Σελίδα 1 από 4 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 54

Θέμα: Nikko Racing. Για DL 1000

I had a dream ... Το avatar του/της WWW

Nikko Racing. Για DL 1000

Σήμερα (11-07-08) βρέθηκα για πρώτη φορά με τον φίλο τον Δημήτρη (Respect 1000).

Ο λόγος της συνάντησης ήταν να βάλουμε πάνω στο μηχανάκι μου (DL 1000 K4, όπως και του Δημήτρη) το Nikko Racing Over 3 που αγόρασα από το Internet.

Η διαδικασία ήταν πολύ απλή. Ο Νίκος το ξεπέταξε με τη μια. Μάλιστα ο ίδιος είχε βάλει παλαιότερα στη μηχανή του ένα άλλο τσιπάκι, το SMART TRE.

Τα αποτελέσματα που έχω να πω είναι τα εξής

- Το μηχανάκι απέκτησε ΡΟΠΗ σε όλες τις ταχύτητες. Ιδιαίτερα μετά τις 4.000, μεταφέρει απότομα δύναμη στον τροχό και αρχίζει το γράψιμο.
    - Παρουσιάζεται επομένως μεγάλη διαφορά ΣΕ ΟΛΕΣ τις ταχύτητες και όχι μόνο 5η και 6η. Το μηχανάκι είναι ΤΡΕΛΑΜΕΝΟ κυριολεκτικά. Γράφει και σουζάρει για ΠΛΑΚΑ.

Αυτά για τις χαμηλές στροφές. Τώρα ας πούμε λίγο και για τις υψηλές.

Μετά την τοποθέτηση πήρα τη μηχανή και βγήκα (για όσους γνωρίζουν) στην περιμετρική των Πατρών. Μπήκα στην περιμετρική από την είσοδο της Οβρυάς. Ακολουθεί μακρής και ασφαλής δρόμος με αρκετή ανηφορίτσα, μέχρι και την έξοδο του Γλαύκου.

Εκεί άνοιξα το μηχανάκι αρκετά. Φανταστείτε πως για πρώτη φορά στην 4η είδα 205 km/h !!!!!. Βέβαια δεν ξέρω αν αυτό αποδίδεται στο Nikko Racing γιατί στο παρελθόν δεν το είχα ανοίξει καθόλου ώστε να έχω συγκριτικό.

Η μηχανή όπως και περιέγραψα πριν τρελαινόταν και στην επιτάχυνση έγραφε. Άρχισε αν εξομαλύνει την συμπεριφορά της στην 3η. Στην 4η τα έχωσα έως 9.000 στροφές και ακολούθησε η 5η και 6η. Η 5η πολύ πολύ γρήγορα (ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΓΡΗΓΟΡΑ) σήκωσε 230 Km / h ΚΟΝΤΕΡΙΣΙΑ πάντα. Χωρίς να το σπάσω το μηχανάκι έβαλα την 6η η οποία πολύ χαλαρά τα συντήρησε. ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΕ ΑΝΗΦΟΡΙΚΟ ΔΡΟΜΟ.

Αν έσπαγα την 5η θα είχα 240 ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ στο κοντέρ.

Αυτά έχω να πω. Όποιος το αμφισβητεί μπορεί πολύ χαλαρά να έρθει να με μετρήσει (με κανα καλύτερο εργαλείο φυσικά) :rotflmao: :rotflmao:

Όμως εμένα δεν μου αρέσει η ταχύτητα στα πολλά. Άλλωστε δεν τρέχω γιατί η μηχανή αυτή δεν είναι για τέτοια (εξαιτίας των άθλιων φρένων που έχει - το ξέρετε όλοι καλά και μην πείτε μαλακία).

Όμως ΜΕ ΕΧΕΙ ΞΕΤΡΕΛΑΝΕΙ η συμπεριφορά στα χαμηλά. Για πλάκα πετάει κόλους, σηκώνει σούζα. Με 2α και από πολύ χαμηλά χάνεις το πίσω για πλάκα. Ακόμα και με 3η, αν ανοίξεις απότομα.

