Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 38

Θέμα: Bbc αυτοί, Διατσίδη εμείς!

Bbc αυτοί, Διατσίδη εμείς!

Η απόφαση της Dorna να διακόψει την συνεργασία της με το Eurosport άνοιξε τον δρόμο για τα Εθνικά Τηλεοπτικά Δίκτυα να διαπραγματευτούν τα δικαιώματα του MotoGP για τα επόμενα χρόνια. Λίγο πριν τον αγώνα του Assen πριν από δύο εβδομάδες η Dorna με μια ανακοίνωση της έκανε γνωστό σε όλους ότι η συνεργασία της με το διεθνές τηλεοπτικό δίκτυο Eurosport ήρθε στο τέλος της και πλέον η αρχή του MotoGP θα αναζητήσει νέα μονοπάτια στα εθνικά δίκτυα της κάθε χώρας.

Η κάλυψη σε Ισπανία και Ιταλία ήταν προκαθορισμένη εδώ και καιρό καθώς τα δίκτυα TVE και Mediaset είχαν ήδη συμφωνία με την Dorna να ακολουθούν το MotoGP εδώ και κάποια χρόνια, ενώ η σκέψη πλέον είναι να δοθεί επιπλέον χρόνος στα συγκεκριμένα κανάλια κατά τη διάρκεια του διημέρου.

BBC οι Βρετανοί

Στη Βρετανία τον πρώτο λόγο είχε το BBC Sport το οποίο πρόσφατα ανανέωσε την συμφωνία του με την Dorna μέχρι το 2013. Το νέο συμβόλαιο του BBC περιλαμβάνει εκτός από την κατηγορία MotoGP, τα 125cc και 250cc, και θα έχει την αποκλειστικότητα σε όλη τη Μεγάλη Βρετανία. Οι υπηρεσίες που υπόσχεται το BBC είναι πλούσιες και θα περιλαμβάνει εκτεταμένες εκπομπές στα μέσα της εβδομάδας, όπως και διαδικτυακή κάλυψη, ενώ οι αγαπημένοι Βρετανοί παρουσιαστές θα συνεχίσουν να μας χαρίζουν απίστευτες στιγμές ενθουσιασμού και ενημέρωσης.

DSF η Γερμανία

Η Γερμανία αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα τηλεοπτικά κομμάτια της πίτας του μηχανοκίνητου αθλητισμού στην Ευρώπη. Δεν θα μπορούσε λοιπόν να μείνει εκτός MotoGP, έτσι το τηλεοπτικό δίκτυο DSF ήρθε σε συμφωνία με την Dorna για την μετάδοση του MotoGP μέχρι το 2011. Το Γερμανικό δίκτυο έχει στην κατοχή του ένα κομμάτι από τα δικαιώματα της F1 και τώρα θα έχει σε αποκλειστικότητα και το κορυφαίο πρωτάθλημα μοτοσικλέτας στον κόσμο.

Το DSF θα μεταδώσει τους 18 αγώνες του MotoGP, των 125cc και 250cc όπως επίσης και ελεύθερες δοκιμές και κατατακτήριες δοκιμές και για τις τρεις κατηγορίες. Οι Γερμανοί θεατές πάντως θα έχουν την εγγύηση του DSF για την παρακολούθηση του MotoGP τα επόμενα χρόνια.

Εμείς τι;

Στην Ελλάδα η μετάδοση του MotoGP γίνεται τα τελευταία χρόνια από την ΕΤ-3, ενώ από το 2005 τα τηλεοπτικά δικαιώματα τα έχει η 2 Δέλτα των Γιάννη και Δημήτρη Διατσίδη.

Κατά την προσωπική μου άποψη η κάλυψη του MotoGP στην Ελλάδα φέτος, αλλά και τα προηγούμενα χρόνια, είναι τουλάχιστο ανεπαρκής και σε καμία περίπτωση δεν στέκεται στο ύψος ενός τόσο μεγάλου πρωταθλήματος παγκόσμιας εμβέλειας. Αν κανείς έχει παρακολουθήσει MotoGP σε διεθνή τηλεοπτικά δίκτυα θα έχει κατανοήσει ότι η γνώση και ο επαγγελματισμός (και) σε αυτό τον τομέα απέχουν πολύ από αυτόν της Ελλάδας και της συγκεκριμένης εκπομπής.

Οι συντελεστές της μετάδοσης θα πρέπει να ψάξουν άλλες τεχνικές και ιδέες (π.χ. νέοι παρουσιαστές με περισσότερες γνώσεις και όρεξη) για να εξελίξουν την μετάδοση και όχι να χρησιμοποιούν το προϊόν του MotoGP ως μέσο προσωπικής τους προβολής.

