Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 21

Θέμα: ΑΓΟΡΑ ΚΡΑΝΟΥΣ

Μέλος Το avatar του/της miketzif

Question ΑΓΟΡΑ ΚΡΑΝΟΥΣ

παίδες καλησπέρα

ενδιαφέρομαι να αλλάξω το κράνος μου. Στην αρχή σκεφτόμουν πάλι ανοιγόμενο αλλά το απέκλεισα για λόγους ασφάλειας τελικά.

Έχω καταλήξει σε 2 κράνη shark rsi και shoei xr 1000. Με ενδιαφέρει πρωτίστως η ασφάλεια καθώς ο θόρυβος και αερισμός του.

Ευχαριστω εκ των πρωτέρων

Αρχικά δημιουργήθηκε από miketzif
    Έχω καταλήξει σε 2 κράνη shark rsi και shoei xr 1000. Με ενδιαφέρει πρωτίστως η ασφάλεια καθώς ο θόρυβος και αερισμός του.
    ΧR-με 1000 !!

Στην ασφάλεια δεν μπορώ να γνωρίζω ποιο υπερτερεί (και τα δυο θα κάνουν πολύ καλά τη δουλειά τους φαντάζομαι-φτου φτου να μη χρειαστεί ποτέ να μάθουμε) όμως το XR-1000 είναι απ'τα πιο αθόρυβα κράνη και με κορυφαίο αερισμό, με κλειστά τα μάτια !

με προβληματίζει το εξής: σε άλλο πόστ στο φόρουμ διάβασα για ένα τεστ που έκανε μια αγγλική κρατική υπηρεσία για τα κράνη βαθμολογώντας τα με αστέρια κατά το οποίο τα arai και τα shoei πέτυχαν χαμηλότερη βαθμολογία. (διαβασα ολλές απόψεις για αυτό και τελικά δεν έβγαλα άκρη)

το shark το δικίμασα σε μαγαζί και μου φάνηκε καλή η εφαρμογή του, ο δε πωλητής μου έλεγε ότι έναι αθόρυβο κ.λπ. και γενικά αυτά που λεν οι πωλητές προκειμένου να πουλήσουν. το shoei δεν το έχω φορέσει.

Και τελικά αναρωτιέμαι η διαφορα στην τιμή τους 120+ ευρώ αξίζει τον κόπο?

Αν και ειμαι κατοχος Shark,τα Shoei οπως και να το κανουμε ειναι Shoei...

Γνωμη μου παντως, να το ψαξεις μεσω net.Στα ιδια χρηματα που θα επαιρνες εδω το xr 1000
    παιρνεις απο εξω το x-spirit...

Σκεψου το...

Αρχικά δημιουργήθηκε από zuki1000k5
    Αν και ειμαι κατοχος Shark,τα Shoei οπως και να το κανουμε ειναι Shoei...

Γνωμη μου παντως, να το ψαξεις μεσω net.Στα ιδια χρηματα που θα επαιρνες εδω το xr 1000
    παιρνεις απο εξω το x-spirit...

Σκεψου το...

με μία πρόχειρη έρευνα που έκανα στο νέτ δεν είδα φοβερές διαφορές.
    θα το ψάξω περισσότερο.

το xr 1000 ξέρω το έχουν αρκετοί. Το shark rsi δεν το έχει κανένας να μας πέι τη γνώνη του?

Παλαιό μέλος
    παιδια ενδιαφερομαι για ενα κρανος jet type οπως αυτα τα μομο..μου αρεσουν πολυ κ το θελω για το καλοκαιρι με τις ζεστες αλλα το μομο κανει περιπου 230 ευρω..ξερετε κατι καλο στην αγορα με μαξιμουμ τιμη 100Ευρω?Για εκτος πολης εχω αραι....ας μην ειναι και το σουπερ κρανος αρκει να ειναι αυτου του τυπου και ανοιχτο γιατι σκαω απο τη ζεστη...
    Leave it to Random to needlesly complicated things

με μία πρόχειρη έρευνα που έκανα στο νέτ δεν είδα φοβερές διαφορές.
    θα το ψάξω περισσότερο.

Φιλε γεια σου!!δεν υπαρχει περιπτωση να μην ειδες διαφορες στο νετ!!!εγω εφερα 2 shoei x-spirit απο εξωτερικο και μου κοστισαν ακριβως 751 ευρω!!!!!ψαξε καλυτερα και αν σε ενδιαφερει η αγορα απο εξωτερικο υπαρχει κοσμος εδω να σε βοηθησει!!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από CostasR1
    Φιλε γεια σου!!δεν υπαρχει περιπτωση να μην ειδες διαφορες στο νετ!!!εγω εφερα 2 shoei x-spirit απο εξωτερικο και μου κοστισαν ακριβως 751 ευρω!!!!!ψαξε καλυτερα και αν σε ενδιαφερει η αγορα απο εξωτερικο υπαρχει κοσμος εδω να σε βοηθησει!!!!
    Πιστευω να εννοεις οτι πηρες και τα 2 μαζι 751 ευρω...Σωστα???

ps.Αλλαξε nickname επιτελους...

Αρχικά δημιουργήθηκε από zuki1000k5
    Πιστευω να εννοεις οτι πηρες και τα 2 μαζι 751 ευρω...Σωστα???

ps.Αλλαξε nickname επιτελους...

Και τα 2 μαζι φυσικα!!!!

δεν ξερω να αλλαζω nickkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk!!!!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από CostasR1
    Μπορείς να κανέις πόστ την σελίδα απ΄όπου τ' αγόρασες? θα σου ήμουν υπόχρεομένος

Μπορείς να κανέις πόστ την σελίδα απ΄όπου τ' αγόρασες? θα σου ήμουν υπόχρεομένος
    http://stores.ebay.com/MAX-Sports-Outlet

http://stores.ebay.com/WILZGARAGE

Στον πρωτο μου βγηκε το κρανος κομπλε με τα μεταφορικα και παραδοση στο σπιτι ακριβως 351 ευρω.
    Στον δευτερο λογο οτι ο πρωτος δεν ειχε μεγεθος XS που ηθελα για την αρραβωνιαστηκια μου μου ηρθε στα 400 ευρω.και οι δυο πολυ αξιοπιστοι,παντα προσωπικα μιλαω!!!!

(στο δευτερο γραψε στο "search" shoei και θα σε βγαλει κατευθειαν)

Εγώ έχω ένα shark και ένα suomy σαν κι αυτό που πουλάω. Η διαφορά είναι χαοτική υπέρ του suomy αν και είναι διαφορετικής κατηγορίας κράνη. Ηποιότητα του shark είναι σκέτη απελπισία, σου συνιστώ να το αποφύγεις...

D-11 Earth Mover Το avatar του/της Tpap
    Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
    όμως το XR-1000 είναι απ'τα πιο αθόρυβα κράνη και με κορυφαίο αερισμό
    καλό αερισμό, ναι.

το αθόρυβο όμως που έγραψες, είναι το λιγότερο άσχετο. Επιβεβλημένες οι ωτοασπίδες σε ταξίδι.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
    το αθόρυβο όμως που έγραψες, είναι το λιγότερο άσχετο. Επιβεβλημένες οι ωτοασπίδες σε ταξίδι.
    Τάσο δεν είπα ότι είναι ένα εντελώς αθόρυβο κράνος που δεν δημιουργεί τον παραμικρό αεροδυναμικό θόρυβο, είπα ότι είναι ένα απ'τα πιο αθόρυβα κράνη συγκριτικά με τα υπόλοιπα.

Η ανάγκη για ωτοασπίδες στο ταξίδι είναι στην κρίση του καθενός, εγώ δεν χρειάστηκα ποτέ κάτι τέτοιο.

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ΑΓΟΡΑ ΚΡΑΝΟΥΣ ΑΠΟ Internet
    από DULAPIS στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 11/08/2007, 16:30
  2. ΑΓΟΡΑ ΚΡΑΝΟΥΣ
    από falkonis στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 16/09/2006, 13:30
  3. ΑΓΟΡΑ ΚΡΑΝΟΥΣ
    από kirkis στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη