Περαστικά και γρήγορα!
Περαστικά και γρήγορα!
Περαστικά!![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από TOLISTOLAROS
Έτσι μου'ρχεται να τους πάρω τα σωβρακα για διαφυγόντα κέρδη,ψυχική οδύνη κλπ και να πάρω καμμιά Busa,να τη βάψω ΚΙΤΡΙΝΗ με led κωλοφάναρο που να σχηματίζει κωλοδάχτυλο...
Τωρα μιλας σωστα.....οχι να την κοψεις διοτι καποιος εκανε μια μαλακια!!!!
Περαστικα και παντα μποτες. Εγω ειτε με τη μηχανη, ειτε με το σκουτερ παντα τις φοραω.
Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...
Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
----------------------> τίποτα!!
σαν το λαλάκα πάω με το λεωφορείο
Ναι αλλά εγώ την πληρώνω ρε φίλε...άσε πολύ ξενέραΑρχικά δημιουργήθηκε από AntoD
Τωρα μιλας σωστα.....οχι να την κοψεις διοτι καποιος εκανε μια μαλακια!!!!![]()
![]()
![]()
Περαστικά και να καβαλίσεις πάλι με το καλό!!!!
CALCULATOR ISLAND
Εύχομαι η φτέρνα να φτιάξει τόσο γρήγορα όσο το ηθικό σου φίλε![]()
![]()
περαστικά, προσοχή και κυρίως τύχη...![]()
Εισαι σωστος μοτοσυκλετιστής...
…αν
Τα προφυλακτικά που χρησιμοποιείς ειναι δίγομα , σκληρά στο κέντρο και μαλακά στα πλάγια
Βρέθηκε πένσα, παρακαλείται ο κάτοχος να επικοινωνήσει με πμ :a29:
Pics
Περαστικα και σκεψου τα οταν θα εχει περασει ο καιρος απτο ατυχημα...μην αποφασισεις τωρα.
και εννοειται(για μενα) παρε οσα μπορεις απο λεφτα..
και παρε sidi διατρητες και οτι αλλο μπορει να φορεσει ανθρωπος το καλοκαιρι και με τα ρεστα τραβα διακοπες!!
Παιδιά ευχαριστώ για τις ευχές.Ποτέ και σε κανένα τέτοια λαχτάρα...και μόνο ο θόρυβος του να σε κοπανάει αμάξι είναι άστα...ποτέ μη τον ακούσετε...ποτέ
Περαστικα ρε φιλε....Τουλαχιστον επεσες σε κακο οδηγο αλλα καλο ανθρωπο![]()
Γρήγορη αναρωση σου εύχομαι συνονόματε και να γινεις περδικη
το συντομοτερο δυνατον και ποτέ ξανα να μην ακουσεισ αυτο το θοριβο του συτοκινήτου που
περιγράφεις παραπάνω.
![]()
PS.
Παιζει να είμαστε και οι μονοι συνονώματοι με SV στη Ελλάδα
![]()
Διαβασε εδωΑρχικά δημιουργήθηκε από TOLISTOLAROS
Έτσι μου'ρχεται να κόψω τη μηχανή...![]()
Περαστικά ρε φίλε,δεν το ήξερα.....
Μην τα παρατάς με την 1η στραβή ρε συ,θυμάμαι την κουβέντα που είχαμε κάνει και κατάλαβα οτι το γουστάρεις το δίτροχο,τουλάχιστον πρόσεχε εσύ όσο μπορείς!!!Όσο για το χτύπημα από αυτοκίνητο,τον ξέρω κι εγώ τον ήχο!!!
Εβίβα και περαστικά αδερφέ!!!![]()
![]()
![]()