Περιθώρια βελτίωσης πάντα υπάρχουν και καλό είναι να αναζητηθούν, ακόμη και μέσα από την συζήτηση και το διάλογο, αλλά 3 χρόνια είναι πολλά για να μην υπάρχει ακόμη ίχνος προόδου. Δυστυχώς του χρόνου θα χάσουμε και τα υπέροχα παιδιά του Eurosport Ελλάδας τα οποία κράτησαν σε υψηλό επίπεδο τις μεταδόσεις του MotoGP. Μου φαίνεται ότι του χρόνου θα κάνω μαθήματα Γερμανικών, Ισπανικών και Ιταλικών για να παρακολουθώ το MotoGP από το δορυφόρο… Κουράγιο…

MSFREE - Γιάννης Πετρόχειλος

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Οχι ρε πανω που τον συνηθισαμε να αλλαξει!!!

Ο Διαστσιδης ειναι cult μορφη πλεον, το MotoGP δεν θα ειναι ποτε το ιδιο χωρις τις απιστευτες σουρεαλ ατακες του...

Μου χει μεινει μια απο περσι...δεν θυμαμαι σε ποιο γυρο και σε πιο circuit, αλλα ηταν πολυ επεισοδιακος αγωνας με σασπενς μεχρι το τελος...οποτε λεει ο Θεος:

"Οι θεατες ειναι ορθιοι στα μπροστινα τους ποδια απο την αγωνια και παρακολουθουν με κομμενη την ανασα τον αγωνα"

και θελετε να φυγει αυτο το παλικαρι;

[

Μου χει μεινει μια απο περσι...δεν θυμαμαι σε ποιο γυρο και σε πιο circuit, αλλα ηταν πολυ επεισοδιακος αγωνας με σασπενς μεχρι το τελος...οποτε λεει ο Θεος:

"Οι θεατες ειναι ορθιοι στα μπροστινα τους ποδια απο την αγωνια και παρακολουθουν με κομμενη την ανασα τον αγωνα"

και θελετε να φυγει αυτο το παλικαρι; [/B][/QUOTE]

Εγω θυμαμαι φετος να βγαινει λευκη σημαια που σημαινε δυνατοτητα εισοδου στα pits για αλλαγη
    σε βροχινα ελαστικα και να λεει...ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΑ....:rotflmao: :rotflmao:

Να ένας τρόπος διαμαρτυρίας, οοοοοοοοο Κυρίες και Κύριοιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι
    Αποστολή μέιλ στην ET3 :

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΟΙΝΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΤ-3

Αν θέλετε να επικοινωνήσετε με την ΕΤ-3, τηλεφωνήστε στο νούμερο που υπάρχει για το κοινό.

Για τις παρατηρήσεις,

και τα σχόλιά σας (θετικά ή αρνητικά)

ή γενικά πληροφορίες για το πρόγραμμα της ΕΤ-3

στo τηλέφωνo:

2310 29.94.00

και μέσω Internet:

press@ert3.gr

Μπορεί κάποιος να φτιάξει ένα πρότυπο μηνύματος, ώστε να το στείλουμε όσοι θέλουν μέσα απο το φόρουμ ?
    Αυτό θα βοηθούσε αυτούς που δεν στέλνουν γιατί βαριούνται να γράψουν.
    μπάρον says :
    "Japan rullezzzz re και ας το περνάω μίνιο και μουράβια κάθε 2 βδομάδες :rotflmao: "
    -
    _Holder of Honoured Blockage Degree delivers lessons on invisibility_

Ο Καγκουρογαμόσαυρος

δεν εχετε σκεφτει το γεγονος οτι δεν εχει "ψωμι" το θεμα??

ειναι τυχαιο που διαφημίσεις (το ψωμι που λεγαμε) βελεπετε ΜΟΝΟΝ κατα τη διαρκεια του μοτο.γπ?

ποσες φορες εχετε δει στη τηλεοραση να διαφημίζουν μοτο?
    κρανη?
    μπουφαν?

κατι σποτακια παιζουν κατα καιρους για τη χρηση κρανους (κ μονο) στη τιβι κ τελος!!!!

ειμαστε μειονότητα ρε παιδια
    δε μας δινει κανεις σημασια

σκεφτείτε οτι για τους "αλλους" ειμαστε μηχανοβιοι -κ συνηθως με τη κακη εννοια!

Dorsoduro 750 & Norton 16H

Νέο μέλος
    Διατσίδης for ever!Αυτός και o Randy de puniet προσφέρουν άφθονο γέλιο!

Νέο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από fantacid
    δεν εχετε σκεφτει το γεγονος οτι δεν εχει "ψωμι" το θεμα??

ειναι τυχαιο που διαφημίσεις (το ψωμι που λεγαμε) βελεπετε ΜΟΝΟΝ κατα τη διαρκεια του μοτο.γπ?

