Tα νεύρα τσατάλια που λέγαμε ;;;;;; .................
Δε θα ανέβω Αθήνα .............. θα ανέβω ...................... άμα σου μπαστακωθώ στο γκαράζι, μην φωνάζεις !!!![]()
![]()
![]()
![]()
Nα ερθεις!! Κερνάω και μπύρες κανονικές, εχω και ψυγείο στο γκαραζΑρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
Tα νεύρα τσατάλια που λέγαμε ;;;;;; .................
Δε θα ανέβω Αθήνα .............. θα ανέβω ...................... άμα σου μπαστακωθώ στο γκαράζι, μην φωνάζεις !!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Και μια απο την βόλτα που πήγα στο Αυλάκι, να το ανοίξω λίγο....
![]()
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Χθες αρχισε η μετατροπή σε track bike, μια που 19-20 Ιουλίου θα παμε Σέρρες.
Το σχέδιο λέει οτι θα μπεί το κουστούμι απο SB7 που εχω πάρει επι τούτου.
Απ οτι φαίνεται οι άνθρωποι το σχεδιάσαν το φτιάξανε πανέμορφο, και στο τέλος κοτσάρανε ενα φτερό κι ενα φανάρι....
Το ηξερα οτι θα είναι τρομερό, αλλά άλλο να το βλέπεις live!!!
![]()
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Eίναι εντυπωσιακό πόσο όμορφη είναι η μοτοσυκλέτα παρ'όλα τα χρονάκια της.
Μήπως όμως είναι καλύτερα να ψάξεις για κάποιο πολυεστερικό κουστούμι και να μη χρησιμοποιήσεις αυθεντικό κουστούμι? το SB7 είναι ακόμα πιο σπάνιο απο το 6![]()
![]()
![]()
Μόνο για fairing παιζει Dim. Η ουρά είναι και πλαίσιοΑρχικά δημιουργήθηκε από DimST
Μήπως όμως είναι καλύτερα να ψάξεις για κάποιο πολυεστερικό κουστούμι και να μη χρησιμοποιήσεις αυθεντικό κουστούμι? το SB7 είναι ακόμα πιο σπάνιο απο το 6![]()
![]()
![]()
![]()
k@vl@ και πάλι k@vl@ !!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Πραγματικά είναι κούκλα χωρίς το πίσω φτερό, οσοι την ειδαν από κοντά έπαθαν πλάκα.Αρχικά δημιουργήθηκε από DimST
Eίναι εντυπωσιακό πόσο όμορφη είναι η μοτοσυκλέτα παρ'όλα τα χρονάκια της.
![]()
![]()
Το κουστούμι απο το SB7 ειναι πραγματικά πάρα πολύ σπάνιο, μόνο 200 φτιάξανε.
Εγω όμως το πήρα για spare, για να το βάζω στην πίστα, εχει και τα σημαδάκια του, τις γρατζουνιές του κλπ, ειδικά το φαίρινγκ.
Πολυεστερικό θα εφτιαχνα αλλά αποκλείεται να γίνει τόσο καλό, και να είναι και τόσο γερό και ελαφρύ.
Παίζει και το ρόλο υποπλαίσιου!!! Μήπως να το αφήσω κόκκινο να κιτρινίζουν τα ducatia οταν το βλέπουν?
Διλήμματα που εχω ε?![]()
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Έψαξες για κάποια έτοιμη λύση έξω? Σίγουρα κάτι θα υπάρχει αν και υποψιάζομαι πως η τιμή θα είναι... μάλλον αλμυρή. Τουλάχιστων δε θα είναι το αυθεντικό και θα επισκευάζεις/βάφεις χωρίς τύψεις![]()
![]()
Εχει ένα κόλλημα ο sapilas με το βάψιμο. Δεν θέλει να χαλάσει το geniune thing:rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από DimST
Τουλάχιστων δε θα είναι το αυθεντικό και θα επισκευάζεις/βάφεις χωρίς τύψεις![]()
![]()