Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 42

Θέμα: Moto gp - Assen

Παλαιό μέλος
    βαρετός αγώνας...ο stoner φτάνωντας σε μία ακόμα εύκολη νίκη, διαλύωντας τον ανταγωνισμό ο οποίος πλέον έχει ξεμείνει και από δικαιολογίες! o rossi και να έμενε μέσα, μάλλον για δεύτερο τον έβλεπα, τουλάχιστον θα βλέπαμε καμία μάχη με pedrosa

αυτό που έχει καταφέρει όμως πάνω απ' όλα ο stoner είναι να αγχώσει τον rossi, μόνο έτσι δικαιολογείται το λάθος του αφού δε μας έχει συνηθίσει σε τέτοια λάθη. Τουλάχιστον κατάφερε και πήρε και 5 βαθμούς, ο stoner στην εγκατάλειψή του δεν πήρε ούτε έναν.

τώρα το πρωτάθλημα πήρε φωτιά! παρόλο που ο stoner ακόμα είναι αρκετά πίσω λόγω των κακών εμφανίσεων (που νομίζω όλοι τώρα θα συμφωνήσουν ότι οφειλόταν στο σετάρισμα της ducati και όχι στο κλείσιμο της ψαλίδας της τελικής όπως έλεγαν μερικοί ή στα λάστιχα), η διαφορά καλύπτεται και τώρα πιστεύω θα δούμε μάχες σώμα με σώμα αφού ο rossi τώρα δεν έχει απόσταση ασφαλείας και θα πρέπει να ρισκάρει

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THRESH
    Αρχικά δημιουργήθηκε από pan_ski

αυτό που έχει καταφέρει όμως πάνω απ' όλα ο stoner είναι να αγχώσει τον rossi, μόνο έτσι δικαιολογείται το λάθος του αφού δε μας έχει συνηθίσει σε τέτοια λάθη.

Έχω την εντύπωση ότι η πτώση του Rossi δεν οφειλόταν σε άγχος του απο τον Stoner,όσο σε κακή εκτίμηση της κατάστασης των (σκληρών) του ελαστικών στην 1η στροφή.

Δηλαδή,έκανε λάθος που το πίεσε τόσο πολύ απο την 1η στροφή.Απο αυτά που άκουσα.

CBR600 COROLLA 2.0T WR250 Το avatar του/της marmel.gr
    ε βαλτε τ αποτελεσματα ρε σεις να τα δουμε και μεις που δουλευαμε και χασαμε τον αγωνα...

η επαναληψη ποτε ειναι?

βρωμοκτηνιατρε εφαγε τα μουτρα σου παλι?

μαμα κοιτα το δελφιΝι Το avatar του/της Todi
    :ZZZ:

pooo pooo ypnous riksame pali...

na nai kala o kotopoulas pou mas eftiakse to kedi otan emeine apo benzini mia strofi prin to telos.. :rotflmao: :rotflmao:

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	apotelesmata.jpg 
Προβολές:	311 
Μέγεθος:	60,8 KB 
ID:	134987

και ειδον εκ του στοματος δρακοντος και εκ του στοματος του θηριου και εκ του στοματος του αντιχριστου, πνευματα τρια, ακαθαρτα ως βατραχοι,
    πνευματα τεσσερα ακαθαρτα ως μπατσοι
    εκει που η φαντασια ξεπερναει την πραγματικοτητα

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alximistis
    Αρχικά δημιουργήθηκε από THRESH
    Έχω την εντύπωση ότι η πτώση του Rossi δεν οφειλόταν σε άγχος του απο τον Stoner,όσο σε κακή εκτίμηση της κατάστασης των (σκληρών) του ελαστικών στην 1η στροφή.

Δηλαδή,έκανε λάθος που το πίεσε τόσο πολύ απο την 1η στροφή.Απο αυτά που άκουσα.

