σαββατο απογευμα... μεσα σε δυο ωρες(πολυ ευχαριστες) ο ανθρωπος καταφερε και μου ρυθμισεi (καρμπ-αναρτησεις) το bergo οπως δεν το εχει κανει κανενας εξιδεικευμενος μηχανικος εως σημερα(αποδοση-αναρτησεις σε αλλο επιπεδο) ... αυτη ειναι η γενικη εικονα ... η πιο λεπτομερης κατασταση εχει να κανει με εναν (οπως φανηκε στα ματια μου) ανθρωπο που πισω απο το χαβαλε και τα ΧΑΧΑΧΟΘΧΟΥ κρυβει εναν πολυ σχολαστικο χαρακτηρα σε αυτο που κανει και με εμφαση σε καθε πτυχη αυτου που εξεταζει ... ΠΗΓΑ-ΠΕΙΣΤΗΚΑ-ΕΦΥΓΑ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΤΟΣ ...οι κινησεις του και η αποψεις με εκαναν αμεσως να τον εμπιστευτω στα χερια τον πολυτιμο-υπερευσθητο μηχανακι μου ...εν κατακλειδη θα ηθελα να τον ευχαριστησω και δημοσιως γιατι το σαββατιαννο ευχαριστω δεν μου ηταν αρκετο ...και πραγματικα να προτρεψω τον οποιονδηποτε να κανει ενα νεο φιλο και να αποκτησει ενα καταπληκτικο μηχανικο(δςστε του ενα fcr KAI καθιστε παρακολουθηστε και μετα καβαληστε και πορωθειτε ) ... ΑΝΤΩΝΗ THANKS KAI SEE YOU SOON (αφησα τα γυαλια μοθ εκει και εχω γκαβωθει 2 μερεσ
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: )