Ωραίο το θρεντάκι αν και το κάναμε άλλα γι άλλα.
Λοιπόν καταρχάς κάποιες πληροφορίες για Σαμοθράκη.
Υπάρχει καράβι από Λαύριο όποιος ενδιαφέρεται αλλά να ξέρετε πως είναι μεγάλο ταξίδι και κοντά στην Λήμνο θα κουνηθείτε άσχημα ειδικά Αύγουστο μήνα.
Με τρένο μέχρι Αλεξανδρούπολη ή Καβάλα κι από εκεί με πλοίο. Αν θυμάμαι καλά κάνει 4 ώρες από καβάλα για Σαμοθράκη και περίπου 2 από Αλεξανδρούπολη αν θυμάμαι καλά.
Οδικώς τα ίδια πάλι Καβάλα ή Αλεξανδρούπολη θα φτάσετε.![]()
TIPS
Οπωσδήποτε φαί στην Αλεξανδρούπολη ΑΝ φύγετε από εκεί στην ψαροταβέρνα του κυρ-Ανέστη. Καταπληκτικά και σχετικά καλές τιμές.
Στη Σαμοθράκη για διαβίωση έχει 2 κάμπινγκ διαφωνώ με το φίλο που είπε ότι το φυσικής διαβίωσης δεν είναι καλό. Εμένα μια χαρά μου φάνηκε και σε πολύ καλές τιμές. Για διασκέδαση μην φανταστείτε τρελλά πράγματα ήρεμα και χαλαρά. Φαί και τέτοια θα τα βρείτε μόνοι σας.
Αν πάτε για ελεύθερο κάμπινγκ ΜΗΝ κάνετε τη βλακεία να στήσετε στο ρέμα του φονιά ακόμα και αν έχει 50 βαθμούς και ξηρασία!!! Ξέρω τι σας λέω. Και πολύ προσοχή στις βάθρες. Η "γριά βάθρα" είναι εύκολη και θα πάτε σχετικά άνετα όσο όμως ανεβαίνετε από εκεί τόσο δυσκολεύει το ανέβασμα και φυσικά το κατέβασμα.
ΥΓ Ο γυμνισμός είναι σχετικά ανεκτός όμως μετά τα τρία συνεχή φεστιβάλ ηλεκτρονικής μουσικής έχουν αλλάξει τα πράγματα και κυνηγάνε. Στις βάθρες πρέπει να ανέβετε ψηλά για μπάνιο γυμνοί. Καλά να περάστε και να μου... φιλήστε το χώμα της Σαμοθράκης. Βγάλτε και μία φωτό για πάρτη μου στο όρος Σάος. Υπέροχα.