Από κει είσαι;;;;Αρχικά δημιουργήθηκε από Bavarian
πω πω ήπια κάτι καφέδες με τον dimchios στην Αμφιλοχία...φύγετε από την Αθήναχαλάει το μυαλό σας
![]()
Από κει είσαι;;;;Αρχικά δημιουργήθηκε από Bavarian
πω πω ήπια κάτι καφέδες με τον dimchios στην Αμφιλοχία...φύγετε από την Αθήναχαλάει το μυαλό σας
![]()
με φώναξε κανείς?Αρχικά δημιουργήθηκε από TDM900KOL
...οι μεγαλυτεροι καγκουροκαραγκιοζηδες ειναι αυτοι με τα γυμνα!!
επειδή ήδη οι πιο σωστές απόψεις γράφτηκαν πιο πριν και δεν χρειάζεται να το παίξω έξυπνος γράφοντας κι εγώ κάτι σωστό (εκ των υστέρων) θα πω απλά ότι η καγκουριά και ο αυνανισμός δεν κοιτούν τι μηχανή οδηγείς...Συγκεκριμένα τις προάλλες κατά την καθημερινή πρωινή και άκρως διασκεδαστική διήθηση στον Κηφισό συνέβη το εξής...μόλις άνοιξε λίγο η κίνηση, τύπος με σκούτερ (μάλλον μπέβερλι) που με πήγαινε ρόδα πολλή ώρα βγαίνει να με προσπεράσει από αριστερά για να κάνει στη συνέχεια δεξιά...και ταυτόχρονα, τύπος με ον-οφ γνωστής εταιρίας (ας μην γίνω δεικτικός και προκληθεί αναμπουμπούλα...) με περνάει από δεξιά με σκοπό να μπει μπροστά μου...και ψιλοστριμώχνεται με τον τύπο με το σκουτερ...
Ο σκουτεράς κάνει δεξιά για να βγει (μάλλον για Φιλαδέλφεια και ο ον-οφας τον ακολουθάει για να του ζητήσει το λόγο...(βασικά του έριξε μία μπουνιά)
και μετά σας φταίνε οι κάγκουρες με τα τεντέμ...
Εισαι σωστος μοτοσυκλετιστής...
…αν
Τα προφυλακτικά που χρησιμοποιείς ειναι δίγομα , σκληρά στο κέντρο και μαλακά στα πλάγια
Βρέθηκε πένσα, παρακαλείται ο κάτοχος να επικοινωνήσει με πμ :a29:
Pics
Πρέπει να έχει φάει τρελλό Lipton ο φίλος από naked :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από TDM900KOL
.οι μεγαλυτεροι καγκουροκαραγκιοζηδες ειναι αυτοι με τα γυμνα!!α
ολα αυτα ειναι ρατσιστικες π@π@ριες...
εγω πιστευω ακραδαντα οτι, οι κατοχοι tdm, varadero 1000 ,vstrom 1000, εχουν παντελη ελλειψη αισθησης του τι καβαλανε...
αλλα δεν φταιτε εσεις...οι γκομενες φταινε που με το που βλεπουν μεγαλο μοτοσακο κανουν τον εξης συνειρμο...μεγαλο μηχανημα= λεφτα=δυναμη=φοβερο σεξ...
σας παραμυθιαζουν μετα με τα "μωρο μου τι αντρακλας εισαι συ...πως το κουμανταρεις το εργαλειο...αμα οδηγεις τετοιο κτηνος με τετοια ανεση σκεψου ποση ασφαλεια μπορεις να προσφερεις σε εμενα σφιχτη μου μ@μια μου"...κλπ.κλπ...
παιζει σεξ και εν συνεχεια βγαινουν για καφε με την μηχαναρα...
μετα απο ολα αυτα,εχοντας φαει τετοιο εγκεφαλικο πλυντηριο δεν ειναι να απορει κανεις που οταν καθονται διπλα μου (και σε αλλους με παραμφερη μοτοσακα) σε κανα φαναρι ,κοιτανε με υφος χιλιων καρδιναλιων απο ψηλα και αν το καψιμο ειναι ολοκληρωτικο σκανε και καμια ψαρωτικη γκαζια...
η συνεχεια ειναι hard core τσοντα οποτε δεν την λεω...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
frankly my dear, i dont give a damn...
Πάντα σταματάς στο καλύτερο....Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
....
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
Και εμένα με τον Πήγασο, τα ίδια που λένε![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
![]()
![]()
+
αν ..... και δεν υστερούμε σε μέγεθος....![]()
You BETA believe...
δεν ξερω για σενα φιλαρακι, παντως εγω ειμαι μονον 82 κιλα...:rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
![]()
![]()
+
αν ..... και δεν υστερούμε σε μέγεθος....![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
δεν ξερω για σενα φιλαρακι, παντως εγω ειμαι μονον 82 κιλα...:rotflmao: :rotflmao:
σημασια δεν εχειποσα κιλα εισαι αλλα ποσο ψηλος εισαι...
Την ξέρω την έχω γυρίσει!Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
Boogie Nights!Στο ρόλο του John Holmes o TOLISTOLAROS καβάλα στον κίτρινο πυρετό του (SV 650s) !!![]()
![]()
Στο ρόλο της Amber Waves κάτι φουκαράδες που περιγράφεις+ ένας τύπος με Mitsubishi Evo πριν την Αμφιλοχία το Πάσχα...κούναγε το golum του και πέφτανε τα duo με τα κουτιά!!![]()
![]()
Φίλε να'σαι καλά,μου δίνεις κίνητρο να ξανακαβαλήσω αφού αναρρώσω!!!![]()
![]()
![]()
ξαπλωμενος ανασκελα ειμαι περιπου δυο μετρα...Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
σημασια δεν εχειποσα κιλα εισαι αλλα ποσο ψηλος εισαι...
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
ξαπλωμενος ανασκελα ειμαι περιπου δυο μετρα...
![]()
![]()
οχι ρπμ,τι να πεις...
συμβαινουν και στις καλυτερες οικογενειες...
![]()
μπααα να σ εχω κερασει παιζει,και με το tdm κ με αλλο,να χω φαει δεν παιζει μεχρι στιγμης τουλαχιστον,αλλα μη ντρεπεσαι δεν ειναι κακο,το εγραψα γιατι ο φιλος που εκραζε ειχε υπογραφη kawasaki z 750! παρε χαμπαρι...:wacko:Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Πρέπει να έχει φάει τρελλό Lipton ο φίλος από naked :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από TDM900KOL
μπααα να σ εχω κερασει παιζει,και με το tdm κ με αλλο,να χω φαει δεν παιζει μεχρι στιγμης τουλαχιστον,αλλα μη ντρεπεσαι δεν ειναι κακο,το εγραψα γιατι ο φιλος που εκραζε ειχε υπογραφη kawasaki z 750! παρε χαμπαρι...:wacko:![]()
Παίζει αυτό που λες.
Βασικά με τα TDM (ιδίως με acrapovic) δεν ασχολούμαι. Αν τύχει κανένα στο δρόμο μου απ΄αυτά που νομίζουν ότι γαμούν ότι δίτροχο κυκλοφορεί στο μάταιο αυτό πλανήτη, τον κάνω ανεμιστηράκι που λέει και ο rein :rotflmao:
ΥΓ: Tα Ζ750 σας έχουν χαλαρά και με μισό γκάζι![]()
![]()