![]()
Αυτό θα πει "σκηλίσια ζωή"
![]()
αναμένουμε ..
![]()
Αυτό θα πει "σκηλίσια ζωή"
![]()
αναμένουμε ..
I had a dream ...
Η αναμονή αυτή ειναι γλυκιά...![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Ευχαριστώ πολύ οσους ασχολούνται με τ θέμα αυτό:a19: :a19: :a19:![]()
![]()
![]()
V-baby
καλησπερα,
ναι χρειαζομαστε το ροζ του gps sensor και θα το παρουμε με κλεφτη οπως ειπε κάποιος πιο πάνω.
Ευχαριστω και εγω οσους εχουν βαλει το χερακι τους! εγω στην τσεπη παντως δεν το εχω βαλει ακομη...
Εγω που εχω Κ4 600 GSXR που λετε να ειναι αυτο το ροζ καλωδιακι??
Θα ψαξω και θα βρω το GPS πρωτα. καπως μου πιανουν τα χερια.
Αν τελικα δεν κανει σε εμενα θα το χαρισω στον 1 τυχερο!
πωωωω! εντυπωσιαστικα με την κατασκευη σου φιλαρακι!
σαν καινουργιος V-stromas , πιστευω οτι μπορει να με δισκολεψουν λιγο οι ταχυτητες.
αν τα βρω σκουρα την δευτερα που παραλαμβανω το εργαλειο, θα ηθελα να μου δωσεις και εμενα τα φωτα σου , για το πως μπορω να αποκτησω και εγω ενα τετοιο με οτι χρηματικο κοστος.
να εισαι καλα φιλαρακι
Γιωργάρα με το καλό να παραλάβεις το εργαλείο σου και να ξέρεις πράγματα σαν και αυτό τα βάζεις 5% για την χρησιμότητα και 95% γιατί έχεις γκατζετίαση και σου τη βάρεσε,αγαπάς ρε παιδί μου την μηχανή σου πολύ και θες να της φορτώνεις καλούδια.....οπότε επειδή φαίνεσαι να έχεις το μικρόβιο, σε δυσκολέψουν δεν σε δυσκολέψουν οι ταχύτητες το χρειάζεσαι, το θες , ΘΑ το πάρεις!
![]()
ΕΙΠΑ ΝΑ ΦΥΓΩ...ΝΑ ΒΑΛΩ ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ
Αρχικά δημιουργήθηκε από tazakos
το χρειάζεσαι, το θες , ΘΑ το πάρεις!
![]()
Ουτε για πολιτικος να κατεβαινες.....:rotflmao:
λαέ της Ελλάδος, λαέ της Θεσσαλονίκης, είναι ώρα να θέσουμε ένα τέλος στην άγνοια περί του τι ταχύτητα φοράμε στις καλές μας, κανείς πια να μην ψάχνει να ανεβάσει κι άλλη από 6η...είναι ώρα...για GEAR INDICATOR!!Αρχικά δημιουργήθηκε από houla
Ουτε για πολιτικος να κατεβαινες.....:rotflmao:![]()
Καλησπέρα !!
Και εγώ νέος εδώ στη παρέα και αύριο παραλαμβάνω τη καλή μου..
Ωραίο αυτό το gear indicator !! Τελικά το βάλατε να μας πείτε τι γίνεται? Πάντως ενδιαφέρομαι κ εγώ αν υπάρξουν κ αλλοι
Φίλε georgara με το καλό να παραλάβεις![]()
![]()
τι κανουμε τωρα?Αρχικά δημιουργήθηκε από tazakos
λαέ της Ελλάδος, λαέ της Θεσσαλονίκης, είναι ώρα να θέσουμε ένα τέλος στην άγνοια περί του τι ταχύτητα φοράμε στις καλές μας, κανείς πια να μην ψάχνει να ανεβάσει κι άλλη από 6η...είναι ώρα...για GEAR INDICATOR!!![]()
ΟΛΑ ΚΑΛΑ!!!
ελπίζω ο Γιώργος από Σέρρες να έχει πάρει σήμερα το αργότερο τα pics τα προγραμματίζει και μου τα στέλνει μαζί με ένα σετ που του έχω στείλει συναρμολογημένο ώστε να πάρουμε σχέδιο...αναμένουμε..ΓΙΩΡΓΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ
Καλησπερα
Ελπίζω να μην τα εστειλες στις Σέρρες τα εξαρτήματα γιατί είμαι από την Εδεσσα.![]()
Ακομη δεν εχω παραλαβει τιποτε παντος. μόλις τα παρω μέσα σε 2 μέρες υπολογιζω να τα εχω στείλει πισω.
όχι ρε Έδεσσα τα έστειλα μπερδεύτηκα απλά...οκ ήλπιζα να τα είχες πάρει,προχθες τα έστειλα
τέσπα, υπομονή
παραλαβή έγινε χθες, ελπίζουμε να σταλούν αύριο πίσω και αρχίζει το γλέντι