Δεν το περίμενα. Είχα την αίσθηση πως αυτό το εργαλειάκι με τα 200 ευρώ, θα έδινε λιγάκι τελική.

ΤΕΛΙΚΑ ΕΔΩΣΕ ΠΑΝΤΟΥ. Και η απόλαυση στα χαμηλά είναι πραγματικά εκπληκτική.

Επομένως σύστασή μου είναι να το δοκιμάσετε. Σύντομα θα το βάλουμε πάνω στην μηχανή του Δημήτρη να το δει και αυτός (αυτό που είχε βάλει ο ίδιος - SMART TRE - δεν έκανε πολλά πράγματα), έτσι για να εξαλείψουμε και οποιοδήποτε θέμα υποκειμενικότητας που μπορεί να έχω.

Επίσης πιστεύω πως με Power Commander και εξατμίσεις-φίλτρο παίρνεις πολύ λιγότερα και για πολύ περισσότερο κόστος, απ' ότι με αυτό το απλό και φθηνό εργαλειάκι.

Έχω χάσει μόνο το λαμπάκι του O/D. Δεν με πειράζει όμως. Αξίζει τον κόπο πραγματικά.

Καλή επιτυχία και προσοχή.

Δημήτρη πάρε με τηλέφωνο να το δοκιμάσεις κι εσύ στο δικό σου !!!!
    I had a dream ...

Η αλήθεια είναι πως μετά τη πολύ μικρή δοκιμή που έκανα και τη διαπίστωση του πως αρπάζει χαμηλά έχω αρρωστήσει!!
    Δε βλέπω την ώρα και τη στιγμή να παραγγείλω και εγώ ένα!!
    Παρασκευή απόγευμα μάλλον θα είμαι free. Οπότε αν μπορείς και εσύ θα κανονίσουμε μια mini δοκιμή με το δικό μου και τα της παραγγελίας!
    More Techno..More Dijital!!
    This way please...www.di.fm

για πειτε λεπτομερεις ρε παιδια, πως και που μπαινει?

ποσο κοστιζει να το αγορασει καποιος απο μαγαζι?

Εδώ είσαι

http://direct.nikkoracing.com/boutiq...lg=lg_us&num=1

Από αυτό το Link το αγόρασα On line κι εγώ.

Σοβαρή εταιρεία, σε 10 ημέρες το αργότερο στην πόρτα σου.
    I had a dream ...

Προσοχή. Τo Over 3 Μοντέλο να πάρετε και όχι το απλό.

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	gp-s162-ov_2.jpg 
Προβολές:	1404 
Μέγεθος:	17,6 KB 
ID:	136518
    I had a dream ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Respect
    Η αλήθεια είναι πως μετά τη πολύ μικρή δοκιμή που έκανα και τη διαπίστωση του πως αρπάζει χαμηλά έχω αρρωστήσει!!
    Δε βλέπω την ώρα και τη στιγμή να παραγγείλω και εγώ ένα!!
    Παρασκευή απόγευμα μάλλον θα είμαι free. Οπότε αν μπορείς και εσύ θα κανονίσουμε μια mini δοκιμή με το δικό μου και τα της παραγγελίας!
    Μέσα. Ρίξε τηλέφωνο. Μετά τις 17.30 είμαι ελεύθερος.

Είναι κορυφή το τσιπάκι !!!!

Τώρα ξέρετε τι θέλω έ

Φέρτε μου τα TDMάκια να τα σκίσω
    που όταν φορούσαμε την 5η και 6η είχαμε τα ίδια άλογα με το δικό τους.

Τώρα η διαφορά είναι ...:a029:
    I had a dream ...

φιλε μονο με παραγγελια το αποκταει καποιος?

δεν πολυεμπιστευομαι τις αγορες απο το net, γι'αυτο ρωτησα για μαγαζι...

που μπαινει? ειναι ευκολο?

Αρχικά δημιουργήθηκε από kalant
    φιλε μονο με παραγγελια το αποκταει καποιος?

δεν πολυεμπιστευομαι τις αγορες απο το net, γι'αυτο ρωτησα για μαγαζι...

