Σελίδα 4 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 81

Θέμα: Εχασα το Arai μου.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της TOLISTOLAROS
    Αρχικά δημιουργήθηκε από latris mixanis
    Που βλέπεις τη κλοπή???

Εγώ απ' ότι διάβασα το ξέχασε, όχι ότι του το πήραν από τη καρέκλα του...

Σ' ενοχλεί το τζιν μπουφάν, ας το κάνουμε το μπουφάν της μηχανής για να σου είναι πιο εύστοχο...

Μη λέμε βλακείες, οι περισσότεροι αν έβλεπαν κάτι παρατημένο-ξαχεσμένο θα το έπερναν. Ξαφνικά γίναμε όλοι Άγιοι και Αγγελούδια...!!!

Δε μιλάω ούτε για αγγέλους ούτε για αγίους.Ούτε το μπουφάν της μηχανής είναι καλό παράδειγμα...μα τί πάθατε πια;Ρε καταλαβαίνετε τι παναπεί ΚΡΑΝΟΣ; Είναι το Α και το Ω,είναι η ζωή μας η ίδια...γάμησέ το το μπουφάν.Αν δε φοράς μπουφάν θα γδαρθείς ή θα σπάσεις κάτι,αν δε φοράς κράνος θα πεθάνεις ή θα μείνεις φυτό!Το ίδιο είναι;
    ]Στην τελική πώς ορίζεις το "παρατημένο-ξεχασμένο";Το παιδί λέει ότι πήγε λίγο να φροντίσει το γιο του,δε το άφησε να πάει μετά από ώρες!!
    Η κλοπή είναι κλοπή.-Το ότι πολλοί θα βουτούσανε κράνος τους δίνει πακέτο και τον τίτλο του πουτ@νασγιού.-

Μαλακία ξεμαλακία η ζημιά έγινε φίλος.
    Άσε τα φτηνά και τις κατσαρόλες και σφίξου να πάρεις πάλι ένα καλό!!
    More Techno..More Dijital!!
    This way please...www.di.fm

Ανήσυχο πνεύμα.... Το avatar του/της latris mixanis
    Αρχικά δημιουργήθηκε από TOLISTOLAROS
    Δε μιλάω ούτε για αγγέλους ούτε για αγίους.Ούτε το μπουφάν της μηχανής είναι καλό παράδειγμα...μα τί πάθατε πια;Ρε καταλαβαίνετε τι παναπεί ΚΡΑΝΟΣ; Είναι το Α και το Ω,είναι η ζωή μας η ίδια...γάμησέ το το μπουφάν.Αν δε φοράς μπουφάν θα γδαρθείς ή θα σπάσεις κάτι,αν δε φοράς κράνος θα πεθάνεις ή θα μείνεις φυτό!Το ίδιο είναι;
    ]Στην τελική πώς ορίζεις το "παρατημένο-ξεχασμένο";Το παιδί λέει ότι πήγε λίγο να φροντίσει το γιο του,δε το άφησε να πάει μετά από ώρες!!
    Η κλοπή είναι κλοπή.-Το ότι πολλοί θα βουτούσανε κράνος τους δίνει πακέτο και τον τίτλο του πουτ@νασγιού.-
    Επειδή δε το κατέχω το άθλημα, πες μου λίγο σε παρακαλώ τι πάει να πει κράνος!

Προσωπικά δε γαμάω τπτ... Γιατί έχω δει φίλο χωρίς το μπουφάν του που έπεσε και τώρα δε μπορεί να δουλέψει, οπότε και το μπουφάν είναι Ζωτικής σημασίας όπως λες κ εσύ...

Αν πας σε κάποια ποστ πριν, θα δεις ότι σ' ένα quote του zephyr1 προς εμένα μου απαντά ότι δεν γράφει κάπου για κλοπή....

Αυτά γιατί βαρέθηκα

Τρελοκοτσιδού..!!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από latris mixanis
    Επειδή δε το κατέχω το άθλημα, πες μου λίγο σε παρακαλώ τι πάει να πει κράνος!

Προσωπικά δε γαμάω τπτ... Γιατί έχω δει φίλο χωρίς το μπουφάν του που έπεσε και τώρα δε μπορεί να δουλέψει, οπότε και το μπουφάν είναι Ζωτικής σημασίας όπως λες κ εσύ...

Αν πας σε κάποια ποστ πριν, θα δεις ότι σ' ένα quote του zephyr1 προς εμένα μου απαντά ότι δεν γράφει κάπου για κλοπή....

Αυτά γιατί βαρέθηκα
    Έγραψες ή όχι ότι "Συγγνώμη ρε παιδιά λίγο.

Αν είστε σ ένα μέρος και βλέπετε πάνω από ώρα ένα κράνος ξεχασμένο εκεί ή οτιδήποτε άλλο θέλετε να μου πείτε ότι δε θα το πάρετε?? "

Είναι ή όχι κλεψιά κάτι τέτοιο;Γράφοντας τέτοια είναι σα να επιδοκιμάζεις(άθελά σου προφανώς) τέτοιες ενέργειες.

Το μπουφάν βοηθάει αλλά το κράνος είναι το βασικότερο...ή μήπως κάνω λάθος;Το "γάμησέ το το μπουφάν" το έγραψα επειδή συγκριτικά το κράνος είναι το σημαντικότερο.

Όταν γράφουμε κάτι σε φόρουμ να μην ξεχνάμε ότι διαβάζουν κι άλλοι...και μεγάλοι και παιδιά,να μην επικροτούμε παραβατικές συμπεριφορές(κλοπή και μάλιστα κράνους).