ποσες φορες εχετε δει στη τηλεοραση να διαφημίζουν μοτο?
    κρανη?
    μπουφαν?

κατι σποτακια παιζουν κατα καιρους για τη χρηση κρανους (κ μονο) στη τιβι κ τελος!!!!

ειμαστε μειονότητα ρε παιδια
    δε μας δινει κανεις σημασια

σκεφτείτε οτι για τους "αλλους" ειμαστε μηχανοβιοι -κ συνηθως με τη κακη εννοια!

Το μαθα απέξω πια: Ντύνει-στολίζει-προστατεύει! Α, ρε αθάνατη ΕΤ-3

Παλαιό μέλος
    ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΛΛΙΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΝΤΡΕΝΟΓΙΑΝΝΗΣ ΘΑΝΑΣΗΣ ΧΟΥΝΤΡΑΣ ΕΤ-2 BEST EVER

Ένα μέλος... Το avatar του/της Aggelos_SV
    Αρχικά δημιουργήθηκε από gkmaggas

Losail-Qatar 2007

Πριν από την εκκίνηση και πριν σβήσουν τα κόκκινα φώτα
    Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από panayiotis
    ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΛΛΙΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΝΤΡΕΝΟΓΙΑΝΝΗΣ ΘΑΝΑΣΗΣ ΧΟΥΝΤΡΑΣ ΕΤ-2 BEST EVER
    ...καλά είσαι παλιός εσύ!!!

Εντάξει οι 2 τελευταίοι... αλλά ο πρώτος??? Ε! όχι και τόσο! Απλώς αυτός -ως υπάλληλος της ΕΡΤ- είε την ευθύνη της εκπομπής.

ΥΓ και όχι Κώστας... Αντώνης Κόλλιας...

Νέο μέλος
    που τα θυμάσαι, doc, είσουν και εσύ εκεί τότε ,το 1992, έ?

Νέο μέλος
    Καλησπέρα κι απο εμένα!

Κι όμως ακόμα και με e-mail διαμαρτυρίας δεν γίνεται τίποτα....

Εβρισκόμενη κι εγώ σε μία τέτοια "στιγμή αδυναμίας" και μη αντέχοντας άλλο τις κατά συρροή φιλοσοφίες και τα κατα-πληκτικά αστεία του Δημητράκη, έστειλα αυτό το e-mail διαμαρτυρίας που αναφέρετε πιο πριν..
    Η απάντηση που πήρα;

"Ας σας απαντήσουμε, λοιπόν, επώνυμα (κύριε, κυρία...
    Καλώς ή κακώς το motoGP δεν θέλουμε να είναι η τόσο ειδικού περιεχομένου εκπομπή που θα μπορούν να παρακολουθήσουν μόνο οι αγωνιζόμενοι στους αγώνες ταχύτητας. Μπορείτε να αντιληφθείτε ότι αυτό ίσως να ήταν πιο εύκολο για μας, μια και οι δυο έχουμε σχετική εμπλοκή και με αγώνες, ωστόσο θεωρούμε πως ακριβώς επειδή μας πληρώνει ως τηλεοπτικό προϊόν ο Έλληνας τηλεθεατής πρέπει να προσπαθούμε να απευθυνόμαστε σ' ένα ευρύτερο κοινό. Οι αυξανόμενες τηλεθεάσεις τα τελευταία χρόνια δείχνουν αυτό ακριβώς το πράγμα, ότι ο κόσμος αγκαλιάζει ένα άθλημα που ποτέ άλλοτε δεν έλαβε αυτού του είδους την προβολή από μη συνδρομητικό κανάλι. Και αυτό γίνεται όταν προσεγγίζεις και τον μη μοτοσικλετιστή εξηγώντας του με απλά λόγια τι βλέπει. Αν επιθυμία σας είναι αποστειρωθούμε, μας συγχωρείτε αλλά διαφωνούμε...Δυστυχώς, στα σχόλια που επιλέγουμε να κάνουμε θα υπάρχει πάντα αντίλογος, αυτή είναι η μοίρα του δημοσιογράφου. Όπως και να έχει, γνώμη μας είναι πως εσείς ανήκετε στην μειοψηφία των τηλεθεατών που κάποια πράγματα τους ενοχλούν. Λυπούμαστε, ωστόσο όπως πήραμε σοβαρά τις δικές σας παρατηρήσεις (αν και διολισθήσατε σε φράσεις όπως "αηδίες" και "μαυρίζει τις μεταδοσεις","μαζέψτε τους") το ίδιο θα πρέπει να κάνουμε και με τις δεκάδες άλλες τηλεθεατών που επικροτούν αυτό που κάνουμε όπως το κάνουμε είτε στέλνοντας μηνύματα είτε διαπροσωπικά στον καθένα μας. Ως τηλεθεατής έχετε πάντα τη δύναμη του τηλεκοντρόλ.
    Στέφανος Σκλαβενίτης
    Δημήτρης Διατσίδης"

Το τελικό συμπέρασμα φαίνεται στην τελευταία γραμμή:

"Θέλετε δε θέλετε θα μας τρώτε στη μάπα"

Παραδέχομαι λόιπόν ότι "διολίσθησα" και ίσως οι εκφράσεις που χρησιμοποίησα να ήταν λίγο αιχμηρές αλλά όπως είπα πριν ήταν μία στιγμή αδυναμίας...

