της ιδέες μου, πάντα υπάρχει βελτίωση (έστω και εν μέρει). Όποιοι δεν έχουν την δύναμη να κριτικάρουν τον εαυτό τους και τα πιστεύω τους, έστω και υποκειμενικά, είναι πιο φανατικοί και κολλημένοι από την Λουκά.
    Και αυτό αφορά πιστούς στον Χριστό, πιστούς στον αναρχισμό πιστούς στον Μαρξ, πιστούς στον καπιταλισμό, και τελικά αυτούς που επιμένουν στο ‘σωστό’ με θρησκευτική φανατικότατα. Έχουν κάνει την θεωρία τους θρησκεία. Γράφω επειδή κάποιοι ή είναι άσχετοι, ή απλώς παραπληροφορημένοι και αναμασούν λόγια χωρίς να ελέγχουν την σωστότητα τους, ή εσκεμμένα παραπληροφορούν.
    Τέλος πιστεύω ότι αν εκθέτει κάποιος απόψεις μέσα στο φόρουμ, της εκθέτει στο δικαίωμα της κριτικής και της αντιπαράθεσης. Αν δεν το δέχεται, τότε θα πρέπει να βάζει σαν επικεφαλίδα το << αποφασίζω και διατάσσω>>

Ελαιόψυκτο Μέλος Το avatar του/της free rider
    Ευχαριστω, εχω πολυ καλα μυαλα, και ναι, θελω να παραμεινω νεος για παντα, οσο κι αν γερασει το σωμα μου. Γι αυτο και καβαλαω μοτοσυκλετα απο τα 16 μου, και συνεχιζω απτοητος χειμωνα καλοκαιρι. Αλλοι εχουν γερασει απ' τα 25 τους. Δεν νομιζω οτι ειναι ο καταλληλος χωρος να αναλυσουμε θεωριες περι κουαρκ και χωροχρονου. Λυπαμαι αν νομιζεις οτι βγαζω απωθημενα επανω σου επειδη μου τη ''λες '' για το ΧΤ. Να ξεχωριζεις την πλακα απο τα υπολοιπα, αλλα ΟΚ, δε γνωριζομαστε προσωπικα και ισως δεν εχω δικαιωμα να σε ''πειραζω''. Το ιδιο ισχυει και για σενα ομως (οπως και για τους υπολοιπους φορουμιτες) απεναντι μου
    Λυπαμαι επισης που αντιμαχεσαι με σφοδροτητα οποιον πει κατι λιγο διαφορετικο απο τη δικη σου θεωρια και γνωμη.
    Ας μην εμβαθυνουμε αλλο, αλλωστε ο χωρος αυτος ειναι για ανταλλαγη πληροφοριων και ψυχαγωγια.
    Αγαπητέ φίλε tifoso4ever,

μην κάθεσαι και συζητάς με τούβλα...

το μόνο που θα καταλάβεις είναι οτι έχουν τρύπες...

υπαρξιακά προβλήματα που απασχολούν πολύ κοινωνικά κατώτερα άτομα δεν είναι δυνατόν να τα δέχεσαι και να φορτώνεσαι αυτό το αγόι...

ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ...

απλά πέρνα απο το ΔΕΛΕΑΡ...
    να ρίξεις καμιά ψιλή ...

ε καμιά μπυρίτσα και ολα πάνε καλά...

τώρα σχετικά με την Θρησκεία ??

λές να κόψουμε κουπόνια να τα πουλάμε σε διάφορους πορωμένους και να πάρουμε καινούργια μηχανάκια ???

καλό εεεε???

και η ζωή συνεχίζεται...

Αρχικά δημιουργήθηκε από free rider
    Αγαπητέ φίλε tifoso4ever,

μην κάθεσαι και συζητάς με τούβλα...

το μόνο που θα καταλάβεις είναι οτι έχουν τρύπες...
    agapito indiko xiridio..
    den milise mazi sou
    opote den vlepo to giati anaferese sta ilika ikodomon
    8es pali na mas milisis gia to geneologiko sou dendro?

