Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Κάνε μας την χάρη ρε φιλαράκι και μην γράφεις ποστάκια σε θρεντ για το μηχανάκι της Dίας...
![]()
Ενταξει ρε συ, τόσο κόπο έκανε ο ανθρωπΑς για να ΤΗΣ το φέρει από την Κρήτη, να μην πει μια κουβέντα![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Κάνε μας την χάρη ρε φιλαράκι και μην γράφεις ποστάκια σε θρεντ για το μηχανάκι της Dίας...
![]()
Ενταξει ρε συ, τόσο κόπο έκανε ο ανθρωπΑς για να ΤΗΣ το φέρει από την Κρήτη, να μην πει μια κουβέντα![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από filippos650
![]()
πως με νιώθεις εσύ... να σαι καλά ρε θα σε θυμηθώ στο μέλλον να σε... ευχαριστήσω!![]()
Τέρμα οι χαρές τα κεφάλια μέσα!
Αρχικά δημιουργήθηκε από Ktm.Prestige
Καλορίζικη φίλε μου.
Εγω πάντως χτύπησα μια Ζάκρο το Σ/Κ που πέρασε και ηταν φανταστικά!Η Ιταλίδα θα γουστάρει πολύ τα στροφολίκια που έχει μετά την Σητεία!
![]()
πράγματι καλά τα πάει με τις στροφές σε επαρχιακούς δρόμους ..
να προσέχετε όμως γιατί μπορεί να έρχεται από πίσω κανένα husky με χωμάτινα λάστιχα .. και να θέλει χώρο να περάσει .. συνήθως πάει με το πλάι σε τέτοιους δρόμους και θέλει χώρο ..
αααρε μηχανάρα που είχα και την έδωσα .. όχι το ds .. για το husky μου 610 2000 μοντ κλαίω ..
καλορίζικη Στέλιο !!
καλά ταξίδια !!
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tasosc4
πράγματι καλά τα πάει με τις στροφές σε επαρχιακούς δρόμους ..
να προσέχετε όμως γιατί μπορεί να έρχεται από πίσω κανένα husky με χωμάτινα λάστιχα .. και να θέλει χώρο να περάσει .. συνήθως πάει με το πλάι σε τέτοιους δρόμους και θέλει χώρο ..
αααρε μηχανάρα που είχα και την έδωσα .. όχι το ds .. για το husky μου 610 2000 μοντ κλαίω ..
καλορίζικη Στέλιο !!
καλά ταξίδια !!
Σ ευχαριστώ Τάσσαρε. Υπόσχομαι να μην κακοπεράσει. Θα την προσέχω πάρα πολύ.![]()
Τέρμα οι χαρές τα κεφάλια μέσα!
Kαλοτάξιδη Στελλάρα....Μου τρέχουν τα σάλια!![]()
![]()
Μεθαύριο θα μου τη δώσεις και μένα για TD?![]()
![]()