Anyways, θεωρώ ότι υπάρχουν φορές που δεν αντέχονται με τίποτα, αν και ο Σκλαβενίτης πιστεύω ότι είναι οκ απλά τον παρασύρει ο 2Δ...

Τη δύναμη του τηλεκοντρόλ την έχω ρε κουμπάρε...αλλά είσαι μονοπώλιο αδερφέ μου και δεν παίζει άλλος MotoGP παρά μόνο η ΕΤ3 για την οποία παρεπιπτόντως πληρώνω νταβατζιλίκι θέλω δεν θέλω περίπου 30 ευρά την τετραμηνία μέσω της ΔΕΗ.Οπότε για πια δύναμη του τηλεκοντρόλ μου μιλάς...α ναι ξέχασα έχει ένα κουμπάκι επάνω που κόβει τελείως τη φωνή και δεν ακούω τις μπούρδες σου...
    Αμα είχα περίσεμα φράγκα θα έβαζα νόβα αλλά το νταβατζιλίκι στην ΕΡΤ πάλι θα το πλήρωνα και θα πληρωνώσουνα κι εσύ πάλι από εμένα για να λες τις ίδιες μπούρδες...

Αμα βαριέσαι να διαβάσεις το προφίλ...
    Νίκος Παξινός

+1
    Αυτό το νταβατζιλίκι με τρελαίνει κι εμένα.
    Αλλιώς ας ειν καλά το τόρεντ κύριε 2Δ και μπορώ να κατεβάζω Eurosport να γουστάρω.
    Το άλλο με το mute το δουλεύω και εγώ,
    αλλά όχι να σε πληρώνω κι όλα για να μου λες,οοοοοοοοοοοοο κυρίες και κύριοι....
    Θέλω να ακούω τον ήχο από την onboard κάμερα κι όχι αν η γκόμενα του Στόνερ φοράει μίνι.
    Το τζι πι δεν είναι τρενάκι του τρόμου για να με ξενερώνεις με τα σαρδανάπαλα σου.
    Ξερείς,δεν μεταδίδεις ραδιοφωνικά για να φαντάζομαι,βλέπω και εγώ τι συμβαίνει.
    Το άλλο σχόλιο που έκανε την προάλλα με άρεζε.
    Σκέπτονται να πάρουν τον Ράντυ του χρόνου, μιας και το Eurosport σταματά την μετάδοση το 09.
    Και πως θα συνεννοήσθε μεταξύ σας ?
    Με οοοοο και ααααααα , ή θα περνάει υπότιτλος όταν μιλάει ο Μάμολα ?
    Επιμένω στην δημιουργία ενός εμαίλ, αλλά χωρίς λεκτικές ακρότητες.
    Η υπομονή κύριε 2Δ έχει και τα όρια της.Αντιθέτως η βλακεία +άπειρο.
    μπάρον says :
    "Japan rullezzzz re και ας το περνάω μίνιο και μουράβια κάθε 2 βδομάδες :rotflmao: "
    -
    _Holder of Honoured Blockage Degree delivers lessons on invisibility_

Ο Καγκουρογαμόσαυρος

Stops Squeaks!! Το avatar του/της lamoun
    Γιατί τέτοια εμπάθεια;;

Προτιμάτε εποχές που ψάχνατε για να δείτε τα GP;;; Τα "φέραν" στην Ελλάδα, και είναι ένα σημαντικό βήμα.

Συμβουλές Ναι, προτάσεις Ναι, αλλά βρισίδι; Γιατί;;
    O lamoun στη βροχή με λάδια είναι μέγας βρόντακας!

Λάμπρος

Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. links για να μαθουμε τιποτα και εμεις ....
    από idi στο forum Οδήγηση: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 26
    Τελευταίο μήνυμα: 10/08/2006, 19:58
  2. ποίηση (αχ αυτοί οι παπάδες)
    από cityfly στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 24/03/2005, 11:02
  3. διακοπες εμεις ετσι..
    από ΓΙΑΓΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑ στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 16/08/2004, 13:04
  4. olympic2008 Κι εμείς μιλάμε....