Να καταργηθει η οπισθεν ! Το avatar του/της tifoefs
    Εγω αν δω το Schuberth μου στη Παρο, οποιος το φοραει δε θα χρειαστει κεφαλι να βαζει κρνος μετα !!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της ARISPEED1
    500 ευρώ το χεσ!μ@ .................πήγε πλάκα πλάκα ...........

γκαντεμης ο πεδροσα ρε Παναγιωτη ..........σιγουρα ειδαν οτι ηταν και arai και το τσακωσαν με χιλια .........αν ηταν τιποτα της πλακας ουτε που θα εδιναν σημασια ............παρε κανα κρανακι απο αλλον οδηγο τωρα .........π.χ φελιπε μασα

παιδια οπως και να το κανουμε ειναι κριμα για το κρανος του παιδιου...αλλα οπως ειπατε η κακια στιγμη..απλα βαζεις κατω το κεφαλι και πας και περνεις αλλο.και αν κατσει και το βρεις τοτε τυχερος...το παθημα εγινε μαθημα....καλητερα να σου κλεψουν, παρουν την γυναικα παρα το κρανος η τη μηχανη....χαχαχα:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

βρωμιλος...
    Έγραψες ή όχι ότι "Συγγνώμη ρε παιδιά λίγο.

Αν είστε σ ένα μέρος και βλέπετε πάνω από ώρα ένα κράνος ξεχασμένο εκεί ή οτιδήποτε άλλο θέλετε να μου πείτε ότι δε θα το πάρετε?? "

Είναι ή όχι κλεψιά κάτι τέτοιο;Γράφοντας τέτοια είναι σα να επιδοκιμάζεις(άθελά σου προφανώς) τέτοιες ενέργειες.

Το μπουφάν βοηθάει αλλά το κράνος είναι το βασικότερο...ή μήπως κάνω λάθος;Το "γάμησέ το το μπουφάν" το έγραψα επειδή συγκριτικά το κράνος είναι το σημαντικότερο.

Όταν γράφουμε κάτι σε φόρουμ να μην ξεχνάμε ότι διαβάζουν κι άλλοι...και μεγάλοι και παιδιά,να μην επικροτούμε παραβατικές συμπεριφορές(κλοπή και μάλιστα κράνους).

θες να πεις πως αν βρεις κατω 100 γιουρα δν θα τα παρεις?αυτο θα ειναι κλεψια?ετσι παιρνεις κ το κρανος που ηταν ξεχασμενο κ οτιδηποτε αλλο.... κ εχει ζωτικης αξειας κ ναχαμε να λεγαμε....μν κοροιδευεις τον ευατο σου

Αρχικά δημιουργήθηκε από cali
    θες να πεις πως αν βρεις κατω 100 γιουρα δν θα τα παρεις?αυτο θα ειναι κλεψια?ετσι παιρνεις κ το κρανος που ηταν ξεχασμενο κ οτιδηποτε αλλο.... κ εχει ζωτικης αξειας κ ναχαμε να λεγαμε....μν κοροιδευεις τον ευατο σου
    Ξεκολλάτε..το κράνος δεν είναι θέμα ?,είναι θέμα ζωής.Τα γιούρο πάρτα,μάλλον κι εγώ θα'τα'παιρνα δεν κοροϊδεύω κανέναν.
    Κράνος ποτέ,πουτ@νασγιός ας γίνει κάνας άλλος...
    25 Ιούνη 2008 το κράνος μ'έσωσε,χάρη σ'αυτό μπορώ και γράφω ξανά στο forum,αν τύχαινε και μου το'χε κλέψει κανα @rxid@ki θα'χα σκοτωθεί που να πάρει ο διάολος!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της harvester
    Ξεκολλάτε..το κράνος δεν είναι θέμα ?,είναι θέμα ζωής.Τα γιούρο πάρτα,μάλλον κι εγώ θα'τα'παιρνα δεν κοροϊδεύω κανέναν.
    Κράνος ποτέ,πουτ@νασγιός ας γίνει κάνας άλλος...
    25 Ιούνη 2008 το κράνος μ'έσωσε,χάρη σ'αυτό μπορώ και γράφω ξανά στο forum,αν τύχαινε και μου το'χε κλέψει κανα @rxid@ki θα'χα σκοτωθεί που να πάρει ο διάολος!!
    ελπιζω τα προφυλακτικα να τα πετας μετα την χρηση

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1
    Αφου προς το παρων δεν υπαρχουν γκαφρα για μας , πηραμε για τον γιο-men αυτο.

Πες τε κανα καλοταξιδο και μην κολλατε φιλαρακια, ολα θα γινουν οπως πρεπει,σημερα ειχα και μια υποθεση οτι το κρανος μπορει να εχει βρεθει ειδωμεν.

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	20061023_142117.jpg 
Προβολές:	156 
Μέγεθος:	55,7 KB 
ID:	136271

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1
    Αλλη μια!

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	20061023_142137.jpg 
Προβολές:	157 
Μέγεθος:	51,1 KB 
ID:	136272

Παλαιό μέλος Το avatar του/της harvester
    Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
    Αλλη μια!
    παναγιωτη νομιζω θα εισαι ενας αγριος,γκριζομαλης,μηχανοβιος

gay :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    ρε πανο....
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Σελίδα 4 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. εχασα το πορτοφολι μου
    από mikros boudas στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 12/04/2008, 23:04
  2. Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 26/01/2007, 13:52
  3. ΕΧΑΣΑ ΤΟ ΔΙΠΛΩΜΑ ΜΟΥ
    από XTMPAM στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 25/09/2006, 14:33