τα διατρητα ανοικτοχρωμα καλοκαιρινα μπουφαν οταν εχει νταλα ηλιο προστατευουν διπλα και δεν ζεστενεσαι οσο θα περιμενες...![]()
τα διατρητα ανοικτοχρωμα καλοκαιρινα μπουφαν οταν εχει νταλα ηλιο προστατευουν διπλα και δεν ζεστενεσαι οσο θα περιμενες...![]()
[font=courier]"Its going to be a hell of a ride.!"[/font]
My Dirty Blog!!
^-^-^-^-^-^-^ جسارة أن يركب
Athenians Enduro Lovers
Γιούπι!!...ο δικός μας 6ήρεμος..
Η 5ήμερη στη Πίνδο!!!!!
Η ΠΑΓΩΜΕΝΗ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟΝ ΠΑΡΝΩΝΑ!μπρρρρ
[color=light blue][font=courier]Jolly Rider[/color][/font]
Παπάρια προστατεύουν,όταν ποστάρω φωτό του IXS μου που είναι έξω ύφασμα,μέσα nylon φόδρα θα καταλάβεις..Δε γρατζουνίστηκα αλλά η φόδρα ίσα που άντεξε.Τα διάτρητα μόνο από μύγες προστατεύουν.Αρχικά δημιουργήθηκε από taxydromos
μα δεν είναι για να αντέξει, για να φάει το τρίψημο να σκιστεί αντί του χεριού σου είναι...
εννοείται ότι μετά απο μια επαφή με την άσφαλτο το πιο πιθανό είναι να είναι άχρηστο...
Τα διατρητα μπουφαν (καλοκαιρινα) δεν ειναι για να αντεχουν οπως αντεχει το cordura η το δερμα, απλος ενας "σκελετος" ειναι που να κραταει τα προστατευτικα ομου, αγκωνας και πλατης..
![]()
"Διαφωνώ με όσα λες αλλά θα υπερασπίσω με την ζωή μου το δικαίωμά σου να τα λες και με την ζωή σου το δικαίωμα μου να μην σε ακούω"
"Δημοκρατια ειναι 4 λυκοι και 1 προβατο να ψηφιζουν για φαγητο"
κατι τζινακια που εχει πεξει διαφιμηση οτι προστατευουν απο πτωση ποιας μαρκας ητανε???
EsquadΑρχικά δημιουργήθηκε από xampos
κατι τζινακια που εχει πεξει διαφιμηση οτι προστατευουν απο πτωση ποιας μαρκας ητανε???
και πλεον ηρθαν ελλαδα και αυτα
http://www.dragginjeans.com/
τι τιμες να εχουν αυτα περιπου?
Τα esquad πρεπει να εχουν γυρω στα 300 ευρω νομιζωΑρχικά δημιουργήθηκε από xampos
τι τιμες να εχουν αυτα περιπου?
Μπαινω στο merge...
"Γιαννη αφησε τον δικο μου"
εχει λιακαδα μα εδω θυμιζει μπορα,
μου αρκει που 3 λεπτα οι ουρανοι ειναι δικοι μου
κ εσυ εχθρε εισαι KILL ΑΠΟ ΩΡΑ
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ
---------------------------------------------
Professor Einstein, does New York stop by this train?
:a53: :a53: :a53:Αρχικά δημιουργήθηκε από Giorgos19
Τα esquad πρεπει να εχουν γυρω στα 300 ευρω νομιζω
α τσαμπα δηλαδη ε![]()
![]()
![]()
πλακα μας κανουν ρε?![]()
Εδώ τα απλά τζην πιάσανε τις 200άρες, τι να λέμε τώρα ;Αρχικά δημιουργήθηκε από xampos
:a53: :a53: :a53:
α τσαμπα δηλαδη ε![]()
![]()
![]()
πλακα μας κανουν ρε?![]()
![]()
Υπάρχουν και φτηνότερα τέτοια τζιν![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Εδώ τα απλά τζην πιάσανε τις 200άρες, τι να λέμε τώρα ;![]()
οχι ρε Μακη
εγω τα τζιν που φοραω κανουνε 20-30 αντε 50 ευρω τωρα κατι ντιζελ κτλ μπορει να κανουνε 200![]()
![]()
Έτσι μπράβο, να σου μένουνε ευρά να μου παίρνεις τσουρέκια !Αρχικά δημιουργήθηκε από xampos
οχι ρε Μακη
εγω τα τζιν που φοραω κανουνε 20-30 αντε 50 ευρω τωρα κατι ντιζελ κτλ μπορει να κανουνε 200![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Έτσι μπράβο, να σου μένουνε ευρά να μου παίρνεις τσουρέκια !![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()