που μπαινει? ειναι ευκολο?
    Πάρα πολύ εύκολο. Κουμπώνει κάτω από τη Βίδα του ντεπόζιτου σε μια φύσα. Δε χρειάζεται να λύσεις τίποτα. Αν μπορέσω κάποια στιγμή θα βάλω μια φωτογραφία.
    More Techno..More Dijital!!
    This way please...www.di.fm

Παλαιό μέλος
    Απο οτι βλέπω έχει και για το 650.... Μόνο απλό όμως... Το έχει δοκιμάσει κανείς;;;

Αραγε επιρεάζει την εγγύηση; Αλλά αφου αφαιρείται σε dt μάλλον δεν θα υπάρχει πρόβλημα...

Βρε λές...;;;;...;;;

Αρχικά δημιουργήθηκε από domiemic65
    Απο οτι βλέπω έχει και για το 650.... Μόνο απλό όμως... Το έχει δοκιμάσει κανείς;;;

Αραγε επιρεάζει την εγγύηση; Αλλά αφου αφαιρείται σε dt μάλλον δεν θα υπάρχει πρόβλημα...

Βρε λές...;;;;...;;;
    χμμ για πειτε!

-Πάω με το λεωφορείο- Το avatar του/της Road67
    Καλησπερα και μεγιες

Εχει και για αλλες μαρκες με αναλογα αποτελεσματα;
    Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...

Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
    ----------------------> τίποτα!!
    σαν το λαλάκα πάω με το λεωφορείο

Αρχικά δημιουργήθηκε από Road67
    Εχει και για αλλες μαρκες με αναλογα αποτελεσματα;
    Fazer δεν έχεις ;

Για ρίξε μια ματιά εδώ

-Πάω με το λεωφορείο- Το avatar του/της Road67
    149.67 EURO Exc VAT
    182.61 USD Exc VAT

G-Pack FZS 600 Fazer
    98-03
    GP-Y618
    ignition 2nd. 4100-12000
    ignition 3rd. 3800-12000

Εμενα ειναι του 06, οποτε μαλλον δεν κανει Ευχαριστω πολυ παντως

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	gp-y618_1.jpg 
Προβολές:	1318 
Μέγεθος:	6,2 KB 
ID:	136570
    Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...

Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
    ----------------------> τίποτα!!
    σαν το λαλάκα πάω με το λεωφορείο

Αρχικά δημιουργήθηκε από Road67
    Εμενα ειναι του 06, οποτε μαλλον δεν κανει Ευχαριστω πολυ παντως
    Έλα αχόρταγε, δεν σου χρειάζονται τέτοια πράγματα εσένα, μια χαρά είναι η ιπποδύναμή σου

και να ρωτήσω...
    γιατί βρε παιδιά να τo βάλετε στο dl1000?
    το ίδιο μηχανάκι έχω και εγώ αλλά δεν νομίζω ότι χρειάζεται παραπάνω ροπή-δύναμη
    Το μοτέρ μπορεί, το πλαίσιο κρατάει, οι αναρτήσεις θα δουλέψουν
    αλλα...
    πως θα το σταματήσεις με τα -επιεικώς- μέτρια φρένα που έχει το 1000 όταν θα έχεις φορτώσει 230 ή όταν θα γκαζώνεις και θα πεταχθεί ξαφνικά ένα εμπόδιο?
    Εδώ έτσι όπως είναι το μηχανάκι και δυσκολεύεται να σταματήσει, σκέψου με +15 ίππους στη ρόδα...
    Σε τέτοιες ταχύτητες θα υπάρχει θέμα και με τη ρόδα...
    Για τέτοια οδήγηση-ταχύτητες δεν είναι προτιμότερο ένα 600άρι που έχει και φρένα και τροχό?
    η άποψή μου.

Σελίδα 1 από 4 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. hotbodies racing για cbr 1000 05
    από riddle στο forum Honda CBR series
    Απαντήσεις: 22
    Τελευταίο μήνυμα: 21/02/2010, 18:10
  2. Ψαχνω εξατμισεις για Dl 1000
    από sotos DL 1000 στο forum Suzuki V-Strom series
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 17/05/2009, 00:33

Κανόνες δημοσιεύσεων