Θα συμφωνήσω ήταν λάθος του που πίεσε τόσο πολύ και απότομα. Λάθος εκτίμηση. Τουλάχιστον έτσι είδα γιατί η πτώση θυμίζει πτώση ατζαμή. Είναι μάλλον καθαρά θέμα κακού υπολογισμού. Αν και για να είμαστε τίμιοι θα πρέπει να αναρωτηθούμε γιατί πίεσε από την πρώτη στιγμή τόσο πολύ;;; Μήπως "αναγκάστηκε" κατά μία έννοια; Μήπως δηλαδή βλέποντας και τι έκανε ο Στόνερ στα προκριματικά ήθελε να προλάβει τα χειρότερα; Να μην μπει πάλι στη διαδικασία να κυνηγάει και γιατί όχι να μην παλεύει πάλι με τον πεντρόσα; Μπορεί να ισχύει και αυτό επομένως έχει βάση και ο pan ski που λέει για ψυχολογία.
    Σημασία έχει πως τώρα αλλάζουν πολλά πάρα πολλά. Ο Ρόσι από μία σχετικά άνετη πρωτιά έχει φτάσει τώρα πάλι δεύτερος πάλι να κυνηγά τον Πεντρόσα αλλά και να νιώθει πολύ κοντά του τον Στόνερ. Και μάλιστα πολύ σημαντικό αντιλαμβάνεται πως ο Στόνερ ξαφνικά πήρε τα πάνω του. Τα προβλήματα δείχνουν να έχουν εξαφανιστεί και ο Αυστραλός να αρχίζει πάλι όχι απλώς να βρίσκει το δρόμο του αλλά να θυμίζει τον περσινό πρωταθλητή. Ένας τέτοιος αγώνας ακόμα να γίνει με τον Αυστραλό να θριαμβεύει σχετικά άνετα και το όλο σκηνικό θα αλλάξει άρδην! Το άγχος θα πέσει στον Βάλε. Χρειάζεται νίκη ο γιατρός επειγόντως και μάλιστα στα ίσα με τον Στόνερ για να πάρει τα πάνω του.
    Κατά τα άλλα ο Πεντρόσα τα δικά του το γνωστό... πεντροσικό στυλ απίθανος Χέιντεν σήμερα μπράβο του καταπληκτική η σκηνή με την μηχανή του να σβήνει και αυτός να σκύβει όσο μπορεί για να της δώσει αεροδυναμική τροχιά και ακόμα πιο απίθανος Έντουαρτς.

ΥΓ. Πόσο μα πόσο κάφρος και μαλάκας μπορεί επιτέλους να είναι αυτός ο Διατσίδης;;;;; Πόσο;;;;
    Εκτός του ότι εκσπερματώνει κάθε φορά που μιλά για τον Ρόσι εκτός του ότι μονοπωλεί την περιγραφή με το γιατρό και φαίνεται κάνει μπαμ αυτό ειδικά σήμερα ήταν αισχρός κάνοντας όχι απλώς πλάκα αλλά ουσιαστικά ξεφτιλίζοντας τον Χέιντε γι αυτό που έπαθε. ΟΚ από αμεροληψία δεν ξέρεις ρε μαλάκα αλλά το να "ξεφτιίζεις" έναν οδηγό αγώνω ΟΠΟΙΟΣ και να ήταν επειδή έμεινε από βενζίνη... το λιγότερο που μπορώ να πω είναι ότι προσβάλλεις το άθλημα και όσους το παρακολουθούν!!!!
    Τέρμα οι χαρές τα κεφάλια μέσα!

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
    ΥΓ. Πόσο μα πόσο κάφρος και μαλάκας μπορεί επιτέλους να είναι αυτός ο Διατσίδης;;;;; Πόσο;;;;
    Εκτός του ότι εκσπερματώνει κάθε φορά που μιλά για τον Ρόσι εκτός του ότι μονοπωλεί την περιγραφή με το γιατρό και φαίνεται κάνει μπαμ αυτό ειδικά σήμερα ήταν αισχρός κάνοντας όχι απλώς πλάκα αλλά ουσιαστικά ξεφτιλίζοντας τον Χέιντε γι αυτό που έπαθε. ΟΚ από αμεροληψία δεν ξέρεις ρε μαλάκα αλλά το να "ξεφτιίζεις" έναν οδηγό αγώνω ΟΠΟΙΟΣ και να ήταν επειδή έμεινε από βενζίνη... το λιγότερο που μπορώ να πω είναι ότι προσβάλλεις το άθλημα και όσους το παρακολουθούν!!!!
    ελα ρε στελιο...τα παραλες.

ενταξει συμφωνουμε ολοι οτι ο διατσιδης ειναι αστα να πανε αλλα αυτα που λες περι προσβολης του αθληματος και των θεατων του φανταζουν υπερβολικα.νομιζω...

anyway...παντως εγω εχω αρχισει και ξενερωνω...οχι επειδη ο βαλε δε παει καλα (εδω και κανα 2 χρονια) αλλα γιατι οσο παει ελατωνονται οι μαχες και κατ επεκταση το θεαμα
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis

εγώ πάντως συμφωνώ, ο διατσίδης είναι απαράδεκτος. Είναι τελείως υποκειμενικός, έχει εμμονές με άτομα και πρακτικές ενώ ταυτόχρονα κάνει απίστευτα λάθη που καμιά φορά εκπλήσσεσαι πως αυτός ο άνθρωπος έχει σχέση με το άθλημα.

