Σελίδα 1 από 4 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 51

Θέμα: Παραλίγο νεκρός

στρίβειν εστί φιλοσοφείν Το avatar του/της mizz

Σοβαρό ατύχημα

Γεια σας παίδες, δε πολύ συμμετέχω στο φόρουμ αλλά παρακολουθώ τα θέματα κλπ

Πριν κανά μήνα, τέλος Μαϊου, 18 χρονών ακόμα εγώ, είπα με ένα φιλαράκι να πάω για καφέ Νέα Μάκρη. Κανονίζεται το σκηνικό, φοράω τον εξοπλισμό (shoei rf-1000, δερμάτινο jacket dainese αν και έκανε πολύ ζέστη - αλλά λέω... τώρα που θα το βγάλεις είναι που θα το χρειαστείς οπότε υπομονή αφού δεν έχω καλοκαιρινό jacket - γαντάκια καλοκαιρινά και τζινάκι). Καβαλάω το rsάκι (το θυμάμαι και συγκινούμαι ρε γμτ... τι γαμάτο μοτόρι) και συναντιέμαι με τον φίλο.
    Συνεχίζουμε μαζί στο δρόμο με εμένα μπροστά με νορμάλ ρυθμούς αφού αυτός έχει ss 600άρι για να μη τον κυνηγάω.
    Σε μια φάση τα φανάρια δε δουλεύαν οπότε κόβουμε... βλέπω τζιπ στα δεξιά σε στενό πάει να βγει και σταματάει σαν να λέει 'έχεις προτεραιότητα, σε λεωφόρο κινείσαι, περιμένω'... επιταχύνω ελάχιστα και... ο τυπάς αποφασίζει πως σήμερα θα την δει πρωταγωνιστής του GTA (Grand Theft Auto) οπότε στα @@ μας τα πάντα και τσουπ πετάγεται κάθετα στη λεωφόρο... Πλακώνομαι στα φρένα αλλά δε σωνόταν η κατάσταση οπότε τσαρουχώνω μπροστινό [ίσως ήταν και μαλακία αυτό] και πετάω και κολλάω σα χαλκομανία στο τζιπ. Μέρα μεσημέρι όλα αυτά. Όπως συνηθίζεται τελευταία με την γαμάτη νοοτροπία των @@ιων ο τυπάς φεύγει! Για καλή μου τύχη όμως ένα άτομο πήρε τα στοιχεία του κλπ κλπ κλπ κλπ
    Το ΕΚΑΒ ήρθε πολύ γρήγορα αλλιώς δε θα ζούσα από την εσωτερική αιμορραγία. Να ναι καλά τα παιδιά.
    Στο νοσοκομείο έκατσα κοντά μήνα.
    Το ένα πόδι έχει πλέον βίδες και λάμες εξαιτίας σπασίματος στην άρθρωση, θα το πατήσω σε κανά 3μηνο. Και ένα σπάσιμο στο καρπό έχω αλλά νταξ σε μια βδομάδα θα ναι οκ, ένα ράγισμα σε σπόνδυλο (ευτυχώς δεν έπαθα τπτ σοβαρότερο να μείνω τπτ παράλυτος) και διάφορα άλλα καλούδια...

Μέστη γκαντεμιά στάθηκα τυχερός... Αναρωτιέμαι όλοι οι ακράνωτοι/χωρίς εξοπλισμό τυπάδες πως κυκλοφορούν... Εγώ θα μουν στη τσίτα απτην ανασφάλεια...

Και ρε γμτ, σκέφτομαι τώρα, είσαι εσύ κύριος κλπ και έρχεται και στη φοράει ο άλλος με το έτσι θέλω και στα @@ του. Και δε ξέρω αν θα ξανακαβαλήσω τώρα έχω ψιλοφοβηθεί... ούτε σκοπό είχα να πάρω αμάξι αλλά άμα είναι να πεθάνουμε έτσι απλά χωρίς να φταίμε κιόλας τι να πω... ίσως πρέπει να κάνω αυτό το σκατοσυμβιβασμό

προσοχή εκεί έξω

και γ@μω τα μελη Το avatar του/της xampos
    περαστικα ρε Μιχαλη, το αν θα ξανακαβαλησεις ειναι δικο σου θεμα σκεψου το καλα

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    περαστικα σου.

αυτα τα περι "συμβιβασμου" σκεψου τα καλυτερα οταν αναρρωσεις πληρως.

μπραβο σου για τον εξοπλισμο,αλλα απ'οτι φαινεται δεν πρεπει να πηγαινες με λιγα για να παθεις τοσα με εξοοπλισμο. ή πρεπει να επεσες πολυ ατσαλα.

οπως και να εχει καλη ξεκουραση και αναρρωση.

Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
    περαστικα σου.

αυτα τα περι "συμβιβασμου" σκεψου τα καλυτερα οταν αναρρωσεις πληρως.

μπραβο σου για τον εξοπλισμο,αλλα απ'οτι φαινεται δεν πρεπει να πηγαινες με λιγα για να παθεις τοσα με εξοοπλισμο. ή πρεπει να επεσες πολυ ατσαλα.

οπως και να εχει καλη ξεκουραση και αναρρωση.
    άντε να πήγαινα με 60 πριν τα φρένα το πολύ
    απλά στο τέλος εκσφενδονίστηκα απτό τσαρούχωμα των φρένων και έσκασα σαν σε τοίχο (μεγάλο το τζιπ)

Το ρεμάλι της Φ.Νέγρη Το avatar του/της LsKostas
    Aν δεν ειχες εξοπλισμο ουτε να το φανταζομασταν φιλε ...

Καλη αναρωση σου ευχομαι και ξανα στα ποδια σου

Το αν αξιζει η δεν αξιζει δεν εχει σημασια ...
    Θα ζυγισεις την κατασταση και θα αποφασισεις εσυ ο ιδιος
    Ουτως η αλλως ο ανθρωπος να ναι καλα ,οχι η μηχανη
    Τα λογια πρεπει να ακολουθουνται απο πραξεις.Αλλιως...τουφες :-)

"ΘΕΛΩ ΝΑ ΝΙΚΗΣΩ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΝΙΚΗΘΩ"

Los Toumpaneiros Το avatar του/της GIXXERAKIAS
    Περαστικα φιλε μου!Το οτι φοραγες τοσο καλο εξοπλισμο ειναι υπερ σου και φανηκε την στιγμη που τον χρειαστηκες!

Τελικα εμαθες τι και πως ο αλλος με το τζιπ?Ελπιζω να τον βρηκατε και να παθει αυτο που του αξιζει!
    Keep spamming!!!:a13:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της McGyver
    Αυτή τη στιγμή το μόνο που έχει σημασία είναι να αναρρώσεις πλήρως από τα τραύματά σου...

Όλα τα άλλα θα έρθουν με τον καιρό κατόπιν πολλών (και αντιφατικών) σκέψεων...

Ελπίζω ο τύπος με το τζιπ να μη μείνει ατιμώρητος (βασικά να του κλείσεις το σπίτι θα ήθελα να ευχηθώ, αλλά είναι βαρύ)...

...και γυμνιστής Το avatar του/της odt

Re: Παραλίγο νεκρός

Αρχικά δημιουργήθηκε από mizz

Πριν κανά μήνα, τέλος Μαϊου, 18 χρονών ακόμα εγώ,

Βασικά...και τώρα 18 είσαι...

Κατά τ'άλλα περαστικά και προσοχή εκεί έξω...
    Εισαι σωστος μοτοσυκλετιστής...
    …αν
    Τα προφυλακτικά που χρησιμοποιείς ειναι δίγομα , σκληρά στο κέντρο και μαλακά στα πλάγια
    Βρέθηκε πένσα, παρακαλείται ο κάτοχος να επικοινωνήσει με πμ :a29:

Pics

Στειλε μου τα στοιχεια του τυπου με το τζιπ....

-Πάω με το λεωφορείο- Το avatar του/της Road67
    Περαστικα φιλαρακι κι εγω τωρα τρεμω γιατι κατι μου ετυχε κι εμενα. Να προσεχεις. Μην κουραζεις το ποδι πριν το πατησεις. Ισως καποιος φιλος απο εδω μπορει να συναντηθει μαζι σου αν τελικα δεν συμβιβαστεις και σου δειξει μερικα πραγματα για τα φρενα. Με 60 χιλ υπερβολικο μου φαινεται ακομα και πανω σε χαμερ να εσκασες. Θα ηταν ενδιαφερον να μας εγραφε κι ο φιλος σου με το SS που ερχοταν απο πισω τι ακριβως ειδε. Μου φαινεται περιεργο το σκηνικο με τα φρενα. Μηπως εκανε tank;

Και παλι, καλοπροαιρετα σε ρωταω. Να προσεχεις.
    Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...

Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
    ----------------------> τίποτα!!
    σαν το λαλάκα πάω με το λεωφορείο

ευχαριστώ για τις ευχές
    γενέθλια έκανα στο νοσοκομείο οπότε πλέον είμαι 19

για τη πρόσκρουση, ίσως έκανα μλκια που πάτησα δυνατά το μπροστινό και η μηχανή σηκώθηκε στη μπροστινή ρόδα σαν endo μόνο που απτήν αδράνεια εγώ έφυγα μπροστά και κόλλησα στο τζιπ
    ίσως θα πρεπε να σκάσω μαζί με τη μηχανή αλλά δεν έχω εμπειρία από παρόμοιες καταστάσεις

όσον αφορά τον τυπά θα τον κυνηγήσω νόμιμα να δούμε τι μπανάνες πιάνει η ελληνική δικαιοσύνη

Καραμελος Το avatar του/της kalesin
    το βασικο ειναι οτι γλυτωσες πολυ χειροτερα πραγματα...
    εχεις λιγο ταλαιπωρια μπροστα σου, θα σε κουρασει λιγακι, αλλα να θυμασαι αυτα που γλυτωσες..

το επομενο ειναι να τιμωρηθει ο τυπος με το τζιπ. Ειμαι σιγουρος οτι με εγκαταλειψη σε τοσο σοβαρο τραυματισμο ο νομος θα ειναι πολυ αυστηρος μαζι του. Να δεις επισης οτι ο εξοπλισμος εκτος απο την πρωτογενη σωτηρια σου, θα σε βοηθησει κ στο δικαστηριο. Ειμαι σιγουρος οτι ο δικαστης θα σε αντιμετωπισει εστω κ ελαχιστα διαφορετικα γνωριζοντας οτι απο τη μερια σου εκανες τα παντα για να εισαι ασφαλης.
    Σε καμια περιπτωση μη δεχτεις εκπτωσεις κ συμβιβασμους απο τον τυπο... κ μη ξεχασεις μεσα στην αγωγη κ σε αυτα που ζητησεις να βαλεις ολα τα εξοδα οσο μικρα κ ασημαντα φαινονται...

οπως βλεπεις το γεγονος του αν κ ποτε θα ξανακαβαλησεις μηχανη το αφησα τελευταιο.. ειναι κ αυτο που εχει τη λιγοτερη σημασια.
    Το βασικο ειναι εσυ να εισαι καλα... οταν με το καλο σηκωθεις κ πατησεις στα ποδια σου, τοτε το κοιτας κ πρατεις αναλογως.. ουτε υπαρχουν συνταγες για αυτα τα πραγματα

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΦΙΛΕ
    ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΙΣ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΗΛΙΘΙΟ...

ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΟΥΣ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΑΚΟΜΑ....

Lord of the Strings Το avatar του/της SPORAKIAS
    πρωτα απ'ολα φιλαρακι περαστικα σου...

και δευτερον.... μονο και μονο που σηκωθηκε και εφυγε ..ξεσκισε τον...οπως ειπε ο lupo...κλεισε του το σπιτι...γιατι μαλλον θα κλεισει αυριο μεθαυριο καποιο αλλο σπιτι...
    Don't and drive just :a44: and fly

ο καγκουρας...

Παλαιό μέλος
    Περαστικά!

Σελίδα 1 από 4 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Παραλίγο να ήμουν νεκρός...
    από NikdeV82 στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 58
    Τελευταίο μήνυμα: 02/01/2007, 17:00
  2. Πτώση...παραλίγο
    από THEOD στο forum Ιστορίες του δρόμου