Σελίδα 4 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 82

Θέμα: Tι ζουμε σε αυτο τον τοπο;

Αρχικά δημιουργήθηκε από Ταξιδευτής
    Λοιπον, να πω κατι για να μην δημιουργουνται εντυπωσεις θα πω 2 πραγματακια -και θα ειναι και τα τελευταια που λεω πανω στο θεμα αυτο.

Αν μιλησουμε προσωπικα για εμενα, εχω να πω οτι ηδη δουλευω (περαν της κυριως εργασιας μου, δουλευα και σε αλλη εργασια part time) και τα προς το ζειν βγαινουν. Οχι οπως θα ηθελα αλλα βγαινουν.

Οσον αφορα τις μηχανες και ειδικα την Duc, ξερετε οτι ηταν ενα ονειρο που μπορεσα να κανω πραγματικοτητα, αλλα δεν εχω ενδοιασμο να το "σκοτωσω" για κατι ακομα μεγαλυτερο: η μηχανη εχει ηδη "βγει" σε αγγελια και αν καποια στιγμη χρειαστει μπορω να τη δωσω και για ενα κομματι ψωμι.

Εχω καποια ονειρα (και η μηχανη ειναι ενα μικρο μερος τους) για τα οποια ηδη παλευω αλλα δεν αφορουν κανεναν περαν εμου.
    Α, και οσον αφορα το σπιτι, το να μενω με τους δικους μου ειναι επιλογη και οχι απαραιτητα αναγκη -απλα δεν μου αρεσει ιδιαιτερα η μοναξια και προτιμω την παρεα εστω και αν μερικες φορες ειναι "ενοχλητικη".

Δεν ανοιξα τη συζητηση για να γκρινιαξω για τα προσωπικα μου -απλα χρησιμοποιω ενα παραδειγμα για να μιλησουμε για ενα σοβαρο θεμα, που αφορα πολλους απο εμας και εχει να κανει με την νοοτροπια ΜΑΣ πρωτα απο ολα, των οικογενειων μας και της χωρας γενικοτερα...

Ρε Νικόλα .... πότε βγήκε άκρη από εδω μέσα για σοβαρά ζητήματα για να βγεί τώρα ;;;

Και σε τελική ανάλυση παιδιά .... δεν ξημερώνει καλά για όλους μας πάντα ... άλλοι τα έχουν έτοιμα και άλλοι μπορεί να αγωνίζονται μια ζωή και το ψωμί ψωμάκι .... πάντα έτσι ήταν και πάντα έτσι θα γίνεται (μακάρι να γινόταν διαφορετικά και να μην είχε έννοιες κανείς αλλά δεν πρόκειται να το δούμε ποτέ αυτό ... )

Και μια προσωπική παρατήρηση για σένα ρε Νικόλα ....

Επειδή βλέπω ότι τελευταία γράφεις με πολύ παράπονο ... γνώμη μου είναι πως δεν σου φταίει ούτε το σπίτι , ούτε η δουλειά , ούτε τα φράγκα .....

γνώμη μου είναι πως πρέπει να βρείς καμιά κουκλίτσα για να ξεχάσεις τα υπόλοιπα λίγο .... να καβαλήσεις μαζί της τη Ducati ( η ότι άλλο έχεις αν σε πάει δεν θα έχει πρόβλημα και με πατίνι ) και να πάτε καλές βόλτες ...

Η ζωή θα έχει πάντα βάσανα και χαρές ... μπορείς εσύ να γυρίσεις την παλάτζα ;;

(thats all και πάντα με σεβασμό στα λέω αυτά .. )

Ακη.... Thank you mate....
    Νίκος
    Open Horizons

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1
    Σημερα το τεβε απο 692 ευρα ανεβηκε στα 770 ευρα + την αυξηση του ρευματος , παμε για κανονι.

Εχει πλακα ομως , ολες οι κρατικες υπηρεσιες ανεβαζουν της τιμες των παροχων τους λες και το χρημα ρεει απ'τα μπαντζακια μας, παλι καλα που νεοτεροι ανοιξαμε την πορτα στο Αγιον Ορος.

Αρχικά δημιουργήθηκε από catmaster
    γνώμη μου είναι πως πρέπει να βρείς καμιά κουκλίτσα για να ξεχάσεις τα υπόλοιπα λίγο .... να καβαλήσεις μαζί της τη Ducati ( η ότι άλλο έχεις αν σε πάει δεν θα έχει πρόβλημα και με πατίνι ) και να πάτε καλές βόλτες ...

