Αρχικά δημιουργήθηκε από sober
Ρε Νικο..8α με τρελλανεις?? Αμα λες (μιλας) ''μπραβο εχουν δικιο'' δεν επικροτεις μια πραξη??
...
See above.... αδερφή....![]()
Ρε Νικο..8α με τρελλανεις?? Αμα λες (μιλας) ''μπραβο εχουν δικιο'' δεν επικροτεις μια πραξη??
...
See above.... αδερφή....![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
:rotflmao:
Αυτό το έχεις κλέψει από τοίχο![]()
Τον οποίο θα τον είχε βάψει με την σύνταξή σου κανένας παππούλης πριν πάει ο καλλιτέχνης να το γράψει...
και καλως εκανε γιατι αφορουν και τον παππουλη αυτα που γραφει ...Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Τον οποίο θα τον είχε βάψει με την σύνταξή σου κανένας παππούλης πριν πάει ο καλλιτέχνης να το γράψει...![]()
Let's ride, ride how we ride ...
I never did mind about the little things...
Με μεγάλη ευκολία μιλάμε για τις περιουσίες που δεν είναι δικές μας....Αρχικά δημιουργήθηκε από sober
και καλως εκανε γιατι αφορουν και τον παππουλη αυτα που γραφει ...![]()
Αν εγώ για κάποιο λόγο που σε αφορά σου βάλω φωτιά στο μηχανάκι σου, ή πάρω τροχό και στο καλλιτεχνήσω.... τα λέμε τότε.....
καλα...αμα φτασουν στο σημειο να καινε και τα ΚΛΡ ως καπιταλιστικο συμβολο τοτε 'νταξει...το καιω και μονη μου....Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Με μεγάλη ευκολία μιλάμε για τις περιουσίες που δεν είναι δικές μας....
Αν εγώ για κάποιο λόγο που σε αφορά σου βάλω φωτιά στο μηχανάκι σου, ή πάρω τροχό και στο καλλιτεχνήσω.... τα λέμε τότε.....
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
καλα...αμα φτασουν στο σημειο να καινε και τα ΚΛΡ ως καπιταλιστικο συμβολο τοτε 'νταξει...το καιω και μονη μου....
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Δεν χρειάζεται... το κάνει και μόνο του...:rotflmao: :rotflmao:
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
«Οι διακοπές είναι το άλλοθι του 11μηνου βιασμού»
(Απ΄τον ίδιο τοίχο)![]()
''δυο πορτες εχει η ζωη....αλλα βαλανε μπραβους...''
![]()
![]()
![]()
![]()
Ok οι Ρομπεν των ραφιων καναν την "επανασταση" τους, μπραβο τους και μαγκια τους...
Τα uper market δεν θα ζημιωθουν με τετοιου ειδους περιστατικα, αυτο ειναι σιγουρο...
Χρειαζεται κατι πιο συλλογικο και μαζικο σαν αντιδραση και δεν μιλαω για extreme ενεργειες οπως αυτη....μια εβδομαδιαια αποχη των καταναλωτων απο το super market ειναι σιγουρο οτι θα τους πονεσει και θα τους πνεσει πολυ! ....αν μη τι αλλο δεν θα παιθανουμε αν δεν εχουμε μουτσαρδα ντιζον για μια εβδομαδα...
δυστυχως στην Ελλαδα κατι τετοιο ειναι πολυ δυσκολο να συμβει και αν συμβει, θα ειμαστε απο τις τελευταιες χωρες που θα υιοθετησει αυτο το μοντελο συλλογικης διαμρτυριας-αντιδρασης...
και αυτο γιατι ειμαστε "ωχ αδερφε", καχυποπτος και στα @@ μας ολα λαος....
ειναι 110% βεβαιο πως αν ξεκινησει (λεμε τωρα) μια προαπαθεια για μποϋκοταζ στις μεγαλες αλυσιδες super market, θα πεταχετει ο εξυπνος που θα πει οτι αυτο το εχει κανονισει το Χ super market για ζημιωσει το Ψ super market, η κυρα Λιτσα δεν θα καταλαβει Χριστο και θα παει χαρουμενη να ψωνισει, αλλοι που θα εχουν καταλαβει, θα πουν " ελα μωρε τωρα" και θα παν να ψωνισουν και αυτοι κτλ-κτλ
Συλλογικοτητα δεν ειχαμε ποτε ως λαος και πολυ φοβαμαι πως ποτε δεν προκειται να αποκτησουμε κιολας...
Παντα πιστευουμε οτι καποιος θελει να μας γελασει και η εμπιστοσυνη αναμεσα στους πολιτες αυτης της χωρας απλα δεν υπαρχει...
ξαναβαψτον παπουλη
(απο τον ιδιο τοιχο)
:rotflmao:
καλά που βγήκα φρόνιμος, υπάκουος, σκυφτός
γι' αυτον ακριβως τον λόγο κωστή, τέτοιες ενεργειες χρειάζονται που και που ...
..μπας και αφυπνίσουν τη μάζα, και μπορέσει να οργανωθεί μια πιο συλλογική αντίδραση ....
κάτι σαν τις αποχες στα σχολεία...2-3 άτομα έπρεπε να κάνουν την αρχή, για να βρουν το κουράγιο και οι υπόλοιποι και να συμμετάσχουν![]()
όσο για τον φίλτατο sniper, το ότι έχω τη δυνατότητα να αγορασω 1 και 2 και 5 μηχανές, δε σημαίνει ότι πρέπει να αφήνω τον οποιονδήποτε να μου τα ρουφάει!
και γιατί δεν μπορώ να επικροτώ τέτοιες ενέργειες? οι ομάδες αυτές κάνουν κάτι που με βρίσκει σύμφωνο!
το ότι έχουν τα κότσια και κάνουν κάτι, που εγώ σε πολυ απλά ελληνικά ΚΟΛΩΝΩ να κάνω, αξίζει σίγουρα ένα μπράβο!
το ''όποιος δε με σέβεται, καλύτερα να με φοβάται'' φαίνεται ότι ταιριάζει απόλυτα σ΄αυτήν την περίπτωση! μόνο έτσι, θα ιδρώσει λίγο τ' αυτάκι τους ....
Πως φαινεται οτι δεν εισαι μισθωτος και ποσο δε των 600 ευρω....Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
Και 40 καρότσια να ήταν ........... πιστεύεις ότι είναι μεγάλη ζημιά για τα οικονομικά μεγέθη της ΑΛΥΣΙΔΑΣ Σ.Μ. Σκλαβενίτη ;;;
Έκανε απολύσεις ;;; Αν ναι, γιατί δεν δημοσιοποιούν το θέμα οι απολυθέντες ;;;
Στο μεροκαματο αυτα που λες ειναι πολυτελειες!!!
κανεις δεν εχει τον χρονο, το κεφι, το χρημα...απλα ψαχνει για την επομενη δουλεια των 550 ευρω...
Μισθωτός είμαι και το έχω ήδη πει πιο πριν !!!Αρχικά δημιουργήθηκε από AntoD
Πως φαινεται οτι δεν εισαι μισθωτος και ποσο δε των 600 ευρω....
Στο μεροκαματο αυτα που λες ειναι πολυτελειες!!!
κανεις δεν εχει τον χρονο, το κεφι, το χρημα...απλα ψαχνει για την επομενη δουλεια των 550 ευρω...
Σε ρώτησα αν έκανε απολύσεις ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΣ !!!
Μην προσπαθείς λοιπόν να δημιουργήσεις εντυπώσεις .............