παιδια με την αυτονομια του hornet 07-08 τι παιζει? ειναι οικονομικο? καιει πολυ? φυσικα παει και αναλογα με την οδηγηση γι αυτο και θελω να μαθω για καταναλωση για ολες τις συνθηκες
παιδια με την αυτονομια του hornet 07-08 τι παιζει? ειναι οικονομικο? καιει πολυ? φυσικα παει και αναλογα με την οδηγηση γι αυτο και θελω να μαθω για καταναλωση για ολες τις συνθηκες
Φίλε lari θα σου πω την δική μου εμπερία απο πρόσφατο ταξιδάκι στην Ιταλία.Στο σύνολο τα χιλιόμετρα που έγραψα ήταν ακριβώς 2.000 και πλήρωσα 150 ευρω.Αρχικά δημιουργήθηκε από lari
Τα χιλιόμετρα περιελάμβαναν εγνατία , μέτσοβο , autostrada , mugello γεμάτο κόσμο. Απο Ανκόνα μέχρι Φλωρεντία (320 χλμ) έγιναν σε 7,5 ώρες απο απίστευτη κίνηση.Δλδ 1η - 2α συνέχεια και μέσα στα τούνελ ανάμεσα απο αυτοκίνητα. Ο ρυθμός κατα τα άλλα όταν μπορούσα ήταν απο 110 χλμ/ω έως 140 χλμ/ω δλδ πολύ χαλαρά.
Κατα τα άλλα έχω μετρήσει και ταξίδια αστραπές 230 χλμ και κατανάλωση 13 λίτρα.![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από lari
Υπάρχει όμως ένα θέμα με τον δείκτη της βενζίνης που νομίζω(είμαι σίγουρος δηλαδή) δείχνει οτι θέλει!
Είναι απλά θέμα συνήθειας.
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από honda kos
[B]Φίλε lari θα σου πω την δική μου εμπερία απο πρόσφατο ταξιδάκι στην Ιταλία.Στο σύνολο τα χιλιόμετρα που έγραψα ήταν ακριβώς 2.000 και πλήρωσα 150 ευρω.
Για να το ξεκαθαρίσω λίγο, γέμισα 1 φορά πριν φύγω. έβαλα βενζίνη μετά απο 220 χλμ 10 λίτρα (120-140) 2 φορά στην θεσ/νικη. Την τρίτη φορά έβαλα Ιωάννινα 17 λίτρα. Τέταρτη φορά Ηγουμενίτσα κάτι ρέστα για να είμαι ο.κ. στην Ιταλία. Σύνολο: 600 περίπου χλμ και σε λίτρα πάνω κάτω 30.
Εχεις κάποια προηγούμενη εμπειρια με μηχανές...
Γιατι πχ αν είχες μονοκύλινδρο και πάς τωρα στο Hornet θα δείς μεγάλη διαφορά, μην ξεχνας οτι εχει τον ιδιο κινητηρα με το Cbr 600.
Αν και το χρησιμοποιώ σχεδόν καθημερινά δεν έχω δεί τρελή κατανάλωση για τετρακύλινδρο![]()
Άδραξε τη μέρα...
λοιπον αυτονομια χαλια...
ΠΟΤΕ δεν εχει βαλει πανω απο 16 λιτρα(και κατι ψιλα)με αφησε!!!
το περισοοτερο που εχει διανυσει με πολληηηηηη χαλαρη οδηγηση ειναι 236 χλμ
μεσα στη πολη το πολυ 170 χλμ
καιει τα αντερα του (οπως και ολα τα γυμνα 600!!!)
για πλακα τα περιοδικα δινανε αυτονομια 320 χλμ ,σαν ταινια επιστημονικης φαντασιας...
πιστευω οτι εκλεψε λιγο στο βαρος του ρεζερβουαρ η χοντα
αν ειχε 19 λιτρα τοτε...το ρεζερβουαρ βαζει πραγματικα 17 λιτρα(οσοι βαλετε παραπανω ΜΗ ξαναπατε σε αυτο το βενζιναδικο)
το 20ρικο εξαφανιζετε μπαμ μπαμ:rotflmao: (21-22ε):rotflmao:
ΓΕΙΑ ΧΑΡΑ ΣΤΙΣ ΣΦΗΚΕΣ.
ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΤΟΥ ΑΓ. ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΠΗΓΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ ΜΕ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑΝΚBAG ΓΕΜΑΤΟ.
ΠΗΓΑΙΝΑΜΕ ΜΕΧΡΙ 130-140, ΑΛΛΑ ΑΡΚΕΤΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 90 -100 ΛΟΓΩ ΚΙΝΗΣΗΣ.
ΠΗΓΑΜΕ ΠΕΥΚΟΧΩΡΙ ΣΑΒΒΑΤΟ ΓΥΡΙΣΑΜΕ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΣΤΑ 310 km ΕΒΑΛΑ 17,5 ΛΙΤΡΑ ( ΕΔΗΛΑΔΗ ΕΙΧΕ ΑΛΛΟ 1,5? ΔΕΝ ΞΕΡΩ). ΤΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΚΑΝΑ ΜΕ 100 ΣΤΑΡΑ ΒΕΝΖΙΝΗ ΑΠΟ ΕΚΟ Η' BP ΓΝΩΣΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ.
ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΡΙΜΗΝΟ ΤΟ ΣΤΕΓΝΩΣΑ, 100 ΜΕΤΡΑ ΤΣΟΥΛΩΝΤΑΣ ΤΟ ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΒΕΝΖΙΝΑΔΙΚΟ ΚΑΙ ΓΕΜΙΣΕ 17 ΛΙΤΡΑ!!
ΤΕΛΙΚΑ Η ΒΕΝΖΙΝΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΒΑΖΟΥΝΕ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΚΑΡΤΗ!
Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΝΤΟΜΑΤΑ!
Ή ΤΗΝ ΤΡΩΣ ΣΤΗΝ ΜΑΠΑ!
Ή ΤΗΝ ΤΡΩΣ ΣΑΛΑΤΑ!!!
σου εκαψε 5,5 λ/100χμ!!!
παναια μου εμενα καιει τα διπλα!!!!
αν εχει βαλει κανεις παραπανω απο 17 καθαρα τον κλέβουν ....
Αυτά που έγραψα εγώ παραπάνω τα διάβασες; περίπου 5,5 λ/100χλμΑρχικά δημιουργήθηκε από bsari
σου εκαψε 5,5 λ/100χμ!!!
αν εχει βαλει κανεις παραπανω απο 17 καθαρα τον κλέβουν ....
σύνολο 2.000 χλμ και 150 ευρά με μέσο όρο 1,35 λίτρο![]()
Θεσσαλονίκη Ιωάννινα με ένα ρεζερβουάρ και απο Μέτσοβο και μετά με ρεζέρβαΑρχικά δημιουργήθηκε από bsari
σου εκαψε 5,5 λ/100χμ!!!
αν εχει βαλει κανεις παραπανω απο 17 καθαρα τον κλέβουν ....(σύμφωνα με τον δείκτη)
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από Suzukios
Suzukios ??? με σφήκα ;;;![]()
προφανως τα διαβασα δε σε αντιληφθηκα ως προς το αν τα διαβασα?Αρχικά δημιουργήθηκε από honda kos
Αυτά που έγραψα εγώ παραπάνω τα διάβασες; περίπου 5,5 λ/100χλμ
σύνολο 2.000 χλμ και 150 ευρά με μέσο όρο 1,35 λίτρο![]()
παντως δε πρεπει να περασες τα 100 με 6η.....
Αρχικά δημιουργήθηκε από bsari
προφανως τα διαβασα δε σε αντιληφθηκα ως προς το αν τα διαβασα?
Δέν θέλω να πω κάτι κακό sorry αν το έγραψα λάθος
Εννοώ ότι κάτι ανάλογο έχω δει και εγώ![]()
Τα πέρασα, ο ρυθμος που ακολουθούσαμε ήταν 110 - 130 (και δυο - τρεις φορες ανοιγματα στα 200 για μια στιγμή). Εντάξει πηγαίναμε αργα.[/B]
παντως δε πρεπει να περασες τα 100 με 6η..... [/B]
Τι θυμάμαι τώρα !!!mugello
![]()