η μοναδική φορά που το γυρίζω στο ΕΤ3 είναι όταν κάνει διαφήμιση στο eurosport (συνήθως ακούω στα αγγλικά γιατί οι εκφωνητές δεν παίζονται). Ομολογώ ότι μετράω τα λεπτά για να γυρίσω κανάλι.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alximistis
    Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    ελα ρε στελιο...τα παραλες.

ενταξει συμφωνουμε ολοι οτι ο διατσιδης ειναι αστα να πανε αλλα αυτα που λες περι προσβολης του αθληματος και των θεατων του φανταζουν υπερβολικα.νομιζω...

anyway...παντως εγω εχω αρχισει και ξενερωνω...οχι επειδη ο βαλε δε παει καλα (εδω και κανα 2 χρονια) αλλα γιατι οσο παει ελατωνονται οι μαχες και κατ επεκταση το θεαμα

Γιώργο πέραν της πλάκας και του πειράγματος μεταξύ μας. Αυτά είναι για το χαβαλέ και μια χαρά να περνάμε. Στην τελική στενοχώρια μου για το βλάχο σιγά.
    Αλλά το κρίνω καθαρά "επαγγελματικά" αν μπορώ να το πω έτσι. Δεν θέλω ρε φίλε να βλέπω έναν αγώνα και να βγαίνει ένας τυπάς να εκμεταλλεύεται τη θέση του ως σχολιαστής tv και να ειρωνεύεται και να κοροιδεύει τον ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ αγωνιζόμενο. Αυτό με πείραξε ρε φίλε. Η ειρωνία και η κοροιδία. Και μάλιστα όχι μία φορά αλλά εκτεταμένα.
    Συμφωνώ πάντως μαζί σου απόλυτα ότι οι μάχες όσο πάνε και ελατώνονται.
    Τέρμα οι χαρές τα κεφάλια μέσα!

Άνθρωπος Το avatar του/της gavos
    Χάλια αγώνας ρε γαμώτο. Πρέπει να κάνουμε κανα μπουκοτάζ μου φαίνεται! :smilea:

Παλαιό μέλος

Όνομα:	c27.jpg 
Προβολές:	184 
Μέγεθος:	97,5 KB 
ID:	135104

Παλαιό μέλος

Όνομα:	t.jpg 
Προβολές:	134 
Μέγεθος:	99,2 KB 
ID:	135221

Παλαιό μέλος
    αναρωτιέμαι άραγε που πήγαν όλοι αυτοί που είχαν βγάλει τα συμπεράσματα για stoner και rossi, και καλά ότι ο stoner τώρα που έχασε το πλεονέκτημα τελικής τρώει τη σκόνη του rossi και άλλες παπαριές. Από τότε που έστρωσε το μηχανάκι του ο stoner και δίνει μαθήματα στριψίματος, εξαφανίστηκαν όλοι. Ελπίζω τουλάχιστον όταν ξανανικήσει ο rossi, το οποίο λογικά θα είναι σύντομα, να επιστρέψουν

αναρωτιέμαι άραγε που πήγαν όλοι αυτοί που είχαν βγάλει τα συμπεράσματα για stoner και rossi, και καλά ότι ο stoner τώρα που έχασε το πλεονέκτημα τελικής τρώει τη σκόνη του rossi και άλλες παπαριές. Από τότε που έστρωσε το μηχανάκι του ο stoner και δίνει μαθήματα στριψίματος, εξαφανίστηκαν όλοι. Ελπίζω τουλάχιστον όταν ξανανικήσει ο rossi, το οποίο λογικά θα είναι σύντομα, να επιστρέψουν

Ειμαι ενας απο αυτους που ειχαν υποστηριξει σε αλλο ποστακι οτι ο στοουνερ ειχε σημαντικο πλεονεκτηκα περισυ.Αλλα δεν ειπα ποτε οτι ειναι κουλος οτι τρωει την σκονη του ροσι φετος κλπ.Αντιθετως παραδεχομαι οτι ειναι οδηγαρα,απλα δεν τον παω καθολου γιατι ειναι καβαλημενο καλαμι.Γι'αυτο και δεν χερομαι (ουτε θα χαρω ποτε) οταν κερδιζει αυτος.Για του λογου το αληθες να τι ειχα γραψει σε εκεινο το ποστακι

Αρχικά δημιουργήθηκε από Giorgos19
    Επισης,περισυ ο stoner εκτος απο τους αγωνες που νικησε ξεκαθαρα (εξαφανιζοταν μπροστα κλπ),αυτο που εκανε ηταν να προσπαθει με νυχια και με δοντια να κρατηθει κοντα στον ροσι και να καταφερει να τον περασει στην ευθεια.Ναι εκει εχει σημασια η τελικη ταχυτητα.Εαν δεν μπορουσε να μεινει κοντα του τπτ δεν θα εκανε.Με αυτο το σκεπτικο εχουν πατωσει φετος και οι υπολοιποι οδηγοι της ντουκατι.Ειναι που ειναι δυσκολοδηγητο (ανεκαθεν ηταν) αλλα και αυτοι δεν εχουν την ικανοτητα να μεινουν κοντα με τους αλλους και να καταφερουν να εκμεταλευτουν αυτο το κατι παραπανω που εχουν στις ευθειες.