Oσο για αυτο.... Ασε... Easier said than done....
    Νίκος
    Open Horizons

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    Oσο για αυτο.... Ασε... Easier said than done....
    1.βάλε φακούς επαφής.
    2.πάρε gs 1200 adventure
    3.εεεεε πάρε συμβουλές από τον Ντιμ!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Λοιπον, να πω κατι για να μην δημιουργουνται εντυπωσεις θα πω 2 πραγματακια -και θα ειναι και τα τελευταια που λεω πανω στο θεμα αυτο.

Αν μιλησουμε προσωπικα για εμενα, εχω να πω οτι ηδη δουλευω (περαν της κυριως εργασιας μου, δουλευα και σε αλλη εργασια part time) και τα προς το ζειν βγαινουν. Οχι οπως θα ηθελα αλλα βγαινουν.

Οσον αφορα τις μηχανες και ειδικα την Duc, ξερετε οτι ηταν ενα ονειρο που μπορεσα να κανω πραγματικοτητα, αλλα δεν εχω ενδοιασμο να το "σκοτωσω" για κατι ακομα μεγαλυτερο: η μηχανη εχει ηδη "βγει" σε αγγελια και αν καποια στιγμη χρειαστει μπορω να τη δωσω και για ενα κομματι ψωμι.

Εχω καποια ονειρα (και η μηχανη ειναι ενα μικρο μερος τους) για τα οποια ηδη παλευω αλλα δεν αφορουν κανεναν περαν εμου.
    Α, και οσον αφορα το σπιτι, το να μενω με τους δικους μου ειναι επιλογη και οχι απαραιτητα αναγκη -απλα δεν μου αρεσει ιδιαιτερα η μοναξια και προτιμω την παρεα εστω και αν μερικες φορες ειναι "ενοχλητικη".

Δεν ανοιξα τη συζητηση για να γκρινιαξω για τα προσωπικα μου -απλα χρησιμοποιω ενα παραδειγμα για να μιλησουμε για ενα σοβαρο θεμα, που αφορα πολλους απο εμας και εχει να κανει με την νοοτροπια ΜΑΣ πρωτα απο ολα, των οικογενειων μας και της χωρας γενικοτερα...

Τι θα ήθελες τελικά να είναι διαφορετικό
    Και γιατί πιστεύεις οτι όλοι μας δεν έχουμε αυτό που επιλέγουμε?
    Ναι υπάρχει λύση στο να ανεξαρτητοποιηθείς με 700 ευρώ,αλλά με άλλες στερήσεις.
    Ποτέ κανείς δεν τα έχει ολα,μπορεί σε άλλες χώρες να έχει περισσότερα με μια τέτοια "φυγή",μπορεί απλά να έχει διαφορετικά.
    Προτεραιότητες λοιπόν για τους λαούς αλλά κυρίως για τους ανθρώπους...Όπως εσυ....όπως εγω...
    Ο,τι θέλουμε όμως πραγματικά και ουσιαστικά κανείς δεν μπορεί να μας το στερήσει!

Υ.Γ.Η ζωη στο Παρίσι(μιας και το ανεφερες) ουδώλος ιδανική και εύκολη είναι.Ενα σπίτι εκεί 50 τ.μ. έκανε πάνω απο 250.000
    Ελάχιστοι έχουν ιδιόκτητα σπίτια...
    Δεν σημαίνει οτι εκθειάζω την Ελλάδα κι οτι η ζωη εδω είναι αυτή που θα ήθελα να είναι,αλλά σίγουρα είναι αυτή που μας αξίζει.

Γιατι να πιασω δικο μου σπιτι στα 27+ μονος μου?

Αφου ετσι και αλλιως για υπνο το βραδυ παω....Να πληρωνω για υπνο 500Ε+ τον μηνα για νοικι/λογαριασμους/κτλ και βαλε σε αυτο τις δοσεις για επιπλα,συσκευες κτλ κτλ γυρω στα 700Ε???

Αμα γνωρισω καμμια και ειναι σοβαρο βλεπουμε...Αλλιως εχω υποχρεωσεις να φανε και οι κοτες και τρεχω ολη μερα....

Και στην τελικη απο το να τα δινω στον ιδιοκτητη του σπιτιου που ΘΑ εμενα καλυτερα να τα δινω στην μανα μου και στον πατερα μου...Δωματιο εχω δοξα το Θεο,αρκετα μεγαλο σπιτι ειναι αν θελω να απομονωθω και ΠΣΚ ειναι αδειο...

