αν εχεις πλαινες βαλιτσες ειναι καλυτερα απο θεμα σταθεροτητας,αεροδυναμικης πρακτικοτητας και βολικοτητας....αν δεν....να δεσεις πολυ καλα τα σαμαρια και δεν θα εχεις κανενα απολυτος προβλημα με τα χλμ που θα πηγαινεις....μην ξεχασεις ανα 1μιση ωρα να κανεις σταση να ξελαμπικαρεις λιγο....Αρχικά δημιουργήθηκε από Frogus
Ακόμα μια φορά σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις![]()
Όσον αφορά τα κιλά η μηχανή είναι γύρω στα 200 άδεια, οπότε αν η μεταφορά του ΟΣΕ πάει με το κιλό ... κάηκα.
Πάντως όσο το σκέφτομαι καταλήγω στο να την μεταφέρω οδικώς, για δε το θέμα των αποσκευών έχω επάνω ενα top case της Givi - 47 λίτρα και έχω δει κάτι πολύ όμορφα πλαινά saddle bags που χωράνε 2*30 λίτρα νομίζω, χώρος συνολικά αρκετός για να κουβαλήσω τα συμπράκαλά μου.
Πλαινά κάγκελα-βαλίτσες δε θέλω να φορτώνω τη μηχανή - δε μου αρέσει και εμφανισιακά έτσι ...
Λέτε τα saddle bags με π.χ. 120 που θα πηγαίνω (όχι παραπάνω!) να μου κάνουν αεροδυναμικές ιστορίες ??
Από οδήγηση έχω κάνει αρκετή στη ζωή μου με αυτοκίνητο (είμαι 30 κάτι ηλικία ...), έχω γυρίσει και την Ευρώπη έτσι και πάντα ζήλευα όταν έβλεπα μηχανές στο δρόμο - έχω κάνει π.χ. Λονδίνο - Ελλάδα οδικώς - βέβαια η οδήγηση μηχανής είναι άλλο πράγμα αλλά από μαλ.. στο δρόμο έχω δει πολλές και πιστεύω σε π.χ. Εθνική Αθήνα Θεσσαλονίκη, πηγαίνωντας ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΑ θα φτάσω με σχετική ασφάλεια. Π.χ. ξεκινώντας και κάτι σαν 7 το πρωί.
Το θέμα του φορτώματος στο καράβι που κάποιος ανέφερε λίγο με άγχωσε - εννοείς την εκκίνηση σε ανηφόρα με φορτίο κτλ ? Πάντως έχει και κεντρικό σταντ η μηχανή που πιστεύω βοηθάει στο παρκάρισμα στο πλοίο, σωστά ?
Τουρίστες δεν περιμένω να πατήσω πολλούς μιας και θα πάω στη Μήλο - σχετικά ζευγαρονήσι.![]()
![]()