Καλησπερα.
Εχω μια απορια. Το μοντελο multistrada 620 τραβαει η ειναι τα ζα μου αργα;;; Εχει καποιες επιδοσεις η μπα; Σε ταξιδι με τον αερα πως τα παει; Και κατι ακομη, δεν μπορω να το ταξινομησω. Τα περιοδικα το παρουσιαζουν σα street, αλλα πολλοι κατοχοι το θεωρουν ψευδο on-off.
Αξιζει ν' αντικαταστησω το fazer μ' αυτο; Σημειωτεον, ενδιαφερομαι για καινουργιο.
Ποιες αναγκες θελω να εξυπηρετησω μ' αυτο...
Κανω χειμωνα - καλοκαιρι για επαγγελματικους λογους 2 ταξιδια το μηνα απο Αθηνα-Γιαννενα. Επειδη για τις ενδοαστικες μετακινησεις χρηιμοποιω το Xmax, για μεσα στην πολη το θελω μονο για τις βραδινες μου βολτες που δεν ειναι παραπανω απο 200 χιλιομετρα τη βδομαδα, οι οποιες ειναι μεσα στο αστικο δικτυο κι οχι σε ταξιδια. Επισης, τη θελω για διακοπες. Και συνηθως τη φορτωνω, οχι υπερβολικα [πλαινες, μπαγκαζιερα].
Πιστευετε οτι ειναι ενα μηχανακι που θα μου κρατησει σαν το fazer η θα βγαλει προβληματα; Απο εκει και περα ειναι βαρετο μηχανακι; Αξιζει να δωσω το fazer γι' αυτο; Με προβληματιζει καπως οτι εχει 40 αλογα λιγοτερα. Η ειναι σαν τη Breva που εχει τερατωδη ροπη; Οπως εχω πει και αλλου δε μου αρεσουν τα πειραγματα, αλλα υπαρχει καποιο εγκεκριμενο κιτ βελτιωσης απ' τη μαμα Ducati κι αν ναι ειναι οικονομικο;
Δεν τα ξερω καθολου τα ιταλικα. Και παροτι το συγκεκριμενο μηχανακι δεν εχει τη φινετσα της δικης μου, που εχει φοβερη μασκα, μου γυαλισε καπως, αλλα οι μεγαλυτερες εκδοσεις του ειναι απαγορευτικες για 'μενα, μιας και δε θελω να ξαναπαρω μεταχειρισμενο υστερα απο ατοπηματα του παρελθοντος.
Οποιος θελει και ξερει ας μου πει δυο λογια γι' αυτο το μηχανακι. Ειναι κριμα να δωσω μια αρτια μηχανη για να το παρω και μετα στα φαναρια να κρυφοκοιταω το fazer που και εμφανισιακα σαφως ειναι πιο στυλατο και να λεω μεσα μου τι εκανα ο μακακας.
Δε μ' ενδιαφερει να μου προτεινετε καποια αλλη μοτοσυκλετα. Δε θα εδινα σε αλλη περιπτωση το fazer [αλλωστε εψαχνα και πλαστικα να το τροποποιησω αισθητικα εννοειται σε fjr] αλλα εχω φαει κολλημα μ' αυτο το μηχανακι.
Μ' ενδιαφερει εν πρωτης η συμπεριφορα του στον αερα και μετα οι επιδοσεις του.
Ειναι τελικα value for money η Ducati Multistrada 620;