gia na min lene oti den sou milai kanis

Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
    Να κάνω κάποιες διευκρινίσεις. (Χωρίς να έχω ενοχληθεί παρεξηγηθεί ή θιχτεί για τα πιστεύω μου, παρά μόνο για την αντιμετώπιση που είχα.
    ΔΕΝ θέλω να πίσω κανένα για το δίκαιο του πιστεύω μου.
    ΔΕΝ έχω κανένα πρόβλημα να ακούω αντίθετες απόψεις.
    ΔΕΝ θεωρώ ότι ο άλλος είναι πάντα και τελείως λάθος.
    Όποτε γράφω για θρησκεία, είναι για να διορθώσω κάποιες κατηγορίες ή λάθη που ΔΕΝ υπάρχουν στην ορθοδοξία, ή δεν στέκουν γενικά. (Αν είναι να κριτικάρουμε ή να κατηγορήσουμε κάποια θεωρία, καλό είναι να ξέρουμε την θεωρία. Και όχι να κατηγορούμε έτσι γενικά.)
    Δεν έχω κανένα πρόβλημα να διαβάζω για αυτά που θεωρούν στραβά κάποιοι.( άλλωστε το έχω αποδείξει ότι και εγώ διαφωνώ με αρκετά. Δεν είμαι τόοοσο κολλημένος.) Αλλά έχω, όπως κάθε άνθρωπος, δικαίωμα να υπερασπιστώ της απόψεις μου. Και μην ξεχνάτε ότι οι δικές σας απόψεις μου φαίνονται τόσο παράλογες εσφαλμένες και ανεφάρμοστες , (ώρες ώρες) όσο και οι δικές μου σε σας.
    Δεν σας είπα ποτέ κολλημένους και ποτέ δεν γέλασα διαβάζοντάς τες. Πιστεύω ότι όσο και σίγουρος να είμαι για της ιδέες μου, πάντα υπάρχει βελτίωση (έστω και εν μέρει). Όποιοι δεν έχουν την δύναμη να κριτικάρουν τον εαυτό τους και τα πιστεύω τους, έστω και υποκειμενικά, είναι πιο φανατικοί και κολλημένοι από την Λουκά.
    Και αυτό αφορά πιστούς στον Χριστό, πιστούς στον αναρχισμό πιστούς στον Μαρξ, πιστούς στον καπιταλισμό, και τελικά αυτούς που επιμένουν στο ‘σωστό’ με θρησκευτική φανατικότατα. Έχουν κάνει την θεωρία τους θρησκεία. Γράφω επειδή κάποιοι ή είναι άσχετοι, ή απλώς παραπληροφορημένοι και αναμασούν λόγια χωρίς να ελέγχουν την σωστότητα τους, ή εσκεμμένα παραπληροφορούν.
    Τέλος πιστεύω ότι αν εκθέτει κάποιος απόψεις μέσα στο φόρουμ, της εκθέτει στο δικαίωμα της κριτικής και της αντιπαράθεσης. Αν δεν το δέχεται, τότε θα πρέπει να βάζει σαν επικεφαλίδα το << αποφασίζω και διατάσσω>>

afto file mou ine sindromo aftokatapiezomenou ke aftofimomenou otan den mporoume na ftasoume pou8ena me ta legomena mas ftanoume sto simio lipon pou den mas afinoune na ekfrastoume

den skeftomaste oti mpori na min exoume tipota na poume

8a exis akousi ke savopoulo

afou den ixe neotera na pi kalitera na min mas pi kanena....

afta pou les ke ksanales me perisi leptomeria ine afta pou kseroume oloi ke 8eloume na apofigoume
    giati se fimonoume pou den 8eloume na ta aspastoume?

e?

h kota milhse...

kai ti eipe???

abgooooooooooooooooooooooo

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    και η ζωή συνεχίζεται...

ego den se piraksa oute ekana plaka mazi sou
    to enoousa oti poulas poli akriva afto to mpriki tou 1987
    :rotflmao:

esi 8eorise oti eprepe na tonosis ton egoismo sou me kapio tropo
    den fteo ego pou exis ke poulas ena mpriki

ke kalitero apo papi..

1200 euro exoun merika kenouria papia se katastima

to katastima mesa stin timi exi ena karo eksoda apo ilektriko taksinomisi mexri ke to koloxarto tou plironis

esi lipon poulas ena metaxirismeno mixanaki merikon dekaetion pou emfanisiaka fenete kalo

ala den exis magazi den exis eksoda koloxartou oute teli taksinomisis
    ke to dinis oso ena kenourio papi telefteas texnologias pou den kindinevi na apagorefti i kikloforia tou gia ta epomena 10 xronia

ke poso to pires lipon afto to kataskevasma prin 800 xronia?

kopse lipon ligo parapano apo to ena tetarto tis arxikis timis tou ke tote 8a vris tin antikimeniki tou aksia pou den ine 1200 euro

tote 8a vris oti den se simferi na to poulisis?
    giati ise aplistos?
    ke giati den mporis na to poulisis to 2005 me antikimeniki aksia simerini giati apla den exi kamia aksia simera
    den mpori na ifistate ena tetio mixanaki simera

ine toso aplo

opote mono se plistiriasmo mporis na to vgalis mipos to 8eli kanis gia antika

me vasi ola afta lipon den mporis na pernas merikous simforoumites gia lalakes ke na vazis aftin tin timi se afto to apolifadi

apo monos sou ekti8ese
    min katigoris emena
    se mia ali periptosi me mia agoropolisia alounou pou 8a antilamvanosoun oti pane na se koroidepsoun to idio 8a ekanes
    emis giati na fame koutoxorto?

ke min kolas sto oti fenete neo

ke i vougiouklaki otan pe8ane neotati fenotan

ενα βααααννν

στα γρήγορααααα

οχι μπάμμ καλύτερα..