Δεν ειναι αυτοσκοπος το να μεινει καποιος μονος του...Αναλογα τις συνθηκες...

Αρχικά δημιουργήθηκε από mats8282

Αφου ετσι και αλλιως για υπνο το βραδυ παω....Να πληρωνω για υπνο 500Ε+ τον μηνα για νοικι/λογαριασμους/κτλ και βαλε σε αυτο τις δοσεις για επιπλα,συσκευες κτλ κτλ γυρω στα 700Ε???

Αμα γνωρισω καμμια και ειναι σοβαρο βλεπουμε...Αλλιως εχω υποχρεωσεις να φανε και οι κοτες και τρεχω ολη μερα....

Και στην τελικη απο το να τα δινω στον ιδιοκτητη του σπιτιου που ΘΑ εμενα καλυτερα να τα δινω στην μανα μου και στον πατερα μου...Δωματιο εχω δοξα το Θεο,αρκετα μεγαλο σπιτι ειναι αν θελω να απομονωθω και ΠΣΚ ειναι αδειο...

+Απειρο.

Δεν ειναι αυτοσκοπος. Στοχος ναι, αλλα οχι σωνει και καλα αυτοσκοπος.
    Νίκος
    Open Horizons

Αρχικά δημιουργήθηκε από mats8282

Αμα στο σπιτι της μανας σου ,δεν τη βλεπεις ,δε σου σιδερωνει ,πλενει, ταϊζει ,καθαριζει κι οτι αλλο
    +1000
    Αλλα αμα μεινεις και μονος σου θα αναλαβεις και λιγο την ευθηνη του εαυτου σου.Το σωβρακο που πετας στη γωνια θα το τρως εσυ στη μαπα για κανα διβδομαδο μεχρι να το μαζεψεις.Αμα χαλασεις το στερεο ,δικο σου ειναι κι οτι γουσταρεις κανεις. Δεν εχεις σεμεδακια στους καναπεδες γιατι επιτελους δε γουσταρεις τα σεμεδακια.

Τωρα αμα τα χεις κανει ολα αυτα και θες ακομα τη μαμα σου για να μη μπενεις και σε εξοδα ,πασο.
    that I was where I would be,
    Then I would be where I am not,
    Here I am where I must be
    Go where I would, I can not

+Απειρο.

Δεν ειναι αυτοσκοπος. Στοχος ναι, αλλα οχι σωνει και καλα αυτοσκοπος.
    βρε φιλαρακι μασ κοροιδευεισ ...τι μια τονιζεισ τη δηθεν ''καταντια'' ''μαμοθρευτισμο'' της κοινωνιας μας και μετα συμφωνεις με τον φιλο που που δηλωνει ποσο βολικο ειναι να ζεις με αυτες τις συνθηκες ... απο καποια στιγμη και μετα διακρινω εναν εκνευρισμο σου επειδη δηθεν το θεμα εχει παρει προσωπικο χαρακτηρα και δηλωνεις οτι δεν θα ξανα απαντησεις ...και στη συνεχεια απαντας μονο σε οσουσ ''δικαιολογουν'' το οτι δεν ξερεις τι σου γινετε ... αν αρχισω να παραθετω φρασεις SOU που αλληλοαναιρουνται θα πρεπει να κανω ενα ποστ μια σελιδα

προσπσθησε λοιπον να αποβαλλεις την ανευθηνοτητα που ΠΙΣΤΕΥΩ σε διακρινει ...και οταν καταλαβεις εσυ και ο καθε εσυ τι θες ...ισως καταλαβει και η κοινωνια μας ποθ βαδιζει ...ισως και η κοινωνια σε βοηθησει περισσοτερο απο οσο πιστευεις...δηλαδη αν δεν ειναι αυτοσκοπος σου να σταθεις στα ποδια σου τοτε ΤΙ ειναι ? ελεγες για τους φιλους σου που εχουν παιδια ,σκυλια γατια ...εκτος αν θεσ με ολα αυτα να μοιραζεσαι το παιδικο σου δωματιο ...δεν φταει μονο η δομη της κοινωνιας μας ...κατα πρωτον φταει ο χαρακτηρας μας ...ισα ισα εγω παρατηρω οτι τουλαχιστον 4/10 φοιτητες σποθδαζουν σε αποσταση το λιγοτερο 200χλμ απο το σπιτι τους ...ειτε με τον εναν ειτε με τον αλλο τροπο δλδ ...μαθαινουν να ζουν μονοι τους για ενα ευλογο διαστημα ...(ασχετο το πως συντηρουνται )απλα η δειλια τους δεν τους αφηνει να σταθουν μονοι τους και μετεπειτα ...

