άαααααααααντε ελάτε να γίνουμε πολλοί!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
έεεεεεεεελα τώρα που δουλεύετε.......αφού είστε αργόσχολοι το ξέρω εγώ!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
γρήγορααααααααα!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
γρήγορααααααααα!!!
ΤΟ ΝΟΥ ΣΟΥ.....!!!!!!
dose leptomeries ore url ke ta lipaΑρχικά δημιουργήθηκε από DoctorS
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
γρήγορααααααααα!!!
Αφροτζιξ.kata tin nona druna
λοιπόν μπαίνεις στο www.mirc.com κατεβάζεις το μικρό προγραμματάκι...........φτιάχνεις τις παραμέτρους (nicknames κτλ)..........διαλέγεις server GRNet και στο κανάλι πληκτρολογείς moto.gr..............απλό εεεεεεεεεε???????
άντε και αρχίσαμε να μαζευόμαστε!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
ΤΟ ΝΟΥ ΣΟΥ.....!!!!!!
εεεεεεεεεεεεελα Afro εκεί μιλάμε μόνο greeklish........:rotflmao::rotflmao: :rotflmao:
ΤΟ ΝΟΥ ΣΟΥ.....!!!!!!
Kala milame mono greeklish giati egw eimai apo Linux kai den exw ellinika alliws tha epefte Damokleios spatha tis orthografias!!
Na sas enimerwsoume oti to irc chat #moto.gr sto GRnet einai anoixto kai sas perimenei.
Osoi pistoi proselthete (oxi me adia xeria, ferte kai kana peskesi)![]()
ANTE RE ELATE NA TA PUME SE REAL XRONO GMT![]()
![]()
@ Pokerland
Βασικα και το chat του site σε καποιον server πρεπει να βασιζετε οποτε θα μπορουσε και να λειτουργησει με το irc αν ξεραμε την ακριβες διευθυνση του!
Οπως και να'χει irc σου ερχομαι!!!!
Κάτι παίζεται και όποτε κάνω connect στον nana.irc.gr μου κολλάει το router. Ίσως να έχει να κάνει με τα ports αλλά δεν το ξαναδοκιμάζω τώρα, πλησιάζει η ώρα να την κάνω από δουλειά και δεν έχω καμιά διάθεση να ξανακολλήσει..............![]()
Θα ξαναμπώ το πρωί!![]()
Ναι αλλά δε βλέπω και καθόλου κόσμο να μπαίνει...
Εγώ πάντος θα το τιμήσω με τη παρουσία μου.
ti egine dld kathe fora prepei na sas kanume prosklhsh gia na kanete join sto irc???????
@ Pokerland
pali ta idia???????????????????Αρχικά δημιουργήθηκε από RR_NRG_M6
ti egine dld kathe fora prepei na sas kanume prosklhsh gia na kanete join sto irc???????
@ Pokerland
εγω μπηκα αλλα ειμαι συνεχεια μονος. Το irc bot εχει γινει καλυτερος μου φιλος χεχεχεχε:wacko: :wacko: :wacko: