Σελίδα 25 από 155 ΠρώτοΠρώτο ... 1520212223242526272829303575125 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 361 έως 375 από 2320

Θέμα: Xt 660 Z

Ο ΠΡΟΕΔΡΑΣ Το avatar του/της Anty12
    Κύριοι…νομίζω ότι βιαζόμαστε να βγάλουμε συμπεράσματα…

Δεν σημαίνει για όλους η αύξηση της ιπποδύναμης, και αύξηση της τελικής ταχύτητας (μόνο).

Μπορεί κάποιοι να θέλουν αυτήν την παραπάνω ισχύ να την εκμεταλλευτούν στην ανηφόρα ή στην προσπέραση.

Και κάποιοι άλλοι στο να ανεβαίνει το μηχανάκι χωρίς να "κουράζεται", σε ανηφορικούς χωματόδρομους 30-35 χιλιομέτρων…
    Στων χιλιομέτρων την ερημιά....
    ..... και στη σιωπή των χρονομέτρων

Προς peskandritsos: @#$%^&

Προς Αντυ12:

Ναι, σίγουρα, η αύξηση της ιπποδύναμης δεν είναι μόνο τελικές.

Είναι όντως, ροπές, καλύτερες επιταχύνσεις και δούλεμα του κινητήρα σε πιο χαμηλές στροφές.

Αλλά όπως είπε ο steve-athens, υπάρχουν και τα παρελκόμενα, αμορτισέρ, φρένα κ.λ.π. που θα "πρέπει" να αλλαχτούν για να συμβαδίζουν με τη δύναμη του τέρατος...

Η παραπάνω ιπποδύναμη δεν έβλαψε κανένα...

Νομίζω όμως ότι οι περισσότεροι που θα επενδύσουν στην "ενδυνάμωση" του κτήνους, θα το κάνουν με σκοπό την μάχη των φαναριών και την κόντρα (βλέπε peskandritsos)

30-35 χλμ. χωματόδρομοι... μμμμμμμμμμμ..... you have a point here...
    Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."

XR
    XTR
    XJR

There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.

Ντομινίκ Στρος Ταμίας Το avatar του/της peskandritsos
    Ακομη πιο πολυ βιαζομαστε να μιλαμε για τετοια πραγματα χωρις να τις εχουμε παρει ακομη στα χερια μας.

Αλλα αφηστε να ανοιξουμε αλλο θρεντακι οταν τις καβαλησουμε τις στρωσουμε και τοτε ο καθενας μας αναλογως και τις αναγκες του θελησει να βελτιωση ιπποδυναμη η ροπη σε ψηλα η χαμηλα κλπ
    Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από XT_Billy
    Προς peskandritsos: @#$%^&

Προς Αντυ12:

Ναι, σίγουρα, η αύξηση της ιπποδύναμης δεν είναι μόνο τελικές.

Είναι όντως, ροπές, καλύτερες επιταχύνσεις και δούλεμα του κινητήρα σε πιο χαμηλές στροφές.

Αλλά όπως είπε ο steve-athens, υπάρχουν και τα παρελκόμενα, αμορτισέρ, φρένα κ.λ.π. που θα "πρέπει" να αλλαχτούν για να συμβαδίζουν με τη δύναμη του τέρατος...

Η παραπάνω ιπποδύναμη δεν έβλαψε κανένα...

Νομίζω όμως ότι οι περισσότεροι που θα επενδύσουν στην "ενδυνάμωση" του κτήνους, θα το κάνουν με σκοπό την μάχη των φαναριών και την κόντρα (βλέπε peskandritsos)

30-35 χλμ. χωματόδρομοι... μμμμμμμμμμμ..... you have a point here...
    Καποιους ιδιοκτητες αυτων των χαμηλων μηχανων,(νομιζω οτι τις ονομαζουν XTR) εμεις με τα τενερε τα τουμπανιασμενα θα τους τρωμε για πρωινο..

Και μετα θα πηγαινουμε σε αποικια σαλιγκαριων να σπινιαρουμε με τα χωματινα λαστιχα μας επανω στα βρωμοσκουληκα
    Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από peskandritsos
    Καποιους ιδιοκτητες αυτων των χαμηλων μηχανων,(νομιζω οτι τις ονομαζουν XTR) εμεις με τα τενερε τα τουμπανιασμενα θα τους τρωμε για πρωινο..

Και μετα θα πηγαινουμε σε αποικια σαλιγκαριων να σπινιαρουμε με τα χωματινα λαστιχα μας επανω στα βρωμοσκουληκα
    Να οι γερο-κάγκουρες στους οποίους αναφερόμουν πριν...

Αλλά δεν ανησυχώ... μπορεί να είμαι σαλίγκαρος αλλά η σκληροτράχηλη XTR μου έχει γερό καβούκι...:rotflmao: :rotflmao:

Σε λίγες μέρες (Yamaha θέλοντος) που θα πάμε τις πρώτες βολτίτσες μας με τα εργαλεία, μου φαίνεται ότι κάποιοι άλλοι υποψήφιοι τουμπανιασμένοι θα σέρνουν τα φρικτά υπολείματά τους πίσω από τα σαλιγκαράκια...

Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."

XR
    XTR
    XJR

There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.

Αρχικά δημιουργήθηκε από XT_Billy
    .. μπορεί να είμαι σαλίγκαρος αλλά η σκληροτράχηλη XTR μου έχει γερό καβούκι...:rotflmao: :rotflmao:

Απο πυρετο πως παει το αρωστιαρικο???

Απο πυρετο πως παει το αρωστιαρικο???
    Υποφέρει ακόμα... Περιμένουμε το μόσχευμα για την μεταμόσχευση...

Να πάρει... Ένα εξάρτημα της ΚΤΜ έχει πάνω του και χάλασε...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Γελάω αλλά μου λείπει... το μωρό μου...

(Φωνή από το υπερπέραν) "Εεεεε, ξεκόλα ρεεεεε, μας πηραν τα ζουμιά!!!"

XR
    XTR
    XJR

Παλαιό μέλος
    Τι έπαθε το adv μοντελάκι μας Billy;

Γιατί δεν τα γράφετε προς γνώση όσων έχουν ή ενδιαφέρονται για το ΧΤ; Ολόκληρη ΧΤ κατηγορία άνοιξε για αυτό τον λόγο. Μην φοβάστε για πιθανά σενάρια πτώσης τιμής και λοιπά όμορφα.

Αρχικά δημιουργήθηκε από apav
    Τι έπαθε το adv μοντελάκι μας Billy;

Γιατί δεν τα γράφετε προς γνώση όσων έχουν ή ενδιαφέρονται για το ΧΤ; Ολόκληρη ΧΤ κατηγορία άνοιξε για αυτό τον λόγο. Μην φοβάστε για πιθανά σενάρια πτώσης τιμής και λοιπά όμορφα.

Χα χα χα!!!

Παρουσίασε πυρετούλι την περασμένη Τρίτη. Το βεντιλατέρ δεν δούλευε και την Τετάρτη το απόγευμα το πήγα στη Yamaha, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Ο μηχανικός το έστειλε στη Yamaha και επειδή είναι στην εγγύηση περιμένουμε να μας στείλει καινούργιο βεντιλατέρ... και φυσικά κλαίω μέχρι να'ρθει γιατί μου λείπει...

Όντως, θα'πρεπε να το ποστάρω...

Το κάνω αμέσως!

XR
    XTR
    XJR

Bill και το βεντιλατερ ΚΤΜ ειναι?

Αρχικά δημιουργήθηκε από gkmaggas
    Bill και το βεντιλατερ ΚΤΜ ειναι?
    Υποθέτω όλο το σύστημα ψύξης, όχι μόνο το ψυγείο.

Εντάξει, πλακα κάνω με την ΚΤΜ!!!

XR
    XTR
    XJR

Κανενα νεο απο το μετωπο της βορειου Ελλαδας υπαρχει μπρε??

Anty12 σε σενα απευθυνομαι!!!

Ο ΠΡΟΕΔΡΑΣ Το avatar του/της Anty12
    Κανενα νεο απο το μετωπο της βορειου Ελλαδας υπαρχει μπρε??

Anty12 σε σενα απευθυνομαι!!!
    Τίποτε……
    Όλο θα…. και θα….. και θα …….
    Βάλε ‘συ τα μασούρια , να βάλω ‘γω τα φυτίλια…..το φελέκι μου μέσα……
    Στων χιλιομέτρων την ερημιά....
    ..... και στη σιωπή των χρονομέτρων

Αρχικά δημιουργήθηκε από Anty12
    Τίποτε……
    Όλο θα…. και θα….. και θα …….
    Βάλε ‘συ τα μασούρια , να βάλω ‘γω τα φυτίλια…..το φελέκι μου μέσα……
    Ελπιζω αυριο να μαθω κανενα νεο...
    Τους εχω πρηξει κι εγω αλλα εχω σπαστει ρε γαμωτο.

Μολις μιλησα με γιαμασα.

Κατα τα λεγομενα του πωλητη μαλλον μεσα στην βδομαδα θα παρουσιαστουν τα πρωτα στις εκθεσεις.

Αλλα οταν τον ζορισα λιγο παραπανω μου ειπε:

Ασε ρε γαμωτη εχουμε γινει ρεζιλι με αυτο το μοντελο.

Ακριβης ημερομηνια δεν ηξερε, ομως βρισκοντε στην φαση του εκτελωνισμου...

Αν καποιος συναδελφος μπορει να μαθει κατιτις καλυτερο η περισοτερο μην ντραπει να μας το πει.

Παρόμοια θέματα

1. Maska apo XT 660
    από Primal στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 25/09/2006, 15:51
  2. Βοηθεια για Xt 660 R!!
    από fasma στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 21/05/2006, 17:07
  3. XT 600 και XT 660 μετατροπή
    από gspir στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 3