και η ζωή συνεχίζεται...

se mia ali periptosi me mia agoropolisia alounou pou 8a antilamvanosoun oti pane na se koroidepsoun to idio 8a ekanes
    [I][B]
    Θα μας βγεις και μαγαζατορας τωρα? Η' εκπροσωπος του σωματειου αδικημενων αγοραστων μοτοσυκλετας?
    Ζουμε σε μια ελευθερη αγορα, και ο καθενας πουλαει και αγοραζει ο,τι θελει και οσο θελει. Καθενας ειναι κυριος του εαυτου του και δε χρειαζεαι συνηγορους- συμβουλους στις αγοραπωλησιες του. Ξεκινησε απο μια πλακα νομιζα, αλλα εσυ το παρατραβηξες. Και στο ξαναματαειπα, επρεπε να μπορεις να ξεχωρησεις την πλακα απο τα σοβαρα. Οσο ευγενικος και αν θελω να ειμαι , δεν ανεχομαι κριτικη απο καποιον που κρυβεται πισω απ' το ποντικι του και λεει εξυπναδες. Θα τα ελεγες αυτα αν ησουν απεναντι μου face to face?
    Καποτε θα βρεθουμε , ο κοσμος ειναι μικρος...

Φιλε Χρηστο, tai, λυπαμαι για ολα αυτα. Δεν επρεπε να ασχοληθω εξ αρχης. Οσο για το ΧΤ, μαλλον θα παει για ανταλλακτικα τωρα πια...

[B]se mia ali periptosi me mia agoropolisia alounou pou 8a antilamvanosoun oti pane na se koroidepsoun to idio 8a ekanes
    [I]
    Θα μας βγεις και μαγαζατορας τωρα? Η' εκπροσωπος του σωματειου αδικημενων αγοραστων μοτοσυκλετας?
    Ζουμε σε μια ελευθερη αγορα, και ο καθενας πουλαει και αγοραζει ο,τι θελει και οσο θελει. Καθενας ειναι κυριος του εαυτου του και δε χρειαζεαι συνηγορους- συμβουλους στις αγοραπωλησιες του. Ξεκινησε απο μια πλακα νομιζα, αλλα εσυ το παρατραβηξες. Και στο ξαναματαειπα, επρεπε να μπορεις να ξεχωρησεις την πλακα απο τα σοβαρα. Οσο ευγενικος και αν θελω να ειμαι , δεν ανεχομαι κριτικη απο καποιον που κρυβεται πισω απ' το ποντικι του και λεει εξυπναδες. Θα τα ελεγες αυτα αν ησουν απεναντι μου face to face?
    ke vevea 8a vre8oume ke na vre8oume malista....

ke na ma8is na anexese tin kritiki otan ek8etis dimosia mia apopsi ke mia energia
    alios na ise monos sou ke na ta les ston eafto sou

ke gia na min les oti ime kakos 8a mou feris to mpriki sou na tou kano mia epanafora xromaton ke metalon na to gialisoume na vgazi mati 8a mou plirosis ke ton kopo mou mpas ke to dosis 500 550 euro

ala 1200euro 410.000 draxmes peripou ti ine re file?
    :rotflmao: :rotflmao:

emis fteme me ta astia pou les:rotflmao: :rotflmao:

[B]se mia ali periptosi me mia agoropolisia alounou pou 8a antilamvanosoun oti pane na se koroidepsoun to idio 8a ekanes
    [I]

φίλε Νίκο...

απ οτι φαινεται...

αυτο είναι το επάγγελμα για το οποιο πληρώνεται ο λεωνίδας...

να καυγαδίζει στο φόρουμ...

χαχαχαααχαχα

οπότε μάλλον θα πρέπει να μπείς στην ουρά γιατι υπάρχουν και προτεραιότητες...

μην αδικούμε...

ολοι θα πάρουμε...

αχαχααχααχααχ

ρε μην τσαντιζεσαι στα σοβαρά με τον αυγοκέφαλο...

της πλάκας είναι .............

και η ζωή συνεχίζεται...

Σελίδα 4 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ΟνΟφαδικη και ΟΧΙ μονο ... για την ΚΥ 29/05/05
    από crs-k στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 74
    Τελευταίο μήνυμα: 28/05/2005, 23:19
  2. Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 11/03/2005, 19:46
  3. το καλυτερο αντιστρες, μονο για αντρες