Σελίδα 4 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 57 από 57

Θέμα: Προς απανταχού δικηγόρους

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Road67
    ηταν το ψεμα που με εξοργισε οπως κι ο εκβιασμος
    Με κάποιο περίεργο τρόπο, το ψέμα και ο εκβιασμός υπάρχει και από τις δύο πλευρές, αλλά στο τέλος πάντα την γλιτώνουμε.

ΥΓ Τα περί άγνοιας νόμου, μπορούν να σε φέρουν σε πάρα πολύ δύσκολη θέση.

Ο σημειολόγος Το avatar του/της spyro
    Αρχικά δημιουργήθηκε από apav
    urban legent σε συνδυασμό με ελληνική βαρεμάρα που δεν μπορεί να πάρει τα πόδια της.
    απεναντίας,.................. πραγματικότητα σε συνδυασμό με ελληνική αγανάκτηση για την Βεγγική καθημερινή τρεχάλα άνευ λόγου και αντιτίμου με επιπλέον συνδυασμό την εξοργιστική μπουρτζοβλαχική προσπάθεια μεταφοράς ξένων προτύπων καταστολής χωρίς την ανάλογη προσφορά υπηρεσιών και υποδομών.

PS. Όλα τα παράπονα φίλε μου δεν γεννιούνται από γκρινιάρηδες και μίζερους Έλληνες που προσπαθούν να βγουν στον ALTER μέσω συνεντεύξεων των 3 δευτερολέπτων από την Ερμού με θέμα την ακρίβεια ή τις υπηρεσίες της Τοπικής ΔΟΥ.

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από spyro
    καταστολής
    Το γυρνάς σε χούντα για να το κάνεις πιο ενδιαφέρον. Όλος ο κόσμος περπατάει, ο Έλληνας είτε θα παρκάρει το μηχανάκι στο πεζόδρομιο για να μην του το γρατζουνίσουν οι μαμάκες (αυτός είπαμε, είναι θεός, οι άλλοι δεν προσέχουν), είτε αγοράζει Cayenne και το κλείνει εντελώς.

ΥΓ Αναλογίσου το πολύ απλό, τι ποσοστό (δεν σου ζητάω νούμερα γιατί μετά θα μου κλαις και δεν κάνει) από τους ντεμέκ Αθηναίους, έχει διανοηθεί ότι το πρόβλημα είναι οι ίδιοι. Οι ίδιοι που κάνουν 50χλμ πάνελα δουλειά, 20χλμ πάνελα καϊφέ, 30 χλμ πάνελα σενεμά, 50 χλμ πάνελα supermarket, 80 χλμ πάνελα για να βρουν το καλό το μαστόρι που θα το προσέξει το μοτόρι που θα πουλήσουν το επόμενο εξάμηνο, οι ίδιοι που παραπονιούνται για τον ηλεκτρικό/τραμ/μετρό/λεωφορεία/τραίνα/βαπόρια. Γιατί να πληρώνω εγώ φόρους για να φτιάξω άπειρα χλμ δρόμο κάθε χρόνο για να μου κυκλοφορεί ο "Αθηναίος"; Στο χωριό του ή αλλιώς ποδαράκια για να κάψει και λίγη χοληστερίνη.

Αρχικά δημιουργήθηκε από apav
    Το γυρνάς σε χούντα για να το κάνεις πιο ενδιαφέρον. Όλος ο κόσμος περπατάει, ο Έλληνας είτε θα παρκάρει το μηχανάκι στο πεζόδρομιο για να μην του το γρατζουνίσουν οι μαμάκες (αυτός είπαμε, είναι θεός, οι άλλοι δεν προσέχουν), είτε αγοράζει Cayenne και το κλείνει εντελώς.
    Το ισοπεδώνεις για τις ανάλογες αιτίες. Πιστεύω ότι αγνοείς το θεματάκι μου εξισώνοντας με, με όλους αυτούς που παραπονιούνται για τα πάντα και τους πάντες.
    Στα περισσότερα από αυτά που λες συμφωνώ αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί με το ντε και καλά πρέπει όποιος εκφράζει παράπονο/αγανάκτηση να μπει σε ένα τσουβάλι με τους υπόλοιπους.

