Ενα μηχανακι που μοιαζει κατι αναμεσα σε ΜΤ και fz [naked] και λεγεται shiver τι ειναι;
Και κατι ακομα το μοντελο Mana για να καταλαβω επειδη ηταν καπως ασαφες το αρθρο, ειναι ταυτοχρονα αυτοματο και με συμπλεκτοταχυτητες;
Ενα μηχανακι που μοιαζει κατι αναμεσα σε ΜΤ και fz [naked] και λεγεται shiver τι ειναι;
Και κατι ακομα το μοντελο Mana για να καταλαβω επειδη ηταν καπως ασαφες το αρθρο, ειναι ταυτοχρονα αυτοματο και με συμπλεκτοταχυτητες;
Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...
Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
----------------------> τίποτα!!
σαν το λαλάκα πάω με το λεωφορείο
Κοίτα στο ευρετήριο των aprilia links
Exei 4-5 θέματα για το shiver![]()
TO MANA ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΡΩΣ ΑΥΤΟΜΑΤΟ, ΜΟΝΟ ΦΡΕΝΟ ΓΚΑΖΙ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ ΑΛΑ Φ1 ΧΩΡΙς ΣΥΜΠΛΕΚΤΗ ΑΝ ΘΕΛΕΙς ΝΑ ΠΑΙΞΕΙς. ΕΧΕΙ ΤΡΙΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΓΕΙς ΕΝ ΚΙΝΗΣΕΙ. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΑ ΧΘΕς. Ο ΚΙΝΗΤΗΡΑς ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ. ΔΕΣ ΣΤΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΣΤΟ ΜΑΝΑ 850 ΤΙς ΕΝΤΥΠΩΣΕΙς ΜΟΥ.Αρχικά δημιουργήθηκε από Road67