μπορείς να είσαι υποκειμενικός στην επιλογή σου και αντικειμενικός στην κρίση σου.Αρχικά δημιουργήθηκε από miketzif
Πως μπορεί να έιναι κάποιος αντικειμενικός όταν επιλέγει με υποκειμενικά κριτηρια μία μηχανή??????
μπορείς να είσαι υποκειμενικός στην επιλογή σου και αντικειμενικός στην κρίση σου.Αρχικά δημιουργήθηκε από miketzif
Πως μπορεί να έιναι κάποιος αντικειμενικός όταν επιλέγει με υποκειμενικά κριτηρια μία μηχανή??????
Όταν ξεκινάω να μιλάω γι αυτή είμαι αντικειμενική, μετά ξεχνιέμαι....![]()
![]()
Τρελοκοτσιδού..!!!!
Εκτιμω πως η υποκειμενικη αντικειμενικοτητα εφτιαξε την 3η διασταση (3d).
Αναπνεω καλυτερα μεσα απο τη μασκα
Πολύ ωραίο θέμα!![]()
Νομίζω πως είμαι σχετικά αντικειμενικός, χωρίς όμως να μην καμαρώνω και λίγο όταν με παίρνει. Οταν είχα το cbf π.χ. μπορούσα να καμαρώνω για το πόσο οικονομικό είναι, τώρα με το husaberg... για πολλά αλλα εκτός από αυτό!
Και κατά το παράδειγμα του μάγου, αναλυτικά
------------------- με χαλάει
1. κυρίως το ότι δεν ξέρω να το οδηγήσω και δε μπορώ να εκτιμήσω τις ικανότητές του
2. δεν έχω τη σιγουριά που θα είχα π.χ. με ένα XR ότι θα με πάει και θα με γυρίσει στάνταρ
3. οι μεγάλες απαιτήσεις για φροντίδα όπως σε όλα τα αγωνιστικά μηχανάκια
4. που αν του τη δώσει, μπορεί να μανιβελιάζεις μέχρι το μεσημέρι για να πάρει. (Αλλά δεν το έχει δει μάστορας ακόμα)
5. που απαιτείται εξιδεικευμένος μηχανικός για τα ζόρικα σέρβις
------------------- με φτιάχνει
1. το ατελείωτο γκάζι του
2. το ready to race στυλ του και τα κορυφαία περιφεριακά του.
3. λόγω του 1 και 2, το ότι ξέρω πως όταν μάθω να το πηγαίνω θα με ανταμείψει χίλιες φορες
4. που 95% παίρνει με την πρώτη - δεύτερη μανιβελιά (δεν του έχω βάλει μπαταρία ακόμα)
5. που λύνεται όλο σε δέκα λεπτά και του κάνω τη βασική συντήρηση μόνος μου.
Βασικά ήθελα ένα εντούρο με το βάρος κ επιδόσεις του husaberg και την αξιοπιστία και τα διαστήματα σέρβις του XR. Υπάρχει? ? ? ?
![]()
![]()
![]()
Σίγουρα δεν το περνάς στα ψιλά γραμματα και με την πρωτη ευκαιρία αλλάζεις μηχανή αν μιλάμε πάντα για τόσο βασικά μειονεκτηματα μια μηχανής.Αρχικά δημιουργήθηκε από arisk
Σωστά.Επέλεξες τη συγκεκριμένη μηχανή.Στην πορεία όμως βλέπεις οτι π.χ τα φρένα ή οι αναρτήσεις δεν ήταν αυτό που περίμενες.Ή ο όγκος της συγκεκριμένης μηχανής δεν βολεύει για μετακίνηση μέσα στην πόλη.Ή το επισημαίνεις, άρα είσαι αντικειμενικός στην κρίση σου ή το περνάς στα ...ψιλά γράμματα :rotflmao:
Εξάλλου όλες οι μηχανές κάπου υστερούν και κάπου υπερτερούν πλην όμως σε γενικές γραμμες όλα τα μοντέλα κάθε μάρκας κάθε τύπου, σήμερα εχουν εξελυχθεί τόσο πολύ σε σχέση με το παρελθον και είναι αρκετα καλά και φιλικά με τον μέσο αναβάτη με τις διαφορες σε όλους τους τομείς να είναι μικρές και για ένα μέσο-άπειρο οδηγό δυσδιάκριτες. Το βασικότερο όλων είναι να ξέρεις τι θέλεις από μία μηχανή πράγμα που είναι καθαρά υποκειμενικό![]()
Μόνο αν είσαι στον όγκο...ΤΕΛΟΣ!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από tifoefs
O oγκος δεν ειναι προβλημα !!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
περα απο την πλακα που μου αρεσει να κανω,αν ηθελε καποιος πραγματικα τη γνωμη μου θα ημουν πολυ αντικειμενικος...
:smilea:
Αρχικά δημιουργήθηκε από TOLISTOLAROS
Μόνο αν είσαι στον όγκο...ΤΕΛΟΣ!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao:
![]()
![]()
Πολύ.
Γισ την περιπτωση αυτη ισχθει το παρακατω ρητ¨ο
"Ουδεν υποκειμενικοτερο της αντικειμενικοτητας...."
:hypnotize
![]()
τι ποσο?
η εισαι η δεν εισαι...
![]()
τεσπα...
εγω δεν ειμαι αντικειμενικος με τα κτμ.
τα θεωρω τα καλυτερα απο ολα τα αλλα μπρικια.
ολα τα αλλα μηχανακια εκτος των ss ειναι για το πεος...απλα μεταφορικά μεσα.
παρτε το κτελ η κανα ταξι η παρτε κατι να μη σας βλεπω στους δρόμους σασ σιχαθηκα ρε κουλαδια ασταδιάλα πια.
:hypnotize
Πόσα κιλά εννοεί.Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
τι ποσο?
η εισαι η δεν εισαι...
![]()
![]()