κανενα παιδι τοθ εξωτερικου δεν ζει μονο του στα πρωτα τοθ βηματα οι roomies ,ενας ,δυο ισωσ και τρεις δινοθν και παιρνοθν ...αλλα εμεις απλα κοιταμε το αποτελεσμα ...την πορεια την αγνοουμε ...γιατι απλα μαλλον ειναι-φαινετε δυσκολη ... η φραση για τα ''αγαθα '' και με ποιο τροπο αποκτωνται ειναι γνωστη ... αλλα και πετσεκομμενη στο μυαλο μας
    PROzacRIDER

Αρχικά δημιουργήθηκε από stavrogin
    Αμα στο σπιτι της μανας σου ,δεν τη βλεπεις ,δε σου σιδερωνει ,πλενει, ταϊζει ,καθαριζει κι οτι αλλο
    +1000
    Αλλα αμα μεινεις και μονος σου θα αναλαβεις και λιγο την ευθηνη του εαυτου σου.Το σωβρακο που πετας στη γωνια θα το τρως εσυ στη μαπα για κανα διβδομαδο μεχρι να το μαζεψεις.Αμα χαλασεις το στερεο ,δικο σου ειναι κι οτι γουσταρεις κανεις. Δεν εχεις σεμεδακια στους καναπεδες γιατι επιτελους δε γουσταρεις τα σεμεδακια.

Τωρα αμα τα χεις κανει ολα αυτα και θες ακομα τη μαμα σου για να μη μπενεις και σε εξοδα ,πασο.
    Εχω κανει Αγγλια φιλε δεν ειναι το προβλημα μου τα σωβρακα και ενα πιατο φαι....Και η μανα μου δεν ειναι ακριβως αυτος ο τυπος γυναικας που φωτογραφιζεις με την μαντηλα στο κεφαλι.....

Αν ενηλικιωση και ευθυνες για εσενα ειναι ενα πλυμενο σωβρακο για εμενα ειναι αλλες οι ευθυνες που εχω αναλαβει και πολυ πιο σημαντικες απο ενα σεμεδακι....

Και οπως ειπα και πριν προτιμω τα 700 να τα δινω στους δικους μου

Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos force
    μετα συμφωνεις με τον φιλο που που δηλωνει ποσο βολικο ειναι να ζεις με αυτες τις συνθηκες
    Βολικο δεν θα το ελεγα....Αλλα ουτε και καταδικαστεο...Αναλογα τις συνθηκες...

Re: Re: Tι ζουμε σε αυτο τον τοπο;

Αν θες κατι και δεν το χεις ,φροντισε να το αποχτησεις και μη παραπονιεσαι.
    Ζωη ομορφη ,απλη αλλα ανθρωπινη δεν υπαρχει
    Λογικη και ομορφη εξελιξη ενος ανθρωπου δεν υπαρχει
    Αλλο;
    Ισοπεδωση.....

D-11 Earth Mover Το avatar του/της Tpap
    Αν θες κατι και δεν το χεις ,φροντισε να το αποχτησεις και μη παραπονιεσαι.

Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos force
    ...κατα πρωτον φταει ο χαρακτηρας μας ...
    δεύτερον ΔΕΝ υπάρχει.

Αλλο;
    τίποτε άλλο.

με τις δύο παραπάνω παραθέσεις, έχει απαντηθεί εξ'ολοκλήρου η αρχική τοποθέτηση του φίλτατου Νίκου (ταξιδευτή).

Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
    1.βάλε φακούς επαφής.
    2.πάρε gs 1200 adventure
    3.εεεεε πάρε συμβουλές από τον Ντιμ!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Μπάμπη μου επιτρέπεις λόγω των δύο τριών ζύθων που έχουμε πιεί παρέα...δεν χρειάζεται να απολογείσαι σε κανέναν για τη ζωή που κάνεις.