PS. Θα πρέπει δηλαδή να είμαι ευχαριστημένος για όλα ακόμα και τα παράλογα και παράνομα μήπως και τυχόν παρεξηγηθώ για ανεκπαίδευτος-ξερόλας-ωχαδερφιστής-παρτάκιας-οπορτιουνιστής, μίζερος, ανευ οικολογικής συνείδησης Ελληνάρας ……….. Χουντικές Πρακτικές λέμε :smilea:

Παλαιό μέλος
    το θεματάκι μου τσουβάλι ευχαριστημένος
    Ποιο είναι το θεματάκι σου;

Τσουβάλι ναι γιατί ο Έλληνας νομίζει ότι αλλού είναι αλλιώτικα και θα τα έχει έτοιμα μασημένα στο πιάτο και το μόνο που θα χρειαστεί είναι κανά ρέψιμο το πολύ πολύ. Επιμένεις για το μετρό και τα υπόλοιπα μμμ, δώσε μου ένα παράδειγμα χώρας που ο κόσμος πάει από πόρτα σε πόρτα και δεν περπατάει με το μμμ, και μετά το συνεχίζουμε. Να βοηθήσω; Δεν υπάρχει τέτοιο πράμα και όσο ο Έλληνας συνεχίζει να το ονειρεύεται, τόσο θα τα κάνει χειρότερα όλα.

Ευχαριστημένος με χίλια, γιατί η ίδια λογικά χρησιμοποιείται και έξω, αλλά δεν την εφαρμόζουν Έλληνες. Στην κλάψα και την πουτανιά δεν μας περνάει κανείς.

http://www.mta.info/nyct/maps/submap.htm

σε συνδυασμό με τον: http://www.mta.info/mnr/html/mnrmap.htm

και με τον: http://www.mta.info/lirr/html/lirrmap.htm

Περιττό να σου πω ότι η ανάγκη μου για χρησιμοποίηση αυτοκινήτου στα 8 χρόνια που έζησα εκεί βρίσκονταν στο ποσοστό.... (άσε να να μην σου πω καλύτερα γιατί θα μου κλαις και δεν κάνει)

Να σου υπενθυμίσω οτι κάπου εκεί μέσα στο απόκεντρο της Αθήνας ακόμα περνάει ο Μουντζούρης για τον οποίο έχουν γίνει αμέτρητες προσφυγές στους απανταχού άρχοντες για υπόγειοποίηση του, αλλά οι συμβάσεις τύπου Simens για τις άρπα κόλα κατασκευές και εργολαβίες εν έτη 2008 από Ελληνάρες που λένε «έλα μωρέ και τι έγινε παντού τα ίδια κάνουν» καλά κρατούν:

http://indy.gr/newswire/apo-ti-simer...ton-proastiako

PS. Κατά τα άλλα είναι εύκολο να αποποιούμαστε τα στραβά τριγύρω μας για να υποδηλώσουμε διαφορετικότητα και εν τέλη ανωτερότητα από τον κάθε "λαουτζίκο" του STAR/ALTER Channel κατηγορώντας τον παράλληλα για "πουτανιά και κλάψα"

Παλαιό μέλος
    Από περιέργεια και μόνο

Δεν τους ρότας γιατί δεν αναγράφουν στην κλίση που σου έδωσαν τα στοιχεία του οργάνου που χρησιμοποίησαν για την κλήση.

Έτσι για το γαμώτο

Κανονικά θα πρέπει να σου αναφέρουν στην κλήση με πιο τρόπο μέτρησαν την ταχύτητα σου
    Μοντέλο οργάνου και σειριακό αριθμό.
    Για να μπορείς να βρεις πιες είναι ει ανοχές του οργάνου τους και πότε έγινε η τελευταία διαπίστευση του οργάνου που χρησιμοποίησαν.

Επίσης καλή ερώτηση θα ήταν και το πια είναι η επιτρεπτή απόκλιση της ένδειξης του κοντέρ της μηχανής σου.

Για κοίταξε τα λίγο και αυτά γιατί τα 76 μπορεί τελικά να μην είναι τόσα ( και για αυτό άλλωστε να σε ρίχνουν στα μαλακά όπως είπες πιο πριν από πλευράς προστίμου)

Αρχικά δημιουργήθηκε από toulis
    Από περιέργεια και μόνο

Δεν τους ρότας γιατί δεν αναγράφουν στην κλίση που σου έδωσαν τα στοιχεία του οργάνου που χρησιμοποίησαν για την κλήση.

Έτσι για το γαμώτο

Κανονικά θα πρέπει να σου αναφέρουν στην κλήση με πιο τρόπο μέτρησαν την ταχύτητα σου
    Μοντέλο οργάνου και σειριακό αριθμό.
    Για να μπορείς να βρεις πιες είναι ει ανοχές του οργάνου τους και πότε έγινε η τελευταία διαπίστευση του οργάνου που χρησιμοποίησαν.

Επίσης καλή ερώτηση θα ήταν και το πια είναι η επιτρεπτή απόκλιση της ένδειξης του κοντέρ της μηχανής σου.

Για κοίταξε τα λίγο και αυτά γιατί τα 76 μπορεί τελικά να μην είναι τόσα ( και για αυτό άλλωστε να σε ρίχνουν στα μαλακά όπως είπες πιο πριν από πλευράς προστίμου)
    Φίλε touli σε ευχαριστώ για τις συμβουλές αλλά η δικιά μου ήταν πολύ παραπάνω, 115 kmh για την ακρίβεια με όριο ταχύτητας στην είσοδο του τούνελ 80kmh. Το λάθος ήταν δικό μου γιατί συνήθως πέφτω στα 90-100 όταν μπαίνω σε τούνελ οπότε καλά να πάθω που παρασύρθηκα από κάτι ντόπιους.

Ο δικός μου εκνευρισμός έχει να κάνει με τη νομοθεσία και το δίπλωμα που σε τέτοιο είδος παράβασης σου στερεί την βασική μετακίνηση για 2 ολόκληρους μήνες παίρνοντας σου το δίπλωμα, λες και οδηγούσες μεθυσμένος η πέρασες με κόκκινο οπού αποτελείς δημόσιο κίνδυνο.

Παλαιό μέλος
    www.mta.info
    Μα και εγώ δεν ζήτησα κάτι παραπάνω. Τα ποδαράτα χλμ που κάνει ο ΝΥ, να μου τα κάνει και ο ντεμέκ Αθηναίος. Δεν υπάρχει μμμ πόρτα-πόρτα, μόνο ο Έλληνας το ονειρεύεται αυτό.

Μουντζούρης "λαουτζίκο"
    Το λαουτζίκος είναι πάρα πολύ επιεικές όταν μου χαρακτηρίζεις τον προαστιακό μουτζούρη.

εκνευρισμός
    Από την στιγμή που κυκλοφορείς με 43.75% παραπάνω από το καθόλα αξιοπρεπές όριο των 80χλμ/ώρα, γιατί δεν θεωρείς ότι αποτελείς δημόσιο κίνδυνο; Μήπως θα μπορούσες να μας πεις τι ποινές θα είχες στην ΝΥ; Και κάτι πολύ βασικό, σου πήραν το δίπλωμα για 2 μήνες, αλλά πολύ άνετα μπορείς να κυκλοφορείς και χωρίς την ροζαλία, δεν υπάρχει περίπτωση να σε ελέγξει κάποιος, Ελλάδα λέμε, αλλά ούτε και εσύ δεν θες να μην κυκλοφορείς από την στιγμή που παρανόμησες;

........το ρημάδι τελικά είναι πιο δύσκολο από όσο νόμιζα να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας

Παλαιό μέλος
    Εάν τελικά αυτή ήταν η ιστορία σου, είσαι 1000% λάθος γιατί ήσουν υπερβολικά πάνω από το όριο.

Το άλλο με το περπάτημα, το αλλάζουμε τώρα;

αχ...και να χα μοτόρι! Το avatar του/της Tropeas
    τι σοι εκπαιδευση είναι αυτη ρε συ. Σε χώρες του εξωτερικού που ενδεχωμένος το κάνουν αυτό παράλληλα υπάρχει παροχή Metro για οποιοδήποτε σημείο στην πόλη έτσι ώστε να μην χάσεις την δουλειά σου (και μην μου πεις τωρα για τα λεωφορεία που έχουμε). Οι Αμερικάνοι πάντα λέγαν οτι τιμωρείς τον παραβάτη (κυρίως στις οικονομικές παραβάσεις) αλλά δεν τον γονατίζεις. Αυτο προσωπικα σε εμένα είναι γονάτισμα για τη δουλεια μου. ΚΑι μηλάμε πάντα για 115 χιλιόμετρα τώρα στην Εθνική Οδό. Αντε γεια.
    σε αυτό για τα όρια και την κάλυψη των λοιπών μεταφορών έχεις δίκιο... αλλά σκέψου ότι η υτπόλοιπη Ελλάδα δεν σκεφτεται σαν εμένα και εσένα...
    δεν σημαίνει ότι το δικαιολογώ , αλλά κουβέντα κάνουμε.

Σελίδα 4 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234

Παρόμοια θέματα

1. προς απανταχού παρατηρητικούς
    από cityfly στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 26/09/2005, 13:22
  2. Πρός απανταχού Ζητάδες...
    από Multijohn στο forum Kawasaki Z series
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 08/06/2005, 04:39
  3. Προς απανταχου ιδιοκτητες R1,R6....
    από hornet στο forum Προτάσεις & σχόλια