Ok...!!! Βρίζουμε που βρίζουμε τον άλλον για τα ρεπό του, κανόνισε να πάρεις εσύ τη σκυτάλη!![]()
Μπράβο! Πάντα Τετοια!![]()
![]()
![]()
![]()
Ok...!!! Βρίζουμε που βρίζουμε τον άλλον για τα ρεπό του, κανόνισε να πάρεις εσύ τη σκυτάλη!![]()
Μπράβο! Πάντα Τετοια!![]()
![]()
![]()
![]()
custom made special for alx_gr !!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από soichiro_cbf
wow ωραιο ταξιδιωτικεν..να σαι καλα ρε μαγκα!! ποιο cbr ειναι αυτο?
Mεχρι να μαθει αλα ολλανδικα οδηγηση (μουχαχαχαχα) θα του τρωει τα φραγκα ο φαγανας στο σταματα ξεκινα !!
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από filippos650
Ok...!!! Βρίζουμε που βρίζουμε τον άλλον για τα ρεπό του, κανόνισε να πάρεις εσύ τη σκυτάλη!
Εγώ είμαι αξεπέραστος ρε:rotflmao:
απλά αποκτήσαμε και βορειοευρωπαϊκό κλιμάκιο οι ρεπατζήδες
...
![]()
Αρχιζει διαγωνισμος για το καλυτερο ρεπο !!
![]()
![]()
![]()
![]()
:a51:
Μας ταξίδεψες... ένα υπέροχο και γεμάτο νοσταλγία break από την καθημερινότητα.Πέντε φορές έχω βρεθεί στο Αμστελόδαμο... πέρασα καταπληκτικές στιγμές και με εξαίρεση εκείνο το μαγαζί με τα pancake όλα τα άλλα τα ξέρω πολύ καλά. Όλα.
όντως από τις πιο όμορφες πόλης της Ευρώπης γεμάτη ήχους και εμπειρίες. Να σαι καλά.![]()
Τέρμα οι χαρές τα κεφάλια μέσα!
ωραια πραγματα αλλος λαος ,αλλη κουλτουρα ,αλλα το παιδακι με το ξιγκι και το μπανιο με το σωβρακο του bav μου πανε πιο πολυ .παντα τετοια![]()
όποιος εις την ορθήν του γνώμην περί οποιουδήποτε αντικειμένου προσθέσει την διαφοράν, η οποία το διακρίνει από όλα τα άλλα, αυτός θα έχει αποκτήσει την γνώσιν αυτού, ενώ προηγουμένως δεν είχε παρά απλώς μία γνώμη..
Thanks ολους για τα καλα λογια.
Αντε ελατε απο εδω να βολταρουμε.
Σε ενα ρεπουδακι μωρε![]()
Χαιρομαι που στην πρωτη μου αποπειρα εγγραφης ταξιδιωτικουνε σας αρεσει...
@Bavarian: Δεν ειμαστε ρεπατζηδες. Δουλευουμε στην φαμπρικα ωρε. Ενα Σαββατο ειπαμε να χαρουμε... ρεμαλι :rotflmao:
@Tifo: Χαρηκες που εγινα λουτσα ε? Αντε δεν πειραζει αρκει να με πας αυριο σε ωραια μερη, να γραψουμε και αλλο ρεπο....(α ξεχασα, να μην βρεχει ε!!!!)
@soichiro_cbf: Ενα απλο και ταπεινο CBR600F εχω φιλε μου, με μια απλη και ταπεινη akrapa
@charlie says: Ελλαδαρα ειναι μια...
Τωρα που το σκεφτομαι λεω να γραψω και για το Assen που πηγα το προηγουμενο Σαββατο και ας μας τα χαλασε ο Rossi... :wacko:
*VR46*
Winners find answers, loosers find excuses!!!
Challenges are what make life interesting,overcoming them is what makes life meaningful...
Αρχικά δημιουργήθηκε από tifoefs
Αρχιζει διαγωνισμος για το καλυτερο ρεπο !!
![]()
![]()
![]()
![]()
:a51:
To καλυτερο θα γραφτει μεσα στη βδομαδα!
Συγκεκριμενα,θα γινει Δευτερα-Τριτη, οποτε...stay tuned!
Μπραβο φιλαρακι! Επισης να πω...
Πολυ ομορφο μοτορι ρε φιλε, σε ζηλευω!![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
H Ολλανδία είναι από τις χώρες, που θα μπορούσα να ζήσω χωρίς κανένα πρόβλημα, έχω τις καλλίτερες αναμνήσεις
βέβαια, χωμάτινη βόλτα στα βουνά δεν θα κάνεις, ο "Ολλανδός ορειβάτης" έχει να ξεπεράσει το πολύ πολύ ανισόπεδη διάβαση, αλλά δεν πειράζει, από την άλλη, ευκολότατα γίνεσαι "σκαφάτος"!
Ευχαριστούμε για την υπενθύμιση, πολλά καλά ρεπό να έχεις Alx Ten Kate
![]()
![]()
![]()
πάμε με τον άλλον δρόμο, μπορεί να είναι πιο μακριά, αλλά από την άλλη είναι ..... χειρότερος