Ρε παιδιά υπάρχει στο εμπόριο ταινία διπλής όψεως(αφρώδες στη μέση)η οποία μπαίνει μεταξύ ζελατίνας& εξωτερικού πλαστικού.Όλα τ΄άλλα δεν κάνουν τίποτα!!![]()
ΕΡΩΤΗΣΗ:Τι γνώμη έχετε για το συνεργείο Perros στη Δουκίσης Πλακεντίας στο Χαλάνδρί??Είναι καλός μάστορας?
υπαρχει αφρωδες αυτοκολητο της 3Μ αλλα δεν ειναι διπλης.Στη μια πλευρα κολλαει κ απο την αλλη ειναι μαλακο κ κανει καλη δουλεια!Αρχικά δημιουργήθηκε από pektis
Ρε παιδιά υπάρχει στο εμπόριο ταινία διπλής όψεως(αφρώδες στη μέση)η οποία μπαίνει μεταξύ ζελατίνας& εξωτερικού πλαστικού.Όλα τ΄άλλα δεν κάνουν τίποτα!!![]()
Φίλε μου, εγώ πάντως δεν έχω κραδασμούς μετά την τοποθέτηση της ταινίας...Νομίζω ότι είναι της wirth...Αρχικά δημιουργήθηκε από KOSTAS-ER6
υπαρχει αφρωδες αυτοκολητο της 3Μ αλλα δεν ειναι διπλης.Στη μια πλευρα κολλαει κ απο την αλλη ειναι μαλακο κ κανει καλη δουλεια!
Και της wurth ειναι πολυ καλο,γενικα αφρωδες αυτ/το να ειναι δεν παιζει ρολο η μαρκα γιατι δεν εχει φοβο να ξεκολησει κτλ.
Νομιζω κ η TESA βγαζει!
Ο Πέρρος είναι πολύ καλό συνεργείο. Εγω προσωπικά που έχω αλλάξει αρκετά έχω καταλήξει εκεί. Να πάς......
Ευχαριστώ για την απάντηση,βασικά ένας φίλος ψάχνεται, εγώ έχω δικό μου μάστορα:smilea:
Και που τη βάζεις την ταινία;Αρχικά δημιουργήθηκε από pektis
Φίλε μου, εγώ πάντως δεν έχω κραδασμούς μετά την τοποθέτηση της ταινίας...Νομίζω ότι είναι της wirth...
:a36:Θεσσαλικό κλιμάκιο
:a36:
:a07:Τη λένε Μαίρη
Ζητείται νεαρός για delivery σε πιτσαρία με GSXR hayabusa K8
Αφού γράφω πιο πάνω!Την βάζεις ανάμεσα στο εξωτερικό πλαστικό & στην ζελατίνα.Μόλις βιδωθεί το πλαστικό δεν θα ακούς τίποτα!Αρχικά δημιουργήθηκε από Elle
Και που τη βάζεις την ταινία;![]()
Οκ, οκ, μην δαγκώνεις! χαλάρωσε! Ευχαριστώ πολύ για την πληροφορία πάντως. Θα εφαρμοστεί ταχύστως!Αρχικά δημιουργήθηκε από pektis
Αφού γράφω πιο πάνω!Την βάζεις ανάμεσα στο εξωτερικό πλαστικό & στην ζελατίνα.Μόλις βιδωθεί το πλαστικό δεν θα ακούς τίποτα!![]()
:a36:Θεσσαλικό κλιμάκιο
:a36:
:a07:Τη λένε Μαίρη
Ζητείται νεαρός για delivery σε πιτσαρία με GSXR hayabusa K8
Τι λάστιχα προτείνεται για το 650 gsf 2007;
Έχω τα pirelli diablo αυτή τη στιγμή στη μηχανή.Δεν έχω κάποιο πρόβλημα,καλά κρατάνε αρκεί να μην το παρακάνεις γιατί τώρα το καλοκαίρι δεν είναι & στα καλύτερά τους οι δρόμοι!!
Bridgestone BT021. Πολύ καλό και γρήγορο τουριστάδικο λάστιχο.
Τα φορούσα στο CBR 600fs που έχω και συμφωνώ. Βέβαια αργούσαν να ζεσταθούν (μιλάμε για εποχή Μάρτιος-Απρίλιος) σε σχέση με τα Michelin 2ctΑρχικά δημιουργήθηκε από vasdekiss
Bridgestone BT021. Πολύ καλό και γρήγορο τουριστάδικο λάστιχο.