ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΕΣ.ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΦΟΡΤΩΝΩ ΤΟ STROMA ΜΟΥ ΓΙΑ ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΕΙ ΧΑΝΙΑ ΟΛΟΤΑΧΩΣ.ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΚΡΗΤΗ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙ ΤΑ ΦΩΤΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΩΡΑΙΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΕΣ.ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΦΟΡΤΩΝΩ ΤΟ STROMA ΜΟΥ ΓΙΑ ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΕΙ ΧΑΝΙΑ ΟΛΟΤΑΧΩΣ.ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΚΡΗΤΗ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙ ΤΑ ΦΩΤΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΩΡΑΙΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ
να πας να βρεις τον Μάκη να σε ξεναγήσει :smilea:Αρχικά δημιουργήθηκε από SOTHRHS
ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΑΚΗΣ ?
Να πας στο στο Νεροχώρι του δήμου Φρέ, να δωσεις τα συχαρικια στους λεβεντες της κρητης!
http://www.moto.gr/forums/showthread...threadid=62506
Τραβα και μια βολτα απο Θερισο να δεις τη μαυρη σημαια και να φας κανα πιτακι και για 'μενα![]()
Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...
Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
----------------------> τίποτα!!
σαν το λαλάκα πάω με το λεωφορείο
Από παραλίες Μπάλος,Ελαφονήσι,Φαλάσερνα,Παλαιόχωρα κλπ.Πολύ πράμα...Χρόνο να έχεις να γυρνάς.
Αν έχεις χρόνο και όρεξη να διασχίσεις το φαράγγι.
Καλά μπάνια και καλή όρεξη ...
![]()
Εμπρόνιερο, Τζιτζιφέ, Βάμο, Ξώπολη, Βρύσες, Αρμένους, Στύλο, Μαχαιρούς
τα χωριά που αξίζει να δεις στην επαρχία Αποκωρώνου,
και αναψε και ενα κεράκι στον Αγ.Φανούριο στο 27χλμ Χανίων -Ρεθύμνου (μετά την διασταύρωση των Αγ.Πάντων) να πιεις και νεράκι τρεχούμενο που κατεβαίνει απο την τοποθεσία Σοποτό απο το χωριό μου.![]()
![]()
![]()
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΟΛΟΥΣ
Σε τρωει παλι ο κ@λος σου για διαμαχη ε??Αρχικά δημιουργήθηκε από AntoD
Να πας στο στο Νεροχώρι του δήμου Φρέ, να δωσεις τα συχαρικια στους λεβεντες της κρητης!
http://www.moto.gr/forums/showthread...threadid=62506
ΕΛΑ ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΩ...ΜΗΝ ΑΡΧΙΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΒΑΡΙΕΜΑΙ ΣΗΜΕΡΑ
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Βρες και αγορασε τον οδηγο του Ψημμενου για την Κρητη, Με βοηθησε πολυ, οπως και αλλους που εχω ρωτησει. (Εκδοσεις Road)
Ευχαριστω, Στεφανος Ψημμενος
Σοβαρα αξιζει αλλα το εγραψα σαν διαφημιστικο σποτ
![]()
Εχει φοβερα μερη. Βαλε κατω μερες και αρχισε να διαλεγεις μερη. Ειναι τεραστιο το νησι και γαματο.Προσεχε μην σε φανε οι δρομοι αν και με το στρομ δεν υπαρχει προβλημα![]()
mustili
Ζήλεψα...
Θέλω και εγώ να πάω κρήτη.
Πολύ ωραίο μέρος, τα είπαν οι από πάνω...
Την έχω γυρίσει με μηχανή αρκετές φορές και θέλω να ξαναπάω...
θελω και γω Χανια..................πηγα σε πρακτορειο και ζητανε κερατα για δωματιο ....στα 200Ε
............προτεινετε κανα μερος για διαμονη ρε παιδες .........η σκεψη μου ειναι να παμε χυμα και οτι βρουμε ........ξενοδοχεια λουξ με πισινες δεν γουσταρω
9 βραδια θα μεινουμε και σκεφτομουν 4 μερες Χανια και 5 Ηρακλειο .........περιμενω προτασεις ,τιμες,παραλιες ,ταβερνες,μπαρ ........και γρηγορα ε![]()
εχεις πμ για τα δωμάτια :smilea:Αρχικά δημιουργήθηκε από zolotas
θελω και γω Χανια..................πηγα σε πρακτορειο και ζητανε κερατα για δωματιο ....στα 200Ε
............προτεινετε κανα μερος για διαμονη ρε παιδες .........η σκεψη μου ειναι να παμε χυμα και οτι βρουμε ........ξενοδοχεια λουξ με πισινες δεν γουσταρω
9 βραδια θα μεινουμε και σκεφτομουν 4 μερες Χανια και 5 Ηρακλειο .........περιμενω προτασεις ,τιμες,παραλιες ,ταβερνες,μπαρ ........και γρηγορα ε![]()
χύμα δε θα το συνιστούσα μεταξύ 1-20 Αυγούστου μπορεί να ψάξεις αρκετά για να βρεις ένα δωματιάκι
παραλίες : trendy Αγ. Μαρίνα - Πλατανιάς με τα beach bar τους
must Φαλάσσαρνα, Ελαφονήσι, Φραγκοκάστελο, Σούγια κλπ
ταβέρνες δεν ξέρω τρώω σπίτι μου![]()
bar / club αν θα 'σαι με γυναίκα ή με αντροπαρέα αλλάζει τελείως η απάντηση (μη σχολιάσει κανείς Χιώτης)
![]()