Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 24 από 24

Θέμα: Cbr1000rr Fireblade '08 - στρώσιμο ?

Παιδιά ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.

Κι εγώ πρότεινα στον Γιώργο να κάνει το στρώσιμο της μηχανής "μεικτά". Δηλαδή, όχι το παίρνω, πάω Θεσσσαλονίκη με 6η και στο γυρισμό το τερματίζω...

Θεωρώ ότι η μοτοσυκλέτα όπως είπε και ο alarm πρέπει να στρωθεί σε ρεαλιστικό περιβάλλον, να δουλέψουν όλες οι σχέσεις με νορμάλ ανοίγματα του γκαζιού και σε μεσαίες στροφές.

Και πρέπει να στρωθεί (κατά τη γνώμη μου, διορθώστε με), γιατί κι εγώ δεν πιστεύω ότι το στρώσιμο είναι @α@αριές των εταιρειών που σε κόβουν και καλά για να μάθεις τη μηχανή πριν την ανοίξεις...

Η άγνοιά μου σε τετρακύλινδρους κινητήρες μεγάλων ιπποδυνάμεων και τελευταίας τεχνολογίας με ώθησε να ποστάρω την ερώτηση, γιατί το άτομο είναι συνειδητοποιημένο και όχι τρελλοκάγκουρας που θα την πουλήσει του χρόνου για να πάρει την καινούργια με +5 άλογα.

Δεν πήγαμε δικάβαλλο για τον λόγο ότι δεν με βόλευε η σέλα!!!

Αλλά δεν νομίζω ότι μηχανή με 175 άλογα θα ζοριστεί με δεύτερο άτομο!!!

Ευχαριστώ όλα τα παιδιά και ιδιαίτερα τον φίλο alarm για τις επεξηγηματικές πληροφορίες του!!!
    Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."

XR
    XTR
    XJR

There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.

-Πάω με το λεωφορείο- Το avatar του/της Road67
    Ρε παιδια δεν ειπα οτι το τερας θα ζοριστει δικαβαλο. Αλλο να κατσει ενας οδηγος 150 κιλων κι αλλο οδηγος και συνεπιβατης 75 κιλα ο ενας και 75 ο αλλος. Η συνιστωσα των δυναμεων ασκειται σε αλλο σημειο απ' το προβλεπομενο και μπορει η μηχανη στα πρωτα της χιλιομετρα να μην πατησει σωστα.
    Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...

Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
    ----------------------> τίποτα!!
    σαν το λαλάκα πάω με το λεωφορείο

Αρχικά δημιουργήθηκε από Road67
    Ρε παιδια δεν ειπα οτι το τερας θα ζοριστει δικαβαλο. Αλλο να κατσει ενας οδηγος 150 κιλων κι αλλο οδηγος και συνεπιβατης 75 κιλα ο ενας και 75 ο αλλος. Η συνιστωσα των δυναμεων ασκειται σε αλλο σημειο απ' το προβλεπομενο και μπορει η μηχανη στα πρωτα της χιλιομετρα να μην πατησει σωστα.
    Εδώ συμφωνώ φίλε... αν λογαριάσουμε ότι είμαστε και 90 κιλά ο καθένας...

Και τό ότι έχει καιρό να καβαλήσει τέτοια μηχανή, σε συνδυασμό με το βάρος του συνεπιβάτη, μπορεί, όντως να προξενήσει προβλήματα στη σταθερότητά της...
    Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."

XR
    XTR
    XJR

There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.

Λαβωμένο μέλος Το avatar του/της Tigas
    στα πρώτα 1000km δέν θέλει απότομα ανοίγματα του γκαζιού το σωστό στρώσιμο, μετά τα πρώτα λάδια του πίνεις το αίμα με το μπουρί της σόμπας, εάν διαβάσεις manual μοτοσυκλέτας πάνω κάτω τα ίδια λένε.

by the way μου ανταλλάσσουν το GS με ολοκαίνουργιο 1000RR χωρίς να δώσω μία και το είδα μαύρο και κάτι ένιωσα μέσα μου λές . . .

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Αρχικά δημιουργήθηκε από SCBR1000RR
    στα πρώτα 1000km δέν θέλει απότομα ανοίγματα του γκαζιού το σωστό στρώσιμο, μετά τα πρώτα λάδια του πίνεις το αίμα με το μπουρί της σόμπας, εάν διαβάσεις manual μοτοσυκλέτας πάνω κάτω τα ίδια λένε.

by the way μου ανταλλάσσουν το GS με ολοκαίνουργιο 1000RR χωρίς να δώσω μία και το είδα μαύρο και κάτι ένιωσα μέσα μου λές . . .

Θα αποφασίσω το ΠΟΣΟ μαλάκας είσαι απο αυτή σου την απόφαση.....
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Λαβωμένο μέλος Το avatar του/της Tigas
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    Θα αποφασίσω το ΠΟΣΟ μαλάκας είσαι απο αυτή σου την απόφαση.....
    εάν δέν είχα αυτό το πρόβλημα με το δεξί μου χέρι που θα μου κοστίζει πάνω από 1000ευρώ το χρόνο σε λάστιχα δέν θα το σκεφτόμουνα. . . . . είμαι υπο βαθιά σκέψη

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από SCBR1000RR

Μην το σκεφτεσαι καθολου,τσιμπα το.Αφου ειναι η μεγαλη σου αγαπη το CBR ρε θηριο.Σαν τον παλιο καλο καιρο!
    No Fear

Αρχικά δημιουργήθηκε από Fear_No
    Μην το σκεφτεσαι καθολου,τσιμπα το.Αφου ειναι η μεγαλη σου αγαπη το CBR ρε θηριο.Σαν τον παλιο καλο καιρο!
    Πολλά +++++ συνάδελφε Σταύρο !

Καλά φαντάζομαι πως θα νιώσεις πάνω στη σέλα του μετά από τη μπετονιέρα...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    ΣΤΑΥΡΟ ΜΗΝ ΑΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΚΕΝΤΡΕΧΕΙΣ!!!!!

Μακη θα σου σπασω τα παϊδια ρε!

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. προβληματικος τροχος σε cbr1000rr 08 ?
    από DrBig στο forum Honda CBR series
    Απαντήσεις: 22
    Τελευταίο μήνυμα: 30/12/2008, 15:47
  2. Εξάτμιση Cbr1000rr '08
    από XJR_Billy στο forum Honda CBR series
    Απαντήσεις: 25
    Τελευταίο μήνυμα: 18/07/2008, 13:31
  3. Cbr1000rr Fireblade Over The Top
    από Tigas στο forum Honda CBR series
    Απαντήσεις: 46
    Τελευταίο μήνυμα: 31/03/2005, 09:27

Κανόνες δημοσιεύσεων