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Λοιπόν να προσπαθήσω να το βάλω σε μια νέα βάση, αν συμφωνείτε και εσείς;

1. Μένω μόνος μου... Δεν υφίσταται με τα σημερινά έξοδα και ευθύνες για κάποιον άνθρωπο απο 25 και πάνω που θέλει να έχει κάποια ικανοποίηση απο την ζωή του, είτε σε αντικείμενο πόθου (βλ. μηχανή) , είτε με σκοπό αγοράς υπηρεσιών ή βασικού αντικειμένου (βλ. Σπίτι , στήσιμο δικής του δουλειάς κτλ. ). Κατά 90% αν θες να το κάνεις και να μην ζείς με τους δικούς σου, τότε μένεις με άλλους. Πέρασα - ακούμπησα αλλά δεν το άντεξα. Έμεινα με άλλα 3 άτομα στα 22 μου και δεν μπορώ να πώ οτι είναι και οτι το καλύτερο. Και μάλιστα σε μια εποχή που τα χρήματα που έπαιρνα για τα δεδομένα τότε ήταν σχετικά καλά.

2. "Ανδρώνεσαι" αναλαμβάνοντας ευθύνες και οχι με πλύσιμο-μαγείρεμα και δεν ξέρω τι άλλο. Το να μείνεις με τους γονείς σου που με έχουν ενα μικρό εισόδημα και εσύ συμπληρώνεις, εγώ το λέω μαγκιά και οχι μαμόθρεφτο. Σκεφτείτε δηλαδή οτι ζείτε στο οικογενειακό σπίτι (με αγορά δανείου) και έχετε αναλάβει την δόση καθώς και αρκετά άλλα πράγματα της καθημερινότητας ενός σπιτιού, συν τα προσωπικά σας έξοδα. Οι γονείς απο την άλλη πέρα απο το οικονομικό , πολύ σπάνια "θα σε ρίξουν" και πάντα θα είναι εκεί να σε στηρίξουν στις δύσκολες στιγμές.

3. Η εξέλιξη επαγγελματικά έχει να κάνει με προεπιλογές και με δέσμευση δική σου , προς τον κλάδο σου. Το πτυχίο απο μόνο του , κάνει για να τυλίξετε σουβλάκια , είτε απο ΑΕΙ είτε απο το Harvard. Θέλει συνεχή μάθηση και συνεχή αναζήτηση του τελειότερου για σένα. Δεν υπάρχει αυτό που λέμε "άραγμα" στο επάγγελμα. Αυτά είναι μόνο αν είσαστε εισοδηματίες απο κτήματα και σπίτια. Αλλιώς το τρέξιμο είναι συνεχές και το άγχος υπάρχει είτε στην Ελλάδα, είτε στην Αγγλία.

4. Η επιλογή ζωής είναι σοβαρό θέμα. Προσωπικά παντρεύτηκα στα 26 μου (ξέρω... βιάστηκα!) και χώρισα στα 31 μου (ασυμφωνία χαρακτήρων... όπως είπαμε ... βιάστηκα!). Στο διάστημα αυτό , ο γάμος αποτελεί και οικονομικό σύμφωνο μεταξύ των δύο. Και οι δύο προσπαθούν για το καλύτερο , και οι δυο αναζητούν το τελειότερο και έχουν στήριγμα ο ένας τον άλλον. Αν περιμένετε να κάνετε χρήματα για να παντρευτείτε, πιάστε το δεξί ράφι και ξεσκονίστε το καλά. Αυτό φυσικά ισχύει και για τις γυναίκες που το διαβάζουν αυτό. Η ζωή δεν είναι όπως όταν ζούσαμε με τους γονείς μας κατά την εφηβεία... πόσο μάλλον όταν έρχεται και το παιδί. Η πίεση είναι συνεχής και τα όρια τα θέτουμε εμείς. Προσωπικά και όσον αφορά το παιδί μου (παλιότερα την οικογένεια μου) ο χρόνος αφιέρωσης σε αυτούς, ήταν πάνω απο κάθε χρηματικό ποσό. Εκτός και αν υπήρχε βασική ανάγκη να εργαστώ ποτέ δεν χαράμιζα για κανένα κερατά αυτό το διάστημα (μιλάμε για προβλήματα υγείας ή κάτι αντίστοιχα σοβαρό... οχι για ποσό διακοπών! ).