Πολυ θελω να δω μια μαχη στοουνερ-ροσι ομως στα ισα.Οποιος και να ειναι ο νικητης θα εχει τρομερο θεαμα..
    Μπαινω στο merge...
    "Γιαννη αφησε τον δικο μου"
    εχει λιακαδα μα εδω θυμιζει μπορα,
    μου αρκει που 3 λεπτα οι ουρανοι ειναι δικοι μου
    κ εσυ εχθρε εισαι KILL ΑΠΟ ΩΡΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ
    ---------------------------------------------
    Professor Einstein, does New York stop by this train?

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Giorgos19
    Ειμαι ενας απο αυτους που ειχαν υποστηριξει σε αλλο ποστακι οτι ο στοουνερ ειχε σημαντικο πλεονεκτηκα περισυ.Αλλα δεν ειπα ποτε οτι ειναι κουλος οτι τρωει την σκονη του ροσι φετος κλπ.Αντιθετως παραδεχομαι οτι ειναι οδηγαρα,απλα δεν τον παω καθολου γιατι ειναι καβαλημενο καλαμι.Γι'αυτο και δεν χερομαι (ουτε θα χαρω ποτε) οταν κερδιζει αυτος.

Πολυ θελω να δω μια μαχη στοουνερ-ροσι ομως στα ισα.Οποιος και να ειναι ο νικητης θα εχει τρομερο θεαμα..
    σεβαστή η άποψή σου. Βέβαια αναφερόμουνα σε αυτούς που ήταν προσβλητικοί και απόλυτοι ότι δε είναι δυνατόν να υπάρχει άλλη οδηγάρα σαν τον rossi. Αν και γουστάρω τον stoner από τα δυομισάρια, ομολογώ ότι δεν απολαμβάνω τις νίκες του με μεγάλη διαφορά. Προτιμώ τις μάχες και ας χάνει και μερικές φορές. Είναι ο μοναδικός που έχει αμφισβητήσει την κυριαρχία του rossi και είμαι βέβαιος ότι είναι ο μοναδικός που ο rossi σέβεται και 'φοβάται', όχι με την έννοια του φόβου αλλά με την έννοια ότι έχει ο ίδιος (ο rossi) αμφιβολίες αν μπορεί να τον νικήσει. Ο rossi όμως είναι οδηγάρα και ελπίζω ότι θα έχει απαντήσεις και θα δούμε ωραίες μάχες μέχρι το τέλος

Άνθρωπος Το avatar του/της gavos
    pan_ski έχω αντιληφθεί ότι είσαι από τους λίγους stoner υποστηρικτές που έχουν λογικές θέσεις. Παρόλαυτά τί σε νοιάζει που είναι όλοι αυτοί που λέγαν το ένα και το άλλο; Το δίκιο σου ψάχνεις να βρεις από το φόρουμ τώρα που φαίνεται να επιβεβαιώνεσαι; Προσωπικά δεν τον πάω τον στόνερ αλλά είναι οδηγάρα, γιατί θες να βγούνε και να το πούνε, να παραδεχτούνε ή δε ξέρω γω τί; Δε σου αρκεί αυτό που είπε ο Ρόσσι στον ντόνικτον; I lead the other championship. Δε δείχνει ότι εκτιμά την κλάση του στόνερ; Πρέπει ο κάθε μ@λ@κ@ς να την εκτιμήσει για να ικανοποιηθείς; Φιλικά

Είναι δυνατόν να συμφωνήσεις ποτέ με όσους πιστεύουν ότι ο στόνερ πήγαινε όπως πήγαινε για λόγους τελικής και μόνο; Δε σου φαίνεται αυτό απείρως κομπλεξικό για να κάτσεις να το διαπραγματευτείς;

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. MOTO GP ROUND 7-ASSEN
    από TROOPER στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 446
    Τελευταίο μήνυμα: 09/07/2013, 16:16
  2. moto gp Assen 2011
    από ernti στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 64
    Τελευταίο μήνυμα: 30/06/2011, 19:34
  3. Moto Gp Assen
    από panayiotis στο forum Αγωνιστικά νέα