νομίζω πως ίσως παρεξηγήθηκε αυτό που έγραψα, δε με ενδιαφέρει η επιβεβαίωση, αυτό είναι εντελώς ανούσιο και παιδαριώδες (δε με ξέρει άλλωστε κανένας εδώ). Άλλωστε, και να μην είχα 'δίκιο', τι θα είχε γίνει? Δε με απασχολεί αν είχα δίκιο ή όχι, αυτό δεν είναι διαγωνισμός αλλά ανταλλαγή απόψεων, απλώς υπήρχαν απόλυτες απόψεις για κάποια πράγματα και θα ήταν ενδιαφέρον να ακούσουμε τις άλλες εκδοχές τώρα που τα πράγματα φαίνεται να έχουν πάρει άλλη τροπή. Εκτός αν το forum έχει ενδιαφέρον μόνο όταν νικάει ο rossi γιατι έτσι φαίνεται...Αρχικά δημιουργήθηκε από gavos
pan_ski έχω αντιληφθεί ότι είσαι από τους λίγους stoner υποστηρικτές που έχουν λογικές θέσεις. Παρόλαυτά τί σε νοιάζει που είναι όλοι αυτοί που λέγαν το ένα και το άλλο; Το δίκιο σου ψάχνεις να βρεις από το φόρουμ τώρα που φαίνεται να επιβεβαιώνεσαι; Προσωπικά δεν τον πάω τον στόνερ αλλά είναι οδηγάρα, γιατί θες να βγούνε και να το πούνε, να παραδεχτούνε ή δε ξέρω γω τί; Δε σου αρκεί αυτό που είπε ο Ρόσσι στον ντόνικτον; I lead the other championship. Δε δείχνει ότι εκτιμά την κλάση του στόνερ; Πρέπει ο κάθε μ@λ@κ@ς να την εκτιμήσει για να ικανοποιηθείς; Φιλικά![]()
Είναι δυνατόν να συμφωνήσεις ποτέ με όσους πιστεύουν ότι ο στόνερ πήγαινε όπως πήγαινε για λόγους τελικής και μόνο; Δε σου φαίνεται αυτό απείρως κομπλεξικό για να κάτσεις να το διαπραγματευτείς;
Κάθε σοβαρή άποψη είναι σεβαστή, αυτό που με χαλάει (και δεν θεωρώ σεβαστή άποψη) είναι υποτιμητικά σχόλια για οποιονδήποτε αναβάτη γιατί είναι ένα θαυμάσιο και επικίνδυνο σπορ που θέλει πολύ ταλέντο και πολλή δουλειά για να είσαι επιτυχημένος και είναι άδικο να σε βρίζει κάθε άσχετος. Και o βασικός λόγος που τα βάζουν με τον stoner είναι ότι 'τόλμησε' να αμφισβητήσει την κυριαρχία του rossi. Βέβαια είναι ελεύθερη χώρα και ο καθένας μπορεί να λέει ότι θέλει...
![]()