Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 37

Θέμα: εγκτάληψη του γκρουπ λόγω βλάβης

Νέο μέλος

εγκτάληψη του γκρουπ λόγω βλάβης

Καλησπέρα. Σήμερα το πρωί σας άφησα αμέσως μόλις ξεκινήσαμε. Κόπηκε η ντίζα του συμπλέκτη, οπότε γύρισα στην άσφαλτο. Ελπίζω να τα ξαναπούμε.
    Γιώργος με kawasaki το πολύ ψηλό τιμόνι.

Re: εγκτάληψη του γκρουπ λόγω βλάβης

Αρχικά δημιουργήθηκε από doggy
    Καλησπέρα. Σήμερα το πρωί σας άφησα αμέσως μόλις ξεκινήσαμε. Κόπηκε η ντίζα του συμπλέκτη, οπότε γύρισα στην άσφαλτο. Ελπίζω να τα ξαναπούμε.
    Γιώργος με kawasaki το πολύ ψηλό τιμόνι.
    παλι ρε παιδια δεν ειχατε ορισει σκουπα;

Re: Re: εγκτάληψη του γκρουπ λόγω βλάβης

Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
    παλι ρε παιδια δεν ειχατε ορισει σκουπα;
    Είναι ολόκληρη ιστορία...

Πάντως κάναμε 2 πισογυρίσματα... με το Ζούμπιτο και αφου δε σε βρήκαμε υποθέσαμε οτι ειχες φύγει απο ασφαλτο.....

Επρεπε να μας περιμένεις αν είχες πρόβλημα...

Καλωσήρθες στο Forum Doggy

καλωσηλθες φιλε σκυλακο... αφου γυρισες με καρφωτες... δικαιολογημενο το νικ νεΪΜ!

ΠΑΙΔΕς... μιας και οι περισσοτεροι πλεον εχετε γραψει πολλα χιλιομετρα στο βουνο πρεπει οποτε υπαρχουν νεοι να μην παραβλεπουμε 2-3 βασικους κανονες ασφαλειας...

καλωσηλθες φιλε σκυλακο... αφου γυρισες με καρφωτες... δικαιολογημενο το νικ νεΪΜ!

ΠΑΙΔΕς... μιας και οι περισσοτεροι πλεον εχετε γραψει πολλα χιλιομετρα στο βουνο πρεπει οποτε υπαρχουν νεοι να μην παραβλεπουμε 2-3 βασικους κανονες ασφαλειας...

Aσε έγινε μπέρδεμα.....

Ξεκινήσαμε 4 Μάριος ζούμπι Ιατρο και εγώ... κάναμε μια διαδρομή και φτάνοντας στη πηγή συναντάμε το Μαρούλι και μια κοπελα απο Συμοφέ..

Μετά σκάει και ο doggy στη πηγή μας γνωρίζει και λέμε να τη κάνουμε απο φλαταδούρα για αγωγο και άσφαλτο...

Αλλά ξεκινήσαν μπροστα ολοι και μπήκαν σε ενα μονοπάτι .... και εγώ τους έχασα γιατί δεν είχα ντυθεί κράνη κτλ...(1ο χάσιμο...)
    Τελικά τους ΄βρήκα παρακάτω... αλλά ο φίλος ο doggy κάπου πρέπει να το έχασε και γύρισε πισω...
    Κάναμε 2 πισωγυρίσματα μέχρι τη πηγη με τον Αποστόλη... αλλά δεν τον είδαμε.. οι άλλοι περίμενανε πιο κάτω στην αντιπυρική..
    Τελικά ολα καλα...
    Πρέπει να είμαστε λίγο πιο προσεκτικοι οντως...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Zid
    και μια κοπελα απο Συμοφέ..

Dt μπλε κα φορουσε τζηνακι με τις επιγονατιδες απέξω;

Αυτή....

Παρεπιπτόντως... μια χαρά το πήγαινε το dt έχει πολύ καλή αίσθηση της μοτοσυκλέτας της...

Αντε γυναικες άντρες... στα χώματα... ολοι!!!

τωρα στανταρ θα φαω τσόκαρο! :hypnotize

Μέλος με μέλι Το avatar του/της marulis
    Που ήσουν και δε σε είδα?

Αυτή....

Παρεπιπτόντως... μια χαρά το πήγαινε το dt έχει πολύ καλή αίσθηση της μοτοσυκλέτας της...

Μπας και σταματήσουν να μας βγάζουν το όνομα.
    θελω να ΦΥΓΩ!!!!!!!!!!!
    ...........Πέταξες ψηλά , κι΄ας λεν σε ρηξαν, Γιάννη δε σε χωράει όλη η γηηηη .............
    Η μυρωδιά του εμετού από το χαλί φεύγει με γάλα η να το τρίψω με πράσινο σαπούνι;
    πω-πω μια κανονια!!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από marulis
    Που ήσουν και δε σε είδα?

