Αρχικά δημιουργήθηκε από Ταξιδευτής
Λοιπον, να πω κατι για να μην δημιουργουνται εντυπωσεις θα πω 2 πραγματακια -και θα ειναι και τα τελευταια που λεω πανω στο θεμα αυτο.
Αν μιλησουμε προσωπικα για εμενα, εχω να πω οτι ηδη δουλευω (περαν της κυριως εργασιας μου, δουλευα και σε αλλη εργασια part time) και τα προς το ζειν βγαινουν. Οχι οπως θα ηθελα αλλα βγαινουν.
Οσον αφορα τις μηχανες και ειδικα την Duc, ξερετε οτι ηταν ενα ονειρο που μπορεσα να κανω πραγματικοτητα, αλλα δεν εχω ενδοιασμο να το "σκοτωσω" για κατι ακομα μεγαλυτερο: η μηχανη εχει ηδη "βγει" σε αγγελια και αν καποια στιγμη χρειαστει μπορω να τη δωσω και για ενα κομματι ψωμι.
Εχω καποια ονειρα (και η μηχανη ειναι ενα μικρο μερος τους) για τα οποια ηδη παλευω αλλα δεν αφορουν κανεναν περαν εμου.
Α, και οσον αφορα το σπιτι, το να μενω με τους δικους μου ειναι επιλογη και οχι απαραιτητα αναγκη -απλα δεν μου αρεσει ιδιαιτερα η μοναξια και προτιμω την παρεα εστω και αν μερικες φορες ειναι "ενοχλητικη".
Δεν ανοιξα τη συζητηση για να γκρινιαξω για τα προσωπικα μου -απλα χρησιμοποιω ενα παραδειγμα για να μιλησουμε για ενα σοβαρο θεμα, που αφορα πολλους απο εμας και εχει να κανει με την νοοτροπια ΜΑΣ πρωτα απο ολα, των οικογενειων μας και της χωρας γενικοτερα...
Ρε Νικόλα .... πότε βγήκε άκρη από εδω μέσα για σοβαρά ζητήματα για να βγεί τώρα ;;;
Και σε τελική ανάλυση παιδιά .... δεν ξημερώνει καλά για όλους μας πάντα ... άλλοι τα έχουν έτοιμα και άλλοι μπορεί να αγωνίζονται μια ζωή και το ψωμί ψωμάκι .... πάντα έτσι ήταν και πάντα έτσι θα γίνεται (μακάρι να γινόταν διαφορετικά και να μην είχε έννοιες κανείς αλλά δεν πρόκειται να το δούμε ποτέ αυτό ... )
Και μια προσωπική παρατήρηση για σένα ρε Νικόλα ....
Επειδή βλέπω ότι τελευταία γράφεις με πολύ παράπονο ... γνώμη μου είναι πως δεν σου φταίει ούτε το σπίτι , ούτε η δουλειά , ούτε τα φράγκα .....
γνώμη μου είναι πως πρέπει να βρείς καμιά κουκλίτσα για να ξεχάσεις τα υπόλοιπα λίγο .... να καβαλήσεις μαζί της τη Ducati ( η ότι άλλο έχεις αν σε πάει δεν θα έχει πρόβλημα και με πατίνι ) και να πάτε καλές βόλτες ...
Η ζωή θα έχει πάντα βάσανα και χαρές ... μπορείς εσύ να γυρίσεις την παλάτζα ;;
(thats all και πάντα με σεβασμό στα λέω αυτά .. )
![]()
![]()