5. Η ανεργία υπάρχει και είναι σαφές. Ειδικότερα γιατί όλοι έμαθαν πλέον στο γραφείο - γραβάτα/ταγιέρ - υπολογιστή. Ακόμα και αν δεν έχουν τα εφόδια για να το κατακτήσουν. Πόσο μάλλον για να έχουν πρώτο μισθό 1000+ σε μια αγορά σαν της Ελλάδος που γενικά δεν πληρώνει.
    Θεωρείτε εδώ ανεργία και ανταγωνισμό σκληρό;... ελάτε στο εξωτερικό να δείτε. Την μια δουλεύετε και την άλλη έχετε απολυθεί χωρίς επιδόματα και άλλα συναφή που έχει η Ελλάδα. Μόνο αν είστε ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΙ και ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ σε αυτό που κάνετε δεν χάνετε την θέση σας. Κάτι τέτοιο βέβαια ισχύει και στην Ελλάδα. Πως το διασφαλίζεις αυτό;... μα με συνεχή μάθηση και με διάθεση να κάνετε το "κάτι παραπάνω" όχι για να ικανοποιήσετε τον εργοδότη αλλά για να δώσετε υπεραξία στον εαυτό σας. Και μετά να απαιτήσετε και το κάτι παραπάνω. Κανείς στεκούμενος καλά στο μυαλό εργοδότης δεν ξαποστέλνει υπάλληλο (οι σωστοί εργοδότες , τους αποκαλούν και "συνεργάτες"... οχι υπάλληλους) απλά επειδή θέλει να μειώσει κόστος. Ισοσταθμίζει την αξία του.

Ακόμα όμως και αν σε στείλει , επειδή κρατά τον μπατζανάκη της αδερφής της κουμπάρας του, η δική σου αξία σε στέλνει στον ανταγωνιστή του και του παίρνεις τα σώβρακα , οχι απο εκδίκηση , αλλά γιατί ο άλλος αναγνώρισε την αξία σου.

Προσωπικά απο τον καιρό που άρχισα να εργάζομαι , έχω μείνει ΜΟΝΟ 6 ΜΗΝΕΣ άνεργος όπου απο τον δεύτερο και μετά ήταν και επιλογή για δική μου ξεκούραση και αποτοξίνωση. Αμέσως μετά εργάστηκα σε άσχετο επάγγελμα , με ικανοποιητικές αποδοχές και μπόρεσα απο ενα σημείο και ύστερα να πετύχω και αυτό που ήθελα , κυρίως με προσωπικό κόπο και συνεχή μάθηση/ενημέρωση του αντικειμένου... ακόμα και τώρα, το συνεχίζω γιατί χωρίς αυτό θα χάσω σύντομα την αξία μου.

Για το επίπεδο ζωής τώρα... ναι... το οικονομικό είναι το Α και το Ω αλλά θα πρέπει να υπάρχει και σωστός χειρισμός του, καθώς απο μόνο του σε απορροφά και σε "πνίγει". Σαφώς και κυνηγάμε μισθό αλλά θα πρέπει να έχουμε και μέτρο για να ζούμε και την ζωή μας. Είτε με 700 συν δεύτερη δουλειά, αλλά με το Σ/Κ να τους διαολοστέλνουμε όλους, είτε με κάτι καλύτερο μισθολογικά όπου και εκεί όμως θα διαθέτουμε ενα κλικ παραπάνω χρονικά για να βελτιωνόμαστε μέρα με την μέρα.

Αυτός είναι ο δικός μου τρόπος και σίγουρα κάποιοι θα διαφωνούν και άλλοι θα συμφωνούν. Για μένα θα πω , οτι με έχει κάνει ευτυχισμένο , ήρεμο, να απολαμβάνω και διακοπές και αντικείμενα πάθους (Ι.Χ. μηχανές, σπίτι δικό μου) και κυρίως.... στα δικά μου και μόνο μάτια επιτυχημένο σε αυτά που έθεσα μέχρι στιγμής σαν στόχους... μέχρι τους επόμενους.

Καλησπέρα μας και καλή δύναμη εύχομαι σε όλους.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Σελίδα 4 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. R1 ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο...
    από alexk στο forum Υamaha R6, R7, R1, R...
    Απαντήσεις: 23
    Τελευταίο μήνυμα: 06/11/2006, 00:05
  2. Έχει κανείς manual GSXR_750 ή 600 K4-K5? Έχω φάει τον τόπο!
    από SGrouts στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 29/07/2005, 09:27
  3. : Παπούτσι από τον τόπο σου...
    από tai στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 25
    Τελευταίο μήνυμα: 16/12/2004, 13:28
  4. Προσοχή σε αυτόν τον ιό
    από takiskan στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 26/07/2004, 00:20
  5. Ζούμε σε ένα κοινωνικό σύνολο....