Πάρτε τα vstorm σας & ελάτε να σας πάω σε παραλίες & άμα φτάσετε θα σας κεράσω παγωτό χωνάκι...
Έλεος πια με αυτό το vstorm... Το απόλυτο υπερόπλο...![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao:
Πάρτε τα vstorm σας & ελάτε να σας πάω σε παραλίες & άμα φτάσετε θα σας κεράσω παγωτό χωνάκι...
Έλεος πια με αυτό το vstorm... Το απόλυτο υπερόπλο...![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao:
Για γενικη χρηση καλλυτερα απο ολα μου αρεσει το TRANSALP 700..!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από MHXANOFAGOS
χερετω την παρεα με την σειρα μου,,,διαβασα με προσοχη και καταλαβα τελικα οτι το<<<καλυτερο>>>εχει σχεση με διαφορετικα πραγματα για τον καθε ενα μας ξεχωτιστα,,,,λογο του οτι θελω την γνωμη σας οσο ποιο αντικειμενικα γινετε εχω οδηγησει τα παρακατω
1.V-STROM 650
2.KAWASAKI VERSUS
3.HONDA TRANSALP 700
4.και αυριο το GS 658(800cc)
καθε αποψη δεκτη...ευχαριστω...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ως κάτοχος Vstrom το θεωρώ αξιολογότατο μηχάνημα για εντός δρόμου,εκτός τρέμει το φυλλοκάρδι σου,αν έχεις συχνή επαφή με χώμα η μπέμπα είναι μονόδρομος,καλό και το ΤΑ,αλλά είναι λίγο απ'όλα,θα κατέβω και εγώ Χανιά για 2-3 χρόνια απο Σεπτέμβρη αλλά για οφ ρόουντ έχω τζιπάκι το στρώμα για την πόλη............
εγώ έχω το στρομ αλλά το γουστάρω κυρίως σε άφαλτο. Αν και από εμφάνιση δεν μου αρέσει καθόλου για μικτή χρήση θα πρότινα trasnalp 700. Τώρα ανάλογα με τα βαλαντια βέβαια και το 800 GS απ' όσα διαβάζω και ακούω (δεν το έχω οδηγήσει) δεν θα ήταν κακό στην περίπτωση σου.![]()
Εγώ πάντως ξέρω να πω οτι ένα gs 650 (800) που παρκάρει στο γκαράζ που αφήνω την μοτο μου τις πρώτες μέρες εσταζε λάδια απο τον κινητήρα... (τώρα βλέπω το έφτιαξε) και ένα δεύτερο που είδα σε φανάρι το πιρούνι επίσης είχε αρχίσει να χάνει λάδια.....
Βέβαια όλα αυτά θα τα καλύψει η εγγύηση αλλά......![]()
![]()
φιλε κρητικε γεια σου απο βορεια..εχω κατεβει δυο φορες στην κρητη και την αγαπησα πιο πολυ για τους δρομους που εχετε πανω στα βουνα εχετε φοβερες διαδρομες και ασφαλτινες και χωματινες...
τωρα ως πρωην bmw f 650st,transalp 650 και νυν vstromas εχω να σου πω μονο το εξης ολα ειναι φοβερα μοτο δες μονο πιο θα σου κατσει καλλητερα στην οδηγησει σου...καντα ενα τεστ ride και βγαζεις συμπερασματα και μονος σου αφου ειναι κυριολεκτηκα αλλα μηχανακια ουσιαστηκα το ενα εχει κατι που δεν εχει το αλλο...(ενα transalp με μοτερ vstrom θα ηταν οτι καλλητερο για μενα)
......''Only a Biker knows why a dog sticks his head out of a car window.'' ............
"μοτοσυκλετα"..
η μαγεια του μεγαλου ρισκου για ενα ονειρο που μονο εσυ βλεπεις......
+1Αρχικά δημιουργήθηκε από siokatas
...ενα transalp με μοτερ vstrom θα ηταν οτι καλλητερο για μενα![]()
ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΑΖΙ,,,Η ΒΩΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΝΤΑ ΑΡΚΕΤΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΟΛΥ ΧΡΗΣΗΜΗ,Αρχικά δημιουργήθηκε από domiemic65
+1
ΟΔΗΓΗΣΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΤΗ ΙΔΙΑ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΚΑΙ VERSUS,TRANSALP,V-STROM,
ΚΑΤΑΛΗΓΩ ΣΕ VERSUS,,ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΕ ΚΑΛΥΨΕ ΣΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΖΗΤΩ,,ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΑΚΟΜΑ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΓΙΑΤΙ ΟΛΛΟΙ ΟΙ ΑΝΤΙΠ/ΟΙ ΤΗΣ YAMAHA ΣΤΟ ΡΕΘΥΜΝΟ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ(ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ ΔΥΝΑΤΟΝ)ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ TEST RIDE ΤΟ TENERE!!!!:hypnotize
![]()
ΜΑ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΛΑΝΣΑΡΟΥΝ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΤΟ ΘΑΒΟΥΝ ΠΡΙΝ ΑΚΟΜΑ ΚΥΚΛΟΦΩΡΙΣΕΙ!!!![]()
ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΛΙΓΟ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΟΣ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΜΑΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ Η KAWASAKI ΘΑ ΤΟ ΒΓΑΛΕΙ ΜΕ ΔΩΡΟ ΤΟ ABS ΚΑΙ(ΓΙΑ ΤΟ VERSIS ΓΡΑΦΩ) ΚΑΙ ΝΑ ΔΩ ΑΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΩ ΚΑΙ ΤΟ TENERE,,,ΤΟ ΕΧΕΙ ΜΗΠΩΣ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΑΣ???ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΠΑΦΗ ΜΕΣΟ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΔΙΚΩΝ ΦΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΝΟΧΕΛΙΚΟ ΚΙΝΗΤΗΡΑ ΟΠΩΣ ΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΒΑΡΥ ΓΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΧΡΗΣΗ..
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ..