Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 20 από 20

Θέμα: Xt 600 AkoyΩ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΜΟΤΕΡ

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    Παιδια προφανως και τα συνεργεια θα κανουν οτι περναει απ'το χερι τους για να βγαλουν κατι παραπανω.Μαλιστα οσο περισσοτερο "κοροιδο" βλεπει ο μαστορας τον κατοχο της μηχανης, συμπτωματικα τοσες παραπανω ζημιες θα εχει ο κινητηρας(οι γνωσεις του κατοχου με τις ζημιες του κινητηρα ειναι ποσα αντιστροφως αναλογα-νομος του Πανου )

Παντως γενικα θεωρω απαραδεκτο να μη μπορει καποιος να κανει τη βασικηγ συντηρηση στη μοτοσυκλετα του οπως πχ μια αλλαγη λαδιων η τακακια κλπ...

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
    Παιδια προφανως και τα συνεργεια θα κανουν οτι περναει απ'το χερι τους για να βγαλουν κατι παραπανω.Μαλιστα οσο περισσοτερο "κοροιδο" βλεπει ο μαστορας τον κατοχο της μηχανης, συμπτωματικα τοσες παραπανω ζημιες θα εχει ο κινητηρας(οι γνωσεις του κατοχου με τις ζημιες του κινητηρα ειναι ποσα αντιστροφως αναλογα-νομος του Πανου )
    +1000

Μα και αυτοί οι γιατροί-δικηγόροι-λοιποί επαγγελματίες, τα παραλένε!

Βρε γκαζοφώνιξ, τα θες και τα λες, ή σου ξεφεύγουν; Φαντάζεσαι κάποτε να πάρεις πτυχίο και να πας να βγάλεις καμιά δουλειά και να ακούς το κοντό και το μακρύ του κάθε πολυξερίδη;

Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
    Παντως γενικα θεωρω απαραδεκτο να μη μπορει καποιος να κανει τη βασικηγ συντηρηση στη μοτοσυκλετα του οπως πχ μια αλλαγη λαδιων η τακακια κλπ...
    Και εγώ αυτό λέω, να βγάλει τον ΧΤούρα στην άκρη και να αλλάξει κυλινδροπίστονο! :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από apav
    +1000

Μα και αυτοί οι γιατροί-δικηγόροι-λοιποί επαγγελματίες, τα παραλένε!

Βρε γκαζοφώνιξ, τα θες και τα λες, ή σου ξεφεύγουν; Φαντάζεσαι κάποτε να πάρεις πτυχίο και να πας να βγάλεις καμιά δουλειά και να ακούς το κοντό και το μακρύ του κάθε πολυξερίδη;

Και εγώ αυτό λέω, να βγάλει τον ΧΤούρα στην άκρη και να αλλάξει κυλινδροπίστονο! :rotflmao:

Ρε απαβ συγνωμη κιολας αλλα πιστευεις οτι στα συνεργεια οι μαστορες κανουν οτι χρειαζεται και οχι οτι τους συμφερει περισσοτερο?Αν το πιστευεις αυτο να ξερεις οτι θα σε γδαρουν αμα πας στο συνεργειο.

Δεν ειπα κιολας να λυνουν ολοι κινητηρες μονοι τους αλλα τουλαχιστον τα λαδια ειναι κατι που ο καθενας μπορει να αλλαξει.

Παλαιό μέλος
    ΟΧΙ! Δεν θα κάνουν ότι χρειάζεται αλλά ότι τους συμφέρει. Ο συνεργειάς δεν το άνοιξε για να είναι μες στην μουτζούρα, αλλά για να βγάζει κομπόδεμα. Το κακό που είναι;

Εγώ λέω το άλλο, ακόμη και εάν ζητήσει 1.000 και 10.000 ευρώπουλα για να φτιαξει το ΧΤ, εγώ γιατί να του τα δώσω; Ας τον να γαβγίζει, θα πάω με τα πόδια αφού δεν ξέρω να το φτιάξω μόνος μου. Εάν τα 500 εξακολουθούν να μοιάζουν λίγα, θα πάω και δίπλα να ρωτήσω, και παραδίπλα, και πιο πέρα. Εάν δεν βγάλω άκρη, και πρέπει να δώσω τόσα χρήματα, θα το σκεφτώ και θα πράξω ανάλογα.

Καπως ετσι ειναι.

Ο συνεργειας θα προσπαθησει να ξεζουμησει τον πελατη του.

Εδω το παλικαρι πιο πανω ενα ρεκτιφιε ηθελε και του αλλαξε ολοκληρο το μοτερ ο αλλος

Δυστυχως η αγνοια πληρωνεται στις μερες μας.Ειτε συνεργειο εχει ο αλλος,ειτε μπετατζης ειναι ειτε γιατρος θα προσπαθησει να σε ξεζουμησει...

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 23/09/2009, 10:10

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