ok, δηλαδη?Αρχικά δημιουργήθηκε από MitsosNaked
http://www.youtube.com/watch?v=hxlDQYj-W-o
![]()
αρρωστημενος αυτος που την εβγαλε...
+125Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
αρρωστημενος αυτος που την εβγαλε...
+675Αρχικά δημιουργήθηκε από epp1640
+125
Απλά το έβαλα γιατί αυτό μου έβγαλε στο youtube και μου φάνηκε πολύ κουκουρούκου.
Φαντάστηκες κι εσύ το πουλερικό με τη φόρμα του Ρόσσι ;Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
:rotflmao: :rotflmao:
H Dainese που κολλάει??![]()
![]()
Πάει το καημένο το πουλάκι...
Τρελοκοτσιδού..!!!!
Ενω αν φοραγε προστατευτικο εξοπλισμο της Dainese, θα σωνωταν!
Αυτο ειναι το ηθικο διδαγμα!
Αιντε, ολα στο πιατο τα θεΤΕ!
![]()
:rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
Τώρα εδώ που τα λέμε είναι και λίγο άστοχο το σποτάκι...Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
![]()
Δεν είναι κι εύκολο να σού'ρθει πιάνο στο κεφάλι περνώντας την Καλλιρόης για παράδειγμα..![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
![]()
:rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
ΑΑαααααα ωραία τελικά είχα δίκιο ότι η dainese είναι η καλύτερη, ακούς καπετάνιε??? Ορίστε αν είχε dainese θα είχε σωθεί, πάει το καημένο το κοτοπουλάκιιιιιιιιιιιιιιι
Mήπως θα μπορούσες να μου το ζεστάνεις κιόλας?? :hypnotize
Τρελοκοτσιδού..!!!!
Τι λέτε μωρέ;Το δίδαγμα είναι το εξής:Την Κυριακή τού Πάσχα που τσουγκρίσανε τ' αυγά,η τύπισσα έχασε στο τσούγκρισμα αλλά το αυγό της είχε μέσα το πουλάκι.
Από τότε σταμάτησε να ασχολείται με το πουλάκι τού άντρα της και ασχολείται με το άλλο πουλάκι.Ε,πολύ θέλει;
Απλά η νταϊνέζε μάς εύχεται καλό Πάσχα.![]()
![]()
moto perpetuo
Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
hasta luego.
-------------------------------------------------------------------
[FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]
Εσύ Βαγγέλη μου χαραμίζεσαι σ'αυτό το φόρουμ !Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
![]()
![]()
:rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
Τι λέτε μωρέ;Το δίδαγμα είναι το εξής:Την Κυριακή τού Πάσχα που τσουγκρίσανε τ' αυγά,η τύπισσα έχασε στο τσούγκρισμα αλλά το αυγό της είχε μέσα το πουλάκι.
Από τότε σταμάτησε να ασχολείται με το πουλάκι τού άντρα της και ασχολείται με το άλλο πουλάκι.Ε,πολύ θέλει;
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()