:a29:
Xθες το μεσημέρι...
Εχω πάει στο μηχανικό μου και φίλο μου για καφε, μου κάνει δώρο κι ένα αξεσουάρ για τη μηχανή, περνάει κι απο κει ο thou-vou λίγο πριν κατέβει για το Θεσις για να τσεκάρει ένα προβλημα στο ντακαράκι του... κανουμε και την πλάκα μας... Ολα καλά κι ωραία!!!
Ετοιμάζομαι να φύγω, έχω παρκάρει στο πεζοδρόμιο μπροστα από το μαγαζί, τσεκάρω το δρόμο, βάζω πρώτη και είμαι έτοιμος να κατέβω...
Δεξιά κι αριστερά έχω δύο κοντά κολονάκια... Δεν προσέχω ο τριμάλακας ότι είμαι πιο κοντα από ότι θα έπρεπε στο ένα από αυτά, και την ώρα που ανοίγω το γκάζι βρίσκει το καγκελο του μπόξερ στο κολονάκι. Μου κόβει τη φόρα και με ρίχνει από την αλλη πλευρά... Εγώ δεν έπεσα άλλα βρήκε ο μηρός μου στο άλλο κολονάκι. Τρεχει ο Βασίλης έξω μαζί με άλλο ένα παλικάρι, με βοηθάνε να σηκώσω τη μηχανή και φευγω στο καπάκι...
Παω σπίτι, παρκάρω τη μηχανή και συνειδητοποιώ πως εκτός από τον κωλοκύλινδρο που εξέχει και δεν έχει πάθει καμία ζημιά, έχει βρεί και το ντεπόζιτο στο κατω μέρος, με αποτέλεσμα να έχει ένα μικρό βαθουλωμα και να έχει φύγει και λίγο το χρώμα...![]()
Το δε αριστερό μπούτι όταν κρύωσε με πόναγε, με αποτέλεσμα να μην μπορώ να περπατήσω και πολύ κανονικά (σαν να είναι ξύλινο ένα πραμα)
Μιλάμε για τελείως γελοίο !!!!
![]()
Τεσπα... δεν με βλέπω να το φτιάχνω άμεσα, μιας και ετοιμάζομαι για ταξίδι τον αυγουστο και δεν μου περισσευουν χρήματα... Δεν γ@μιεται :wacko: