Παιδες εχουμε κανενα νεοτερο απο Σαρακακη? Τιμη ανακοινωθηκε? Γιατι αργει τοσο?
Παιδες εχουμε κανενα νεοτερο απο Σαρακακη? Τιμη ανακοινωθηκε? Γιατι αργει τοσο?
το εχω ηδη.το εχω φερει απ'εξω.τιμη δεν σας λεω που να πηδατε.τωρα οποιος θελει να μαθει τιμη να του στειλω πμ με τον τραπεζικο μου λογαριασμο να καταθεσει 100 ευρω και μετα θα του πω.το βερεσε πεθανε.
κανεις πλακα?
Αρχικά δημιουργήθηκε από soichiro_cbf
το εχω ηδη.το εχω φερει απ'εξω.τιμη δεν σας λεω που να πηδατε.τωρα οποιος θελει να μαθει τιμη να του στειλω πμ με τον τραπεζικο μου λογαριασμο να καταθεσει 100 ευρω και μετα θα του πω.το βερεσε πεθανε.
Εσύ προειδοποιήθηκες επανειλημμένα.....
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
CB1000R9 (2009) = 11.240?
CB1000RA9 (2009) = 11.790?
![]()
"Διαφωνώ με όσα λες αλλά θα υπερασπίσω με την ζωή μου το δικαίωμά σου να τα λες και με την ζωή σου το δικαίωμα μου να μην σε ακούω"
"Δημοκρατια ειναι 4 λυκοι και 1 προβατο να ψηφιζουν για φαγητο"
Μόλις έχασες 100 ευρώ...!Αρχικά δημιουργήθηκε από Daemon
CB1000R9 (2009) = 11.240?
CB1000RA9 (2009) = 11.790?
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Operater
Μόλις έχασες 100 ευρώ...!![]()
Α..το ειδα..![]()
"Διαφωνώ με όσα λες αλλά θα υπερασπίσω με την ζωή μου το δικαίωμά σου να τα λες και με την ζωή σου το δικαίωμα μου να μην σε ακούω"
"Δημοκρατια ειναι 4 λυκοι και 1 προβατο να ψηφιζουν για φαγητο"
ρε παιδια το πηρε κανενας το νεο cb ή ακομα?
τι να πρωτο πω?
δεν το πείρα παρα για μισή ώρα και τρελλαθηκα...ενα μόνιμο χαμόγελο σχηματίζεται απο την στιγμή που κουμπώνεις 1η και αρχίζεις την πτήση...
τι ήθελα και το βόλταρα..?
ροπη τρελή απο χαμηλά...δεν θέλει πολύ να βρεθείς σε κάθε αλλαγή με τον μπροστινο τροχο πάνω...
στησιμο καταπληκτικο..κουμπώνεις αυτόματα γινεσαι ένα με το θηρίο..
"...ADV..."
Εδω και 2 μερες το εχω στα χερια μου, αλλα δυστηχως δεν του εχω κανει παρα μονο 10 χλμ λογω υποχρεωσεων! Απο αυριο αρχιζω βολτες και φυσικα θα γραψω και τα αναλογα σχολια! παντως ειναι μηχαναρος!!!!!! Απιστευτο για 1000αρι!
το θηριο το ειδα σε λευκο,ειναι πραγματικα πανεμορφο το εργαλειο,τι z και βλακειες πλεον.
δυναμη και εμφανιση.
το τιμονι δεν μου αρεσε και τοσο,εγω θα το αλλαζα.
ΧΘΕς το ειδα και γω σε λευκο. κουκλα!
αλλα δεν το καβαλησα....
καβαλησα και το shiver της aprilia. μου αρεσει πολυ εμφανισιακα αλλα στην οδηγηση μου φανηκε λιγο on-off σρην αισθηση δεν "παταγε" σαν στριτ
καλά που βγήκα φρόνιμος, υπάκουος, σκυφτός
Καλορίζικο φίλε μου!Αρχικά δημιουργήθηκε από mpaspire
Εδω και 2 μερες το εχω στα χερια μου, αλλα δυστηχως δεν του εχω κανει παρα μονο 10 χλμ λογω υποχρεωσεων! Απο αυριο αρχιζω βολτες και φυσικα θα γραψω και τα αναλογα σχολια! παντως ειναι μηχαναρος!!!!!! Απιστευτο για 1000αρι!
Βαλέ καμιά φωτογραφία να γουστάρουμε!
moto.gr on Instagram: https://www.instagram.com/motogrforum/
moto.gr on Facebook: https://www.facebook.com/groups/1800...3?locale=el_GR
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια 2