δε σε εχουν πει για τον μεγαλο αδελφο τον φορουμ; :rotflmao: :rotflmao:

την πετυχαμε me sober στο δρόμο προς το γυρισμό προφανώς, και εγω χαζευα το μηχανακι και τον αναβατη νομιζωντας πως ειναι αρσενικο, και μετα βλεπω εναν λεπτοκαμομενο λαιμο και καθόλου γένια και παραλίγο να παρεξηγηθώ! :rotflmao: :rotflmao:

παντα τέτοια! καλυτερα η δεσποινιδα να φορεσει ενα φαρδυ παντελονι και απο μεσα στην επιγονατιδα μεχρι να παρει εντουραδικο... ετσι εκανα κι εγω... οι πρωτες μου εξορμησεις ηταν με ενα κοτλε! :rotflmao:

απ'εξω οι επιγονατιδες δεν δουλευουν σωστα (οσο δουλεψουν αυτες που δεν εχουν δεσιμο και πανω απο το γονατο)

το τσοκαρο παραπανω ειπα θα το φαω, γαιτι εμ εχει φαει η soBER να τη βαλω στο χωμα!

δε σε εχουν πει για τον μεγαλο αδελφο τον φορουμ; :rotflmao: :rotflmao:

την πετυχαμε me sober στο δρόμο προς το γυρισμό προφανώς, και εγω χαζευα το μηχανακι και τον αναβατη νομιζωντας πως ειναι αρσενικο, και μετα βλεπω εναν λεπτοκαμομενο λαιμο και καθόλου γένια και παραλίγο να παρεξηγηθώ! :rotflmao: :rotflmao:

παντα τέτοια! καλυτερα η δεσποινιδα να φορεσει ενα φαρδυ παντελονι και απο μεσα στην επιγονατιδα μεχρι να παρει εντουραδικο... ετσι εκανα κι εγω... οι πρωτες μου εξορμησεις ηταν με ενα κοτλε! :rotflmao:

απ'εξω οι επιγονατιδες δεν δουλευουν σωστα (οσο δουλεψουν αυτες που δεν εχουν δεσιμο και πανω απο το γονατο)

το τσοκαρο παραπανω ειπα θα το φαω, γαιτι εμ εχει φαει η soBER να τη βαλω στο χωμα!

Δυστυχώς το έμαθε με τον λάθος τρόπο. Ευτυχώς ελαφρά.

Όσο για αυτό , τι να πω, είσαι απαράδεκτος. Μήπως να έρθει το κορίτσι απ΄ τη λέσχη που έχουμε τακτικά σεμινάρια

( οχ τώρα θα φάω ροδιά στα μούτρα μου φαίνετε )
    θελω να ΦΥΓΩ!!!!!!!!!!!
    ...........Πέταξες ψηλά , κι΄ας λεν σε ρηξαν, Γιάννη δε σε χωράει όλη η γηηηη .............
    Η μυρωδιά του εμετού από το χαλί φεύγει με γάλα η να το τρίψω με πράσινο σαπούνι;
    πω-πω μια κανονια!!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από marulis

( οχ τώρα θα φάω ροδιά στα μούτρα μου φαίνετε )
    αρβυλα sahara του αμερικανικου στρατου... αλλα εχουν σολα απο μαλακο καουστουκ τυχερεεεεεεεεεε

ολα στην ωρα τους!

Στο θέμα της βόλτας, να ευχαριστήσω τα παιδιά που μας πήγαν ατα αν και την επόμενη δεν νομίζω να θυμάμαι που πρέπει να στρίψω. Η μνήμη μου συναγωνίζεται του Μάριου

Όσο για το φίλο doggy, πολλή καλή κίνηση να γράψει στο φόρουμ γιατί ανησυχήσαμε λιγάκι.

Τέλος καλό, όλα καλά

θελω να ΦΥΓΩ!!!!!!!!!!!
    πω-πω μια κανονια!!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της ARISPEED1
    Aρχίστε να κατηγορείτε την ντίζα της KAWASAKI τώρα...........

Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Αγορα scooter λογω κλοπης του παλιου
    από james9 στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 24
    Τελευταίο μήνυμα: 12/05/2009, 11:36
  2. Προέλευση του... fuck!
    από KAS77 στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 23/10/2008, 16:46
  3. Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 12/05/2007, 21:11
  4. Δημοσιογραφοι του κωλου!!!
    από AFTER στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